Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam naisao na ovaj tekst pa se pitam ima li tu istine?
Jel se pita jos neko od vas?

6bc72816cd03f68c3d1ccbbd44ccda7e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tako se pričalo a da li je istina to najbolje znaju oni koji su to uradili.Posle je nuđeno sve manje a da li sada ima toga,najbolje će nam reći neko sa KiM.Slično je verovatno sada i u Srbiji gde je Rio tinto,samo ne znam koliko se plaća zemlja.
Meni će dati za gradnju auto puta,1E kvadrat a upropastiće parcelu od 2,75j.Tako naftaši plaćaju a naprave haos.Hteli su da prave platformu na nekih 2200 kvadrata ali nisam pristao.Komšija je dobio 65000E za 4,5 jutra-na večito su mu otkupili.Tako da mislim da nas ima svakakvih i ne treba ih osuđivati..Pitam da li bi neko prodao zemlju po 50% većoj ceni nego što je sada na tržištu pa onda suditi.

Tako se pričalo a da li je istina to najbolje znaju oni koji su to uradili.Posle je nuđeno sve manje a da li sada ima toga,najbolje će nam reći neko sa KiM.Slično je verovatno sada i u Srbiji gde je Rio tinto,samo ne znam koliko se plaća zemlja.
Meni će dati za gradnju auto puta,1E kvadrat a upropastiće parcelu od 2,75j.Tako naftaši plaćaju a naprave haos.Hteli su da prave platformu na nekih 2200 kvadrata ali nisam pristao.Komšija je dobio 65000E za 4,5 jutra-na večito su mu otkupili.Tako da mislim da nas ima svakakvih i ne treba ih osuđivati..Pitam da li bi neko prodao zemlju po 50% većoj ceni nego što je sada na tržištu pa onda suditi.
Код нас су за брзу пругу где ће бити станица људима за 3 ха дало око 500000е и сви који су ту имали земљу су се добрано опарили. За Косово знам колико су шта плаћали и коме али потом-потом.

Ima i takvih.
A evo kod mene u selu ja imam komšiju koji dole ništa nije prodao. Zemlju mu radi Šiptar koji mu uredno plaća kiriju.

Radi nekoliko hektara zemlje pod kiriju kod mene u selu, i prošle godine je kupio 1.5 hektar zemlje. Kaže hoću da imam svoju njivu ovde.

A imao sam komšije koji su se vratili dole, okolina Peći. Skoro su dolazili, kažu bolje im dole nego ovde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh