Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти говориш о булажњењу када си попио пола пива на овој врућини и сматраш да је суд политички. Такав је био и Уставни суд у време Тадића, нпр.

Ја сматрам да је то суд ове државе и тачка...а покушај да се на одлуку судова жалиш у Европском суду па ако је све законски чисто, добићеш патку. Што се тиче протеста имаш снимке па види да ли су наоружани...или обрати пажњу на изјаву председника тог суда да Влада Републике Србије није прогласила ванредно стање...али су у глас преко новина тажили да господин Коштуница сређује њихове мафијашке „дилове“. Зезнуо „пословни партнер“ другог „пословног партнера“ па се поџавељали око тала...

Стварно те убило по киле пива по врућини па опет лупеташ...нисам ја у праву да није државни удар (ни оружана побуна) него је суд то утврдио. Осим што лупеташ и лажеш. Где им је пуна ратна опрема када је суд утврдио да је нема (а и Влада Републике Србије на челу са Ђинђићем се тако изјаснила).

Ја јесам Србин православац и српски националиста али нисам шовниста. Мој најбољи друг из средње школе је био католик из Опова. Код тих људи нисам био један дан него месецима...па и када је он био у болници ја сам био код њих месец дана, као да сам њихово дете. Лоше мишљење имам само према онима који би „војвођанску стројницу на војвођанско раме“.

Тако да, немој да с*реш.

ПС

Када би сваки форумаш писао честитке...па теби честитали божић а ти њима...патку. Јел' ти било тешко да напишеш једну реч: честитам. А трошиш толико енергије на спорт и кладионице и пишеш романе о томе. Значи, дволична фукара.
Ja i dalje kroz ove tvoje postove samo citam da si za sps ili sns ili neke ostale satelite
Meni sasvim dovoljno da shvatim zasto smo 2023godine,u 21 veku i dalje tu gde jesmo kao drzava
Jbg pisao sam vec 2012-te Vojvodina i Beograd ostala neporazeni....ispod dunava ubedljivo dobio sns,proslo vec vise od 10godina sve je ubedljivije....nismo za bolje ponavljam

Ти говориш о булажњењу када си попио пола пива на овој врућини и сматраш да је суд политички. Такав је био и Уставни суд у време Тадића, нпр.

Ја сматрам да је то суд ове државе и тачка...а покушај да се на одлуку судова жалиш у Европском суду па ако је све законски чисто, добићеш патку. Што се тиче протеста имаш снимке па види да ли су наоружани...или обрати пажњу на изјаву председника тог суда да Влада Републике Србије није прогласила ванредно стање...али су у глас преко новина тажили да господин Коштуница сређује њихове мафијашке „дилове“. Зезнуо „пословни партнер“ другог „пословног партнера“ па се поџавељали око тала...

Стварно те убило по киле пива по врућини па опет лупеташ...нисам ја у праву да није државни удар (ни оружана побуна) него је суд то утврдио. Осим што лупеташ и лажеш. Где им је пуна ратна опрема када је суд утврдио да је нема (а и Влада Републике Србије на челу са Ђинђићем се тако изјаснила).

Ја јесам Србин православац и српски националиста али нисам шовниста. Мој најбољи друг из средње школе је био католик из Опова. Код тих људи нисам био један дан него месецима...па и када је он био у болници ја сам био код њих месец дана, као да сам њихово дете. Лоше мишљење имам само према онима који би „војвођанску стројницу на војвођанско раме“.

Тако да, немој да с*реш.

ПС

Када би сваки форумаш писао честитке...па теби честитали божић а ти њима...патку. Јел' ти било тешко да напишеш једну реч: честитам. А трошиш толико енергије на спорт и кладионице и пишеш романе о томе. Значи, дволична фукара.
A vojvodjanski novcanik u vojvodjanski dzep??

Ja i dalje kroz ove tvoje postove samo citam da si za sps ili sns ili neke ostale satelite
Meni sasvim dovoljno da shvatim zasto smo 2023godine,u 21 veku i dalje tu gde jesmo kao drzava
Jbg pisao sam vec 2012-te Vojvodina i Beograd ostala neporazeni....ispod dunava ubedljivo dobio sns,proslo vec vise od 10godina sve je ubedljivije....nismo za bolje ponavljam

Ееее мој тупсоне! Па ја нисам био ни члан омладине док још Броз био жив...пошли смо нас тројица „провинцијалаца“ на ћевапе у кафану (лепо отишли са часа да ручамо) и отишао сам на омладински састанак и уручио им оставку...попадали су у несвест.

Ми смо овде где јесмо јер има пуно лајаваца. Нагледао сам се таквих у животу...буквално данас говоре једно а сутра друго...људски отпад.

Сећам се када су после 5 октобра дошли неки момци (који су хтели да буду нова власт...и постали су то). Био је један коврџави у "ђубретарацу" и деловало је као да је неки клошар (други с лева на слици...знају га Обреновчани). Скупило се пуно народа па са морао да их умирујем...све „вадикави“ ЈУЛ и СПС.

Потом се јави један образован човек и „апелује“...када је завршио, јавим се ја и кажем какво бре апеловање – ако не изврше то што обећавају треба да одемо и избацимо их као отпад из општине...али људи апелују тамо где не треба.

https://obrenovac.rs/?p=522

Зато што има вас лајаваца који једно мисле, а друго раде неће нам бити боље...лајавац.

A vojvodjanski novcanik u vojvodjanski dzep??

То обавезно...само цела Војводина има друштвени производ (или како се то већ зове) мањи од града Београд. Па будале мисле да ће бити бајно...а када удари суша?

ПС

Ти @Lule28 кроз моје „постове“ видиш оно што ти хоћеш. Нисам био ни члан омладине а да не говорим о СКЈ...а знам које су користи. Био сам члан ДСС око 3-4 године, док није преовладао шљам и почели на гомиле да примају јуловце и осталу багру...онда сам их одје'бо. Одазвао сам се једино молби да пратим процес промене устава испред странке ДСС...

И да не заборавим...у ДСС сам се учланио када су били 6 месеци ван власти...па сам мислио да имају намере да уреде државу...а за господина Коштуницу сам имао податак још од 1990 да он једни није удбашки човек.

A ne moze ni to! Ti budjavi radis protiv Srbije! I kakvo je to pitanje? zar sada kad gori hiland... ehm kad smo ekonomski tigar! Najbolji u regionu od nazad! Ti si sad nasao da razbijas srbiju? a da ne pominjem borbu naseg voljenog predsednika za spasavanje kosova!

Kus tamo!

Пусти ти пароле...као @Lule28 и прескачеш суштину. Зашто не погледаш друштвени производ Војводине и више логику „војвођанерске стројнице о војвађанско раме“.

Ко би Војводини надокнадио када буде суше, то те питам...онда сви навалите на Србију. Онда Србија ваља.

Исто тако не једном форуму једна будала из Вршца (који је као четник а у ствари отпораш и ђубре), кука како је болница у Вршцу у јадном стањи и криви Србију...а он је исто за „војводина репубљик“ и не види да је вршачка болница у покрајинској надлежности. Па што је не среде ови из Новог Сада?

ПС

Та прича ме подсећа на осамостаљење Македоније. Каже мој брат: види лудог „кирчу“ прави државу са пола Албанаца...(добро, другу половину ће узети Бугари)...

Пусти ти пароле...као @Lule28 и прескачеш суштину. Зашто не погледаш друштвени производ Војводине
covece lupate vise kao otvoreni prozor a nemate pojma.
Vojvodina daje u srbiju 45% srpskog drustvenog proizvoda (sa nekih 30% stanovnistva, sto znaci da svaki vojvodjanin doprinosi drzavi srbiji VISE od stanovnika uze srbije), a ne vrati joj se ni 6% (koje pise u zakonu)
I onda je malo licemerno kritikovati stanje u vojvodini kad joj se SVE uzme a ne vrati ni zakonom garantovano.

A price da srbija placa stetu po vojvodini...... ma necu ni da komentarisem...

p.s. ajd u sto banki da ce se sad povesti prica o separatizmu, autonomasima, voznji sankama i SVEMU osim izrabljivanju vojvodine!

Vojvodina daje u srbiju 45% srpskog drustvenog proizvoda (sa nekih 30% stanovnistva, sto znaci da svaki vojvodjanin doprinosi drzavi srbiji VISE od stanovnika uze srbije), a ne vrati joj se ni 6% (koje pise u zakonu)
I onda je malo licemerno kritikovati stanje u vojvodini kad joj se SVE uzme a ne vrati ni zakonom garantovano.

p.s. ajd u sto banki da ce se sad povesti prica o separatizmu, autonomasima, voznji sankama i SVEMU osim izrabljivanju vojvodine!
Смањите мало брате @trtmrt...много сте се залетели.

ПС

Nomen est omen када смо већ код лупања, trtmrt то и значи...али на „ауспуху“. Не знам зашто ви које су обучавали да рушите државу Србију одмах вређате...и свакако скичите као активисткиње. Зашто одмах ружан речник и лупам, па још као отворен прозор. :haha:

https://www.dnevnik.rs/ekonomija/na...zave-421-odsto-vojvodine-256-odsto-16-10-2022

Иначе, те податке сам скинуо са сајта када је једном било речи о Кикинди...али се нисам мешао у разговор.

"p.s. ajd u sto banki da ce se sad povesti prica o separatizmu, autonomasima, voznji sankama i SVEMU osim izrabljivanju vojvodine!"

Неће бити приче о сепаратизму него о томе да лажете. Нема потребе о сепаратизму аутономашима вожње санкама, него, немојте да лажете. Проблем је што ваше небулозе градите на лажима...

Имате податке на Републичком заводу за статистику па их можете и ви скинути.

Poslednja izmena:

Ja vidim kod nas u macvi med i mleko i bas sam se pitao odakle...sad znam..................

