MONTOYA
Član
Obeleo nam predsenik preko noci....sekiracija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od cega je oboleo ?Obeleo nam predsenik preko noci....sekiracija
Pokusaj brzog citanja ili jelenko cine svoje@Banat013
OBELEO , ne "oboleo"....
Tako se pričalo a da li je istina to najbolje znaju oni koji su to uradili.Posle je nuđeno sve manje a da li sada ima toga,najbolje će nam reći neko sa KiM.Slično je verovatno sada i u Srbiji gde je Rio tinto,samo ne znam koliko se plaća zemlja.Danas sam naisao na ovaj tekst pa se pitam ima li tu istine?
Jel se pita jos neko od vas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Код нас су за брзу пругу где ће бити станица људима за 3 ха дало око 500000е и сви који су ту имали земљу су се добрано опарили. За Косово знам колико су шта плаћали и коме али потом-потом.Tako se pričalo a da li je istina to najbolje znaju oni koji su to uradili.Posle je nuđeno sve manje a da li sada ima toga,najbolje će nam reći neko sa KiM.Slično je verovatno sada i u Srbiji gde je Rio tinto,samo ne znam koliko se plaća zemlja.
Meni će dati za gradnju auto puta,1E kvadrat a upropastiće parcelu od 2,75j.Tako naftaši plaćaju a naprave haos.Hteli su da prave platformu na nekih 2200 kvadrata ali nisam pristao.Komšija je dobio 65000E za 4,5 jutra-na večito su mu otkupili.Tako da mislim da nas ima svakakvih i ne treba ih osuđivati..Pitam da li bi neko prodao zemlju po 50% većoj ceni nego što je sada na tržištu pa onda suditi.
Vidis da je sretno udataMontoya, jel imaš negde njen broj telefona?
Ovo pokojna Borka Pavičević pisala ili pijana Vesna PešićDanas sam naisao na ovaj tekst pa se pitam ima li tu istine?
Ima i takvih.Danas sam naisao na ovaj tekst pa se pitam ima li tu istine?
Žene kažu da muškarcu netreba mnogo da bude sretan.Otkrila’ tajnu sretnog braka: ‘Dajem mužu kad god on to poželi’
Instagram model kaže da je tajna sretnog ljubavnog života u tome da muškarci budu dominantni i da bi više žena trebalo biti prava domaćica “tradicionalna žena” u kući. Monica Huldt (37)…crnopile.com