Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U*racu se od ove price...
Drugar mi sinoc prica, (radi na manjoj privatnoj ocnoj klinici u Bg) ostavio im 7000e baksis, u fazonu bacio kovertu, evo podelite...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Nije alav na novac, dobro je situiran, po prvi put ovolika cast, svi ostali u cudu.
Komentarisali smo na temu koliko ima kad toliko baca na cast...
Elem, po meni je jedino ovaj narod lud, njega ne krivim ni najmanje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ма треба то боловање скроз укинути и пензије радиш док не цркнеш и крај, а тело завештати фирми, да са њиме може да раде шта хоће. Ето могу, и да га предају у ТЕНТ и да добију субвенције на бази екологије.

Има овде на послу хронично болесних људи, један почео да ради са 15 година и сад има 42 године радног стажа. Не може да оде у пензију нема године старости. Мора још да ради и сад се скоро разболео. Пензионери се враћају да раде, трактористи и возачи. Ово што се привреда жалила на дужину боловања, тај ће опет за пар месеци због здравственог стања на боловање. Ништа неће решити али ајде да буде нешто смо предузели.

Зоран, нема, мора још годину дана или мсло јаче да ради. Па на биро па тек пензија. Боље ће проћи ко је касније почео да ради.

Nema ni jedan uslov,sad je 45 god staza uslov

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Od kad-nisam znao.Pa to je onda dok ne crkneš.
Зоран, нема, мора још годину дана или мсло јаче да ради. Па на биро па тек пензија. Боље ће проћи ко је касније почео да ради.
Kod nas sve naopako.

I posle su ludi ljudi koji su na socijali i odrade par sati dnevno posla . Sveli prohteve na pivo i zivece duze od vrednih i savesnih ljudi - radnika 🤔 . Samo se ne zavaravajte za koju godinu ide na 67 godina penzija .

Tako je Huan Pablo Montoja . Samo sto oni seru da ide zivotni vek gore . Kao zene na 79 a muski na 76 godina . Mislim da sam to dobro zapamtio jer je to rekao debelousni .

Ma sigurno će novije generacije da imaju duži vek. Pored pušenja marihuane u osnovnoj školi, spida u srednjoj i gutanja hemije po studentskim žurkama. O tamanjenju alkohola da ne pričamo. Prehrana puna đubreta je druga priča skroz... Znam klinaca koji sada imaju preko 18 a od rodjenja nisu popili 5l čiste vode. Samo sokovi. Detinjstvo proveli minimalno na suncu.

Mozak u ofsajdu. Objašnjavaš im nešto a oni osnovne stvari ne znaju. Gledaju te onako praznim pogledom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh