nikt
Član
Зар ти не гледаш Брага-ТСЦ ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako bi trebalo ali do toga nece doci . Nego ce muljatori podviti redove i biti prvi u sledecem autobusu sa sendvicom u ruci . Pa nije ovaj sislao vesla . Bolje da ih ne dira i ne pravi protivnike od njih . Takvi postanu najposlusniji .Pa to je lako bar rešivo.Ko je mućko,zna se.
Nije on napravio nego RUSIKako vas nije sramota da na proteste idete soko vozom koji je Vucic napravio?
Za ovu godinu nije problem jer ke ograničenje do 20 ha ali dogodine će to već biti ozbiljnija stavka.Tako bi trebalo ali do toga nece doci . Nego ce muljatori podviti redove i biti prvi u sledecem autobusu sa sendvicom u ruci . Pa nije ovaj sislao vesla . Bolje da ih ne dira i ne pravi protivnike od njih . Takvi postanu najposlusniji .
Ali i taj ako je tacno da je prijavio repicu na 1000 Ha sume je tezak bolid . Taj sigurno nije iz Vojvodine nego neki njihov juzno od Danava i Save
BravoKako može da traži za 1000 ha kad daju samo za 20?
Izgleda je picousti neobavešten.
Sreća pa daju lekove na 6 meseci.Od početka korone ih nisam video i daleko im lepa kuća.Е то сам нешто слично хтео да напишем, када једном месечно буде долазио хронични болесник или са инвалидитетом, са толико папира постоји велика шанса да добије инвалидску пензију. За годину дана скупио би камару папира. Ово је било неко истрчавање или опипавање пулса.
Али изгледа да губе идеје полако.
Koji lekovi? Samo ih mizeran broj ide na recept, sve ostalo moraš na slobodno da kupiš. Dao mi reumatolog terapiju, nijedan lek na recept a ceh u apoteci 6000 din. Ne može čovek više da priušti da bude bolestan...Sreća pa daju lekove na 6 meseci.Od početka korone ih nisam video i daleko im lepa kuća.
Znam i za to ali šta ćeš.Ja pijem baš te što spadaju u ne plaćene.Ali zato od pomagala nam ništa ne pišu a ako hoćeš da kupiš to je preskupo.Kanile imamo pravo 2 na godinu dana.Ja ih nosim 5 godina jer ne želim više da idem na kontrole-od korone,kada su nas šutnuli u zapećak jer nas nisu smatrali hitnim slučajevima.Koji lekovi? Samo ih mizeran broj ide na recept, sve ostalo moraš na slobodno da kupiš. Dao mi reumatolog terapiju, nijedan lek na recept a ceh u apoteci 6000 din. Ne može čovek više da priušti da bude bolestan...
Ova država egzistira na konstantom osiromašenju svojih građana!
Npr. evo ti lekovi, umesto da država da deo novca za lekove ona taj novac da strancima, a vi građani praznite svoj novčanik više nego što biste morali ako hoćete da se lečite...
Država uvede veće namete na gorivo da bi imala opet da da strancima, a vi građani praznite novčanik više nego što bi morali ako hoćete da se vozite...
Pa čak i da se ne vozite, gorivo utiče na sve ostale cene pa opet građani još više prazne novčanik nego što bi morali...
Hoćeš da uradiš bilo šta, treba taksa za ovo, za ono, i još opet za ovo i opet za ono, pa za svaki slučaj još jednom za ovo i za ono, samo daj plaćaj takse, treba državi da da strancima...
I još nebrojeno toga...
A građani? Pa preživeće oni, niko još nije umro ako ne može da priušti odmor, da se vozi autom, da kupi nove cipele, da kupi deci kesicu smokija... Bitno je da bude dosta za strance, za domaće "strance", za najskuplje kilometre autoputa, za poplićivanje i produbljivanje bazena, za sve ostale pičke materine... A građani - preživeće oni...