Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene se ne vidi nista. Nema slike.И весела машина почиње да ради.
Vidis sta je standard...ne radi nista a ima pare za drogu...
Cetojevic nije rekao da ladis muda ispod sljive nego da imas zemlju koju ne cijenis. Mi smo sad imali 3t psenice po ha, neko nije ni vrsio cak. A vi ste imali 7t cini mi se, i ne mozes Maticu da me jebes reci da smo na istom ili da vam nije bolje. Jos imamo ekstra troskove kao sto su krcenje medja, puteva, nasipanje puta itd.Tako se čudio i jedan moj prijatelj koji poseduje dosta zemlje 1 klase, bez kanala, vodoleža i ostalih blagodeti kada sam mu pokazao snimak i slike mog veleslaloma u slatini!
Rođo, šta si to bacao po njivi kad se tako beli?
Rođo, to su ti čari zemlje u Donjem Sremu, ove godine nisam ni posejao skroz sve parcele jer ima jezera, blata i ostalog.Misle ljudi da je u Vojvodini sve prva i druga klasa zemlje, baciš dugme, nikne kaput, duži od kilometar i više...
Neki su ubeđeni da ovdašnji poljoprivrednici sve dobijaju za džabe, samo da rade zemlju dok oni eto nemaju tu čast da rade u Vojvodini pa moraju da se muče i ulažu dok je nama dovoljno da svakoga jutra izađemo napolje iz kuće, pogledamo u nebo, zamislimo želju, puknemo prstima i sve padne sa neba.
Hans Kristijan Andersen je totalni amater za neke i nečija shvatanja!
A ko voli da mu bude zanimljivije moze i upaljac pa se napravi brener .Sprej protiv osa,radi ekstra baca dva,tri metra,odmah padaju.
I dobio novac od osiguranja , auto je slupan i za njihovu racunicu nepopravljiv za satnicu od 150$ , i sta je tu cudno, i sad jos i novine malo da zarade kad budemo citali ovaj tekst i gledali slike u tekstu koje nemaju veze sa tim automЧовеку отписали теслу као непоправљиву, после завршила у украјини у ратном подручју. Шта су те камере све снимиле.I wrote off my Tesla but notification showed it ended up on Ukraine frontline
A DRIVER was baffled when he realised the Tesla he crashed in the US ended up 5,000 miles away on the frontline in Ukraine. Jay Yarrow, from New Jersey, was further stunned when the new owner used …www.thesun.co.uk
Vjerojatno citas puno bajke , jeste zapadna europa kulturno reciklira , ali samo na papiru , a u stvarnosti sav taj otpad ide ili u afriku ili evo slucajno u Ukrainu a da pogadjamo zasto bas u Ukrainu potpuno elektricni auto ,pa da nije moguce da vade te clanke baterija i i slucajno ih recikliraju na one jednokratno upotrebljive dronove koji lete na ruska vojna vozila ili nesto slicno ih reciklirajuТамо не може тек тако аутомобил да се отпише, поготово електрични. Хаварисани елеткрични аутомобили иду у рециклажу због опасних материја. Још су му остали налози и лозинке у аутомобилу које украјинац редовно користи да слуша музику. То више привлачи пажњу него сам аутомобил. То више звучи на органозовани криминал у америци.
- All Tesla’s EVs are powered by four kinds of batteries: 18650-type, 2170-type, 4680-type, and prismatic-type Tesla batteries.
- The 18650-type Tesla battery powers the Model S and the Model X. (It was also used for the original Roadster); the 2170-type is used for the Model 3 and Model Y. Both of these batteries are supplied by Panasonic.
- The 4680-type battery is intended for all future Model Ys and is manufactured by Tesla; The prismatic type battery which is also a lithium-iron-phosphate battery is supplied by CATL and is slated for all model 3s and model Ys.