Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepa udzerica . Samo zamisljam kako su tu bile lepe proslave uz harmoniku i tamburice .
Salu na stranu . Ovo su velike zverke i sam nije bio u ovome . Ne mislim da AV stoji iza njega jer je ovaj 10X jaci od njega . Ako je radio drogu zna se ko je sef . DEA je ta a izgleda da dolazi do smena krimosa pa leti i on . I setite se da je uz njegovo ime uvek isao njegov pajtos Zvonko Veselinovic . Hm zanimljivo niko vise ovo drugo ime ne spominje 🤔
@DraleTD - i knez Lazer nije ziveo u udzerici nego u zamku . Ovaj je samo na malo drugaciji nacin sledio njegov primer 😊

банат ово што си ставио није вила него стан погледај прозоре мислим да би требо да кажеш србине да си погрешио А ти сепаратисто објасни како је трава зелена на крају септембра ти и шиптари да ли је то озбиљно

Мој србине није коштуница био такав зар ћемо шиптарима вероватидал је узоран можда и није ал да има муда има а ти беше потомак граничара српских

Ovo od plate politicara ?
Ту је најмање зарадио, од те политике само чир на желуцу може да заради. А најбитније никоме од нас нису завукли руку у џеп, као поједини политичари за које већина гласа.

Мој србине није коштуница био такав зар ћемо шиптарима вероватидал је узоран можда и није ал да има муда има а ти беше потомак граничара српских
Samo tako nastavi 👍
Verujem da si vec bio u vojnom odseku da se medju prvima prijavis . Takvi kao ti su suvo zlato Srbije .

И ноји су били граничари да били слободни ма немој ме погрешно сватити ма знам да си ти србенда него нас антисрпска убија па видиш да 20 година нас кљукају да су на северу криминалци ма зар ти мислиш да је то случајно погледај чији то медији раде бавио си се политиком разумеш се у то мало нас је правих срба штета је да изгуби још једног

Сепаратиста данас брао кукуруз сува трава сад озбиљно кому је косио траву газиводе су у општини зубин поток где има око 7000 срба шта мислиш колико би био сигуран у том месту од шиптара Човека гањају четри године а он коси траву на језеру

И ноји су били граничари да били слободни ма немој ме погрешно сватити ма знам да си ти србенда него нас антисрпска убија па видиш да 20 година нас кљукају да су на северу криминалци ма зар ти мислиш да је то случајно погледај чији то медији раде бавио си се политиком разумеш се у то мало нас је правих срба штета је да изгуби још једног
Slazem se za medije . Apsolutno se prica samo o njemu . A ti znas da je on na crnoj listi USA a ovaj nas svemocni glanca cipele USA ambasadoru . Sta mislis zarad ostanka na vlasti jer ce pustiti Milana niz vodu ? Ajde o tome da pricamo a ne ko je veci srbin jer niko od nas ne zna kakav je u najtezim situacijama 🤔

large-Serbian-deployment-along-the-border-of-Kosovo.png

а ко тражи да га пусти низ воду мислиш на дејвида петреуса ма дај мало озбиљности дошао бивши директор цие на простор бивше југе да отвара телевизије и руши вучића а он их све слуша икад га замениш добијеш неког србина кинатлију и онда све из почетка нису они блесави

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh