Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda je umjetna pa se samo čini.
Ona koja je često vani i izložena vremenskim nepogodama malo požuti ali je još dobra za upotrebu.
Malo sačekaš da se oporavi pa opet na ispašu.
Od umjetne samo oči napasaš ali nema tu slasti.

Citam ovo oko prodaje zemlje sto pisete, narocito za KiM. Pre par meseci mi kaze drug kako njegov deda prodao sumu siptaru u rodnom selu pokraj K. Kamenice. Kaze dao je za 2000 evra. Zasto bre reko Raki to da uradi, dal je on normalan. Kaze sumu vec posekli siptari pa mu prodao samo zemlju. Meni opet nije nista jasno ako su posekli sumu, zemlju nece da odnesu, neka je, ne trazi leb i vodu. Inace deda i njegov sin policajac zbrisali '99. i sad posle toliko godina jednom nogom u grob pomami se za 2000 evra.

A sta vam to znaci otkad je bitno parce zemlje i kamena, srbi su se uvek selili isli gde je bolje za ziveti ponesu pokojne vladare svete odu gde je bolje sagrade nove manastire crkve nova imanja otkad je kamen i zemlja bitna valjda je bitan zivot i porodica njih je najbitnije sacuvati da se umnožava i siri a ne prasina

Pa kad je bitno koju **greška materinu puna vojvodina srba, posumadije iz Crne gore naseljeno svi vucemo korene od nekud znaci da su nam predci bili pizde sto su ostavili i napustili a nisu ostali da nestanu braneci kamen i prasinu.

Vidim da ti od pameti jedino idu psovke.
Tvoji preci moguce da su bili to sto kazes, moji su se na ovim prostorima kidali sa turcima i arnautima.
Kakvi sve obitavaju medju nama dobro i opstajemo kao narod i nije cudo sto nas ovi jasu decenijama i ko zna jos koliko ce.

Poslednja izmena:
Ko ovde vice ne damo Kosovo? Je si ti prijatelju pri cistoj svesti ili ti je to normalno ponasanje da uleces sa nekim izmisljotinama? Da li si ti svestan da u tom selu gde je taj deda prodao zemlju SIPTARU za bagatelu i dalje zive Srbi i to mladi sa porodicama?
Evo juce mi bili ljudi iz sela pokraj Kamenice i pokraj Gnjilana. Porodicni ljudi koji tamo zive sa decom. Pitanje do kad ce da zive zbog tih sto od zemlje vide samo kamen i prasinu i sto vole suske u dzepu.
Moj ti je prijateljski savet manje gledaj Parizera i ne veruj u sve sto cujes na TV i ukljuci brate malo mozak.
Aj zdravo

Prodao je svoju zemlju njegovu imovinu sta koga briga to je njegovo dal ce da proda i kome, prodaju u Nisu Beogradu siptarima i niko ne spominje.

vila_radoicic.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh