Ja i dalje kroz ove tvoje postove samo citam da si za sps ili sns ili neke ostale sateliteТи говориш о булажњењу када си попио пола пива на овој врућини и сматраш да је суд политички. Такав је био и Уставни суд у време Тадића, нпр.
Ја сматрам да је то суд ове државе и тачка...а покушај да се на одлуку судова жалиш у Европском суду па ако је све законски чисто, добићеш патку. Што се тиче протеста имаш снимке па види да ли су наоружани...или обрати пажњу на изјаву председника тог суда да Влада Републике Србије није прогласила ванредно стање...али су у глас преко новина тажили да господин Коштуница сређује њихове мафијашке „дилове“. Зезнуо „пословни партнер“ другог „пословног партнера“ па се поџавељали око тала...
Стварно те убило по киле пива по врућини па опет лупеташ...нисам ја у праву да није државни удар (ни оружана побуна) него је суд то утврдио. Осим што лупеташ и лажеш. Где им је пуна ратна опрема када је суд утврдио да је нема (а и Влада Републике Србије на челу са Ђинђићем се тако изјаснила).
Ја јесам Србин православац и српски националиста али нисам шовниста. Мој најбољи друг из средње школе је био католик из Опова. Код тих људи нисам био један дан него месецима...па и када је он био у болници ја сам био код њих месец дана, као да сам њихово дете. Лоше мишљење имам само према онима који би „војвођанску стројницу на војвођанско раме“.
Тако да, немој да с*реш.
ПС
Када би сваки форумаш писао честитке...па теби честитали божић а ти њима...патку. Јел' ти било тешко да напишеш једну реч: честитам. А трошиш толико енергије на спорт и кладионице и пишеш романе о томе. Значи, дволична фукара.
Meni sasvim dovoljno da shvatim zasto smo 2023godine,u 21 veku i dalje tu gde jesmo kao drzava
Jbg pisao sam vec 2012-te Vojvodina i Beograd ostala neporazeni....ispod dunava ubedljivo dobio sns,proslo vec vise od 10godina sve je ubedljivije....nismo za bolje ponavljam