Ja vidim kod nas u macvi med i mleko i bas sam se pitao odakle...sad znam..................
Ето, јес'вид'о. Ништа ви не бисте имали да вас „чанкисти“ не финансирају. А овако (уз њихову помоћ) лежите на парама. :haha:

„Чанкисти“ су у ствари окореле комуњаре које само лажу и мажу али за своју личну корист. Па се будале примиле на ту причу. Где ваља да се држава уситњава...довољно смо се уситнили

@drsole - Nisam jos uvek separatista ali ako ovi ostanu jos na vlasti postacu . U prilog tvom komentaru moram ovo da konstatujem . Vojvodina su opstine i Palilula , Surcin , Novi Bg. pa je priliv u budzet iz nje i mnogo veci . A kada dodje susa lako cemo . Kao i Montenegro za vreme korone . Jos uvek mrdaju i nisu propali 👍
Takodje neki su pisali da nece dozvoliti desavanja oko Vojvodine a ne shvataju da se Vojvodina danas brani na KiM . Ukoliko to ode a ide ka tome brzo ce i Vojvodina makar vecina ljudi u Vojvodini bude protiv . Ali predsednik kaze da nam je Madjarska danas najveci prijatelj i vi cutite ☹️
Oko DSS svaka cast . I ja sam tu bio dobro aktivan kao omladinac . Jos uvek sam tu jer ispisnicu nikada nisam uzeo . Trenutno sam jako razocaran sto se ne oglasavaju . Kao da su u zemlju propali ☹️

Neko pomenu da Bg ima veci bdp od Vojvodine , ako ima 42% bdpa Srbije , onda nije cudno .Nego zanima me dali neko moze onako opisno , u par recenica , nemora precizno , da opise , sta cini bdp Beograda ,, koje su glavne djelatnosti , i kako to Bg pravi novac jednostavno receno ? Npr vecina je tako , pa tako , ostali prihodi su , to, to ...
Onako opisno . Hvala

Dobro pitanje . Tu su sedista svih firmi pa po tom osnovu leze lova . Moze da je fabrika u Vranju a sediste u Bg. i pise se na Bg. 🤔
Nisam siguran u to i nisam nikada o tome razmisljao . Bas bih voleo da ko se razume u to nesto napise i bolje objasni .

@drsole - Nisam jos uvek separatista ali ako ovi ostanu jos na vlasti postacu . U prilog tvom komentaru moram ovo da konstatujem . Vojvodina su opstine i Palilula , Surcin , Novi Bg. pa je priliv u budzet iz nje i mnogo veci . A kada dodje susa lako cemo . Kao i Montenegro za vreme korone . Jos uvek mrdaju i nisu propali 👍
Takodje neki su pisali da nece dozvoliti desavanja oko Vojvodine a ne shvataju da se Vojvodina danas brani na KiM . Ukoliko to ode a ide ka tome brzo ce i Vojvodina makar vecina ljudi u Vojvodini bude protiv . Ali predsednik kaze da nam je Madjarska danas najveci prijatelj i vi cutite ☹️
Oko DSS svaka cast . I ja sam tu bio dobro aktivan kao omladinac . Jos uvek sam tu jer ispisnicu nikada nisam uzeo . Trenutno sam jako razocaran sto se ne oglasavaju . Kao da su u zemlju propali ☹️
Ма ради свој посао и заболе те...Када сам био дете гледам на ТВ како лудаци аплаудирају Брозу. Питам ћала јел' то нормално и да ли су сви болесни (нисам тада имао појма о политици али видети гомилу лудака у трансу изазива сумњу да су болесни). Знаш шта и је ћале рекао: Ћути и ради свој посао, само тако ћеш нешто стећи...а та стока ће поцркати од глади јер су оставили дедовину.

Грешиш око београдских општина. Откуцај на претраживачу Војводина и вудећеш докле иде...ту негде до Опова...знам јер тада је Ласта ишла тамо. Једино да се бијемо око тог подручја...Срби на Србе...и понеки „гергиу деж“ против Срба.

А шта треба да радимо ако смо у добрим односима са Мађарском? Да их кваримо? Па на шта то личи...пријатеља никад доста. Боље је да имаш пријатељско окружење него непријатељско. Прочитај мало о Деспоту Стефану Лазаревићу...

Иначе по оваквим питањима сам тежио да будем разуман. Сећам се моје мале деце које се пентрају на капију у време терористичког и злочиначког напада НАТО пакта и сузе су ми саме текле када погледам децу (мислим на свачију децу јер деца нису ништа крива). Али у причи негде око 2004, на питање шта би било добро за Србију, одмах сам рекао у НАТО (иако сам и децу учио да их мрзе). Све док Русија не направи овде војне базе, нема леба од њих.

Сада смо у истом стању као 1941 – тада окружени државама које су за Хитлера а сада скоро исто (и ЕУ је творевина коју воде потомци нациста)...тако да је боље да нам је Мађарска пријатељска земља. Само ко је луд може да ствара непријатеља...наравно не заборавити и историјско памћење...рација и слично.

ПС

Који ДСС...шта је то? :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh