Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda ne treba tako da se obraćaš starijima.To je prvenstveno do kućnog vaspitanja.
A ne sumnjam da će te neko na ulici naučiti kako se treba ophoditi prema starijima.
Samo još nisi naleteo na pravog ili si samo jak na tastaturi.
Baš bih voleo da sednemo negde i popijemo piće.Drukčije je kada ljudi sednu uživo.

Onda ne treba tako da se obraćaš starijima.To je prvenstveno do kućnog vaspitanja.
A ne sumnjam da će te neko na ulici naučiti kako se treba pogoditi prema starijima.
Samo još nisi naleteo na pravog ili si samo jak na tastaturi.
prema kome mislis?

o reci ---komedijasu---

covek nista u vezi poljoprivrede ne postavlja,prica o ustavu srbije,prica nam kako ce biti strasno kada poskupi struja(iako ta odluka donesena vec odavno,prosek poskupljenja od 21"godine je oko 30 i nesto posto,sa sledeca 2 sto sam vec pisao novembar i maj ide to na 50%)

mi smo kao drustvo postali totalno sizofreni
imas clana koji ne izlazi iz EU i zivi od nje tako reci ali je upravo protiv nje,kune se u istok iako sa njima u kontaktu cisto zbog nekog sitnog posla itd

ima jedno mesto u Rusiji-novi urengoj,-56 stepeni najhladnije bilo,na -52 se staje sa poslom
svake druge nedelje stize helikopter sa robom za kuhinju i ostale potrebstine
i onda kada odes za austriju i radis nesto i vidis kako je,krece kunjava jer eto stan skup a svako ko je otisao ostao....vratili se netribasi koji ni u industrijkoj zoni kod nas u malom bajmoku nisu izdrzali

Повећају директорима, јбг они се убише од посла. Каже мени мој директор ајде да се мењамо ја ћу да возим камион, а ти ајде место мене у канцеларију да видиш како ладим м.уда. Реко ајде и дам му кључ од камиона и кренем у његов службени ауто, јбт као на рагбију ме одгурнуо сео у кола и оде. 🤣

Zadnje vreme doslo kad clan DS/Djilas stranke i momcic od 20 godina objasnjava sta je bilo devedesetih i posle petog oktobra. Da se ja pitam svakom clanu bilo koje stranke bi zabranio forumsko pisanje, a i zaposlenje u drzavnom sektoru i jos mnoge stvari.

Ganjaj bolje neke curice i trudi se finansijski da pomognes roditeljima, ima leba i bez stranke i botovanja.

meni sad mozes da kazes i da si blagajnik u petrolendu naprimer jer posle godinu i nesto nisi u stanju da kazes gde si zaposlen a bavis se ozbiljnom materijom oko struje,cini mi se i uglja ukoliko se dobro secam

a sto je najzanimljivije na poljo forumu si

Kostunjavi je dobio nadimak neobavesten kada je na pitanje novinara o izrucenju Milosevica hagu izjavio---nisam bio obavesten

vratio SPS u zivot,92godine izlazi iz DS-a i osniva DSS i pomaze SPS-Julu i ostalima da vladaju i uniste nas do balceka
2004 godine ponavljam vraca SPS i Dacica u zivot sa manjinskom vladom...kad je odradio posao,sklonio se i sad zivi ko lord--govno obicno
Са шизофреничарима се не може разговарати озбиљно. Бавиш се споредним стварима а главне прескочиш...јеси ли тако обучаван у неком кампу за младе ДС-овце.

Опет те питам какве везе има где сам запослен. А што је „знимљиво“ јуче сам написао да сам на овом форуму као пчелар. Ко си ти да одређујеш да ли смем као пчелар да будем на форму...ти кји се коцкаш са 20 динџи си исто на пољопривредном форму.

Шта сам се бавио угљем, 'леба ти?

ПС

Господин Војислав Коштуница (а не коштуњави на вашем мајмуском језику) је добио тај надимак када су комуњарски брабоњци имали проблем са ЈСО који је иначе у њиховој надлежности па су захтевали да Коштуница реагује са војском. По уставу војска није томе намењена. 'Ладно их је одјебао тиме што је рекао да није обавештен.

Такође је шљам испоручио Милошевића упркос споразуму да се то не чини...продао смрад председника државе без обзира на последице.

'92 је изашао из ДС када је видео колико комуњара има тамо...а када је то помогао СПС-у и ЈУЛ-у да владају. Нешто ми се чини да су то други урадили који су као били опозиција а све обичан комуњарски смрад...матори Мићун демократа...иди бегај.

После 5 октобра се није смело све срушити. Много је било било оних који би одмах предали сав документа државе (и службе) америма...не ради се то тако.

После су зајашили твоји жутаћи-проливаши па издали државу до коске...ко њих подржава тај је говно и говњар јер су имали логику да само распродају...

......................................................
I da jedva cekam drasticno povecanje struje jer ce to biti CAO za ovu vlast 👍
Neće , na žalost .
Otići će oni tek posle nekog većeg politicko-tektonskog poremećaja koji će izazvati odbrambena specijalna vojno-policijska operacija na teritoriji Kosova .
U početku će mo napredovati na svim linijama fronta a kad iznenađenje prodje, poslože se sve kockice i Nata umeša sledi neminovno gubitak te teritorije .
Po oprobanom receptu veliko nezadovoljstvo naroda potpognuto i usmereno s polja obara trenutnu vlast ( kao u pitanju Miloševića ) a na čelo dolaze još gori . Na žalost opet se plaća skupa cena u stradanju nedužnog naroda , a političari i mediji će se u roku od odmah presaltovatu na drugu stranu .
Jeste li primetili kako je pink odjednom okrenuo ćurak naopako i počeo da glorifikuje SAD , njihovog ambasadora i sve zapadne vrednosti ?
Po nečijem nalogu ili zauzimaju poziciju pred oluju ?

Poslednja izmena:
prema kome mislis?

o reci ---komedijasu---

covek nista u vezi poljoprivrede ne postavlja,prica o ustavu srbije,prica nam kako ce biti strasno kada poskupi struja(iako ta odluka donesena vec odavno,prosek poskupljenja od 21"godine je oko 30 i nesto posto,sa sledeca 2 sto sam vec pisao novembar i maj ide to na 50%)

mi smo kao drustvo postali totalno sizofreni
Било би врло занимљиво колико си ти шизофреничар писао о коцкарници на пољопривредном форуму. Исто би било занимљиво да се види колико твојих порука нема везе са пољопривредом.

И зашто ти смеш да пишеш о сличним стварима а другима оспораваш то право. Јесу ли вас то учили или су ти такви укућани (све се тиче затварања других у логоре).

"mi smo kao drustvo postali totalno sizofreni"

Зашто ви који сте за еуропске вредности имате тај обичај да скичите цичите и вриштите. Знам да је то предмет обуке на коју су вас водали али си се пореметио и теби постало нормално да си шизофрен па сада набеђујеш да је друштво такво. Није...само ви који сте обучавани да волите лгбт о стале „вредности“ и изгубили сте осећај за стварност.

LULE 28,Decace ti stvarno moras da se lecis, pricas o svemu kao da znas, iznosis cinjenice o kojim nemas pojma niti osnovu za tvrdnje ili bar dokaze. Pametnije ti je da vreme ulozis u vijanje devojaka i bezanje kroz prozor kad te nahvataju kao svi normalni tinejdžeri a ne da si opterećen toliko politikom j**** te politika.

LULE 28,Decace ti stvarno moras da se lecis, pricas o svemu kao da znas, iznosis cinjenice o kojim nemas pojma niti osnovu za tvrdnje ili bar dokaze. Pametnije ti je da vreme ulozis u vijanje devojaka i bezanje kroz prozor kad te nahvataju kao svi normalni tinejdžeri a ne da si opterećen toliko politikom j**** te politika.
Опет претерујеш...он и девојке. Тамо на обуку (где су њега водали) не узимају оне који јуре девојке...него „оне друге“ :haha:

Jesi ti bio u novom urengoju ili ja? Pitanje je sad

Ni jedan tvoj post nema a da nista konkretno ne napises osim da onome kome odgovaras pricas kako je,sta bi trebalo itd
Било би врло занимљиво колико си ти шизофреничар писао о коцкарници на пољопривредном форуму. Исто би било занимљиво да се види колико твојих порука нема везе са пољопривредом.

И зашто ти смеш да пишеш о сличним стварима а другима оспораваш то право. Јесу ли вас то учили или су ти такви укућани (све се тиче затварања других у логоре).

"mi smo kao drustvo postali totalno sizofreni"

Зашто ви који сте за еуропске вредности имате тај обичај да скичите цичите и вриштите. Знам да је то предмет обуке на коју су вас водали али си се пореметио и теби постало нормално да си шизофрен па сада набеђујеш да је друштво такво. Није...само ви који сте обучавани да волите лгбт о стале „вредности“ и изгубили сте осећај за стварност.
I danas ako hoces cu ti pisati o kocki,lagana lova koja ni jednog trenutka nije sigurna i zato se igra polako i cilj je dugacak tj na mesecnom nivou da imas kao sto sam vev i pisao da platis struju na osnovu 5-6 klika sa misom

Sto se tice ovih tema van poljoprivrede ja bi ih licno ukinuo...ali onda osnivac ovog foruma nema zarade tu je caka
Vecina vas ne bi ni pisala jer nemate veze sa istom temom ovog foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh