Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lule 28,
A koje ti veze konkretno imaš sa poljoprivredom?

Koja ti je tačna adresa?
Koliko svinja imaš?
Koliko krava?
Sa kim radiš?
Ko ti pomaže?

ma nikakve
vidis me ovde samo u temi cheta i sporta

poslednju kravu 2019godine ili 20-te sad da ne lazem,poslednje june sto sam imao slomilo vrat,ima u jednoj od tema i popizdeo i sad nema krupne stoke u kosari ili staji(ko je kako zove)

ako dosad to nisi video,ne zelim ni da ti objasnjavam

ako prelistas neke teme znaces

tema Chat vrlo zanimljiva cim se pojavim neka frka
ko somovi na buckalicu

Jesi ti bio u novom urengoju ili ja? Pitanje je sad

Ni jedan tvoj post nema a da nista konkretno ne napises osim da onome kome odgovaras pricas kako je,sta bi trebalo itd

I danas ako hoces cu ti pisati o kocki,lagana lova koja ni jednog trenutka nije sigurna i zato se igra polako i cilj je dugacak tj na mesecnom nivou da imas kao sto sam vev i pisao da platis struju na osnovu 5-6 klika sa misom

Sto se tice ovih tema van poljoprivrede ja bi ih licno ukinuo...ali onda osnivac ovog foruma nema zarade tu je caka
Vecina vas ne bi ni pisala jer nemate veze sa istom temom ovog foruma
Odustajem,nadam se da ce ti neko nekad pomoci iskreno,radi tebe samog. Veruj mi,ne smesi ti se lepa buducnost ispunjena srecom i porodicom. Pa ti shvati kako volis.

Са шизофреничарима се не може разговарати озбиљно. Бавиш се споредним стварима а главне прескочиш...јеси ли тако обучаван у неком кампу за младе ДС-овце.

Опет те питам какве везе има где сам запослен. А што је „знимљиво“ јуче сам написао да сам на овом форуму као пчелар. Ко си ти да одређујеш да ли смем као пчелар да будем на форму...ти кји се коцкаш са 20 динџи си исто на пољопривредном форму.

Шта сам се бавио угљем, 'леба ти?

ПС

Господин Војислав Коштуница (а не коштуњави на вашем мајмуском језику) је добио тај надимак када су комуњарски брабоњци имали проблем са ЈСО који је иначе у њиховој надлежности па су захтевали да Коштуница реагује са војском. По уставу војска није томе намењена. 'Ладно их је одјебао тиме што је рекао да није обавештен.

Такође је шљам испоручио Милошевића упркос споразуму да се то не чини...продао смрад председника државе без обзира на последице.

'92 је изашао из ДС када је видео колико комуњара има тамо...а када је то помогао СПС-у и ЈУЛ-у да владају. Нешто ми се чини да су то други урадили који су као били опозиција а све обичан комуњарски смрад...матори Мићун демократа...иди бегај.

После 5 октобра се није смело све срушити. Много је било било оних који би одмах предали сав документа државе (и службе) америма...не ради се то тако.

После су зајашили твоји жутаћи-проливаши па издали државу до коске...ко њих подржава тај је говно и говњар јер су имали логику да само распродају...
ovo ocigledno neznas cinjenicu a pises

kada je JSO blokirala autoput Kostunjavi rekao da kao sto lekar strajkuje tako i JSO strajkuje na isti nacin(iako se radilo o drzavnom udaru)
Aca tomic nacelnik uprave bezbednosti i kostunica da su hteli lagano bi resili te crvene beretke sa vosjkom ali nisu hteli,tu je poraz drzave krenuo)

vidi se i po pisanju po forumu zasto kod nas i dalje vlada Vucic,Dacic,Seselj,tabakovic i ostala bagra

od 90te na vlasti su 30 godina ravno ali krivi su zuti lopovi koji su na vlasti ukupno za tih svih 30i nesto godina jedva 7

nismo mi za bolje

Zadnje vreme doslo kad clan DS/Djilas stranke i momcic od 20 godina objasnjava sta je bilo devedesetih i posle petog oktobra. Da se ja pitam svakom clanu bilo koje stranke bi zabranio forumsko pisanje, a i zaposlenje u drzavnom sektoru i jos mnoge stvari.

Ganjaj bolje neke curice i trudi se finansijski da pomognes roditeljima, ima leba i bez stranke i botovanja.
meni ne bi bilo zabranjeno jer nisam i niticu biti clan bilo koje stranke ikada

pisao sam vec da sogor gotovo da i ne prica samnom jer nisam hteo da mu potpisem nesto u vezi DSHV-e stranke pre nekih 15 i vise godina

ovo ocigledno neznas cinjenicu a pises

kada je JSO blokirala autoput Kostunjavi rekao da kao sto lekar strajkuje tako i JSO strajkuje na isti nacin(iako se radilo o drzavnom udaru)
Aca tomic nacelnik uprave bezbednosti i kostunica da su hteli lagano bi resili te crvene beretke sa vosjkom ali nisu hteli,tu je poraz drzave krenuo)
Добро, твоје мишљење је и званични став Апелационог суда. Коcкар за предсeдника и онда ће да уреди државу. :haha:

По обичају лупаш к'о канта јер се није радило о државном удару. Постоји ослобађајућа пресуда Апелационог суда и у јавности је говорило о томе.

Apelacioni sud pravosnažno oslobodio pripadnike JSO: Nije bilo oružane pobune

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...odio-pripadnike-jso-nije-bilo-oruzane-pobune/

„On se pozvao i na stenogram sa sednica vlade kojima je predsedavao premijer Zoran Đinđić, na kojima je konstatovano da nije bila ugrožena bezbednost države i da se na njima korišćena reč protest, a ne pobuna.

U prilog svojoj presudi, on je kazao da vlada nije proglasila vanredno stanje i da službe bezbednosti nisu stavljene u borbenu gotovost.

Gerasimović je kazao i da nije bila ugrožena bezbednost građana, o čemu svedoče zabeleženi video materijali.“

https://n1info.rs/vesti/a403582-presuda-za-pobunu-jso/

ПС

DSHV-e...лоло, па зато ти пљујеш државу Србију...није друго у питању. Иначе, ту дволичност сам приметио код честитања верског празника...ниси узвратио православцима честитке...

Verujem....mada nisi odgovorio
Radis ratarstvo?

Radim 80 hektara (iliti 140 kj) zemlje u 60 parcela, u 7 katastarskih opština, kad već hoćeš da znaš.
Imam sve za sopstvene potrebe, dva plastenika od po 100 kvadrata, 300 stabala voća.
Krupnu stoku nemam, ovce sam batalio 2019.jer nisam mogao da se izborim sa kerovima lutalicama. Za dve godine više od 30 komada su mi kerovi podavili.
Ostalo sitno imam.
Sa 25 godina ostao u domaćinstvu bez oca i dede i od tadašnjih 20 hektara došao na 80. Kad budeš prolazio na ovu stranu slobodno svrati pa da vidiš, Lazarevac, selo Dren, ulica Dositejeva broj 2, videćeš sa puta brdo mehanizacije, zgrade i silos, ne možeš da omašiš.
Samo nemoj radnim danom od 7 do 3, jer tad sam arhitekta u EPS-u.

Да ли примећујете дволичност овог млађаног (и безобразног) психопате. Јуче је пропитивао @Darko Dren за сваку ситницу а сада се прави блесав када му се постави исто питање
Lule 28,
A koje ti veze konkretno imaš sa poljoprivredom?

Koja ti je tačna adresa?
Koliko svinja imaš?
Koliko krava?
Sa kim radiš?
Ko ti pomaže?
ma nikakve

А што ти не одговори као што је @Darko Dren лепо одговорио (још човек ставио и адресу) него човек треба да претреса гомиле твојих глуп*сти.

meni ne bi bilo zabranjeno jer nisam i niticu biti clan bilo koje stranke ikada

pisao sam vec da sogor gotovo da i ne prica samnom jer nisam hteo da mu potpisem nesto u vezi DSHV-e stranke pre nekih 15 i vise godina
Moram jos samo ovo, kazes da si mladji dosta od 28 godina starosti, a pre 15 i vise godina nisi potpisao nesto sogoru za stranku. Ili si trebao biti pionir u toj stranci pa sa 8 godina da se uclanis ili si ti ljudino debelo zabrazdio preko 30🤣🤣🤣

Poslednja izmena:
E posto je @putin za danas zavrsio da kazem i ja nesto 🤣
Definitivno mi postajes jedan od naj clanova foruma . A sada me prijatno iznenadi posto @Lule28 zezas da je pederko sta mislis o nasem premijeru ? Ej ponosna i tradicionalna Srbija kao najvazniju figuru vlasti ima brata . Ajde stisnu onu stvar i napisi nesto protiv premijera ako smes 🤔
Evo napisi samo ni meni se to ne svidja i smatracu te covekom od obraza 👍

Definitivno mi postajes jedan od naj clanova foruma . A sada me prijatno iznenadi posto @Lule28 zezas da je pederko sta mislis o nasem premijeru ? Ej ponosna i tradicionalna Srbija kao najvazniju figuru vlasti ima brata . Ajde stisnu onu stvar i napisi nesto protiv premijera ako smes 🤔
Ja ne mogu da poverujem da ti jednostavno ne mozes da skontas da mene politika kao politika ne interesuje,jebe mi se za stranke,ko je gde i sta radi. Jel to toliko tesko da skontas. Promene ce se desiti kad se uvede red,a red se mora uvesti od mesne zajednice pa na gore.Ne zna se ko je bolesniji za tom politikom ti ili Lule,prodje vam zivot jbt gledajuci ko je u kojoj stranci,ko je kada bio i gde,pa dal ste normalni? 10 inu energije da ulazete u sebe i u biznis koliko trosite na politiku bilo bi vam 10xbolje.
Naravno da mi smeta sto je takva osoba na takvom mjestu,al je signurno nije postavio narod nego amerika i zapad,i kao takva nema uopste mjesta ni milimetra u glavi da o njoj razmisljam.

Добро, твоје мишљење је и званични став Апелационог суда. Коcкар за предсeдника и онда ће да уреди државу. :haha:

По обичају лупаш к'о канта јер се није радило о државном удару. Постоји ослобађајућа пресуда Апелационог суда и у јавности је говорило о томе.

Apelacioni sud pravosnažno oslobodio pripadnike JSO: Nije bilo oružane pobune

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...odio-pripadnike-jso-nije-bilo-oruzane-pobune/

„On se pozvao i na stenogram sa sednica vlade kojima je predsedavao premijer Zoran Đinđić, na kojima je konstatovano da nije bila ugrožena bezbednost države i da se na njima korišćena reč protest, a ne pobuna.

U prilog svojoj presudi, on je kazao da vlada nije proglasila vanredno stanje i da službe bezbednosti nisu stavljene u borbenu gotovost.

Gerasimović je kazao i da nije bila ugrožena bezbednost građana, o čemu svedoče zabeleženi video materijali.“

https://n1info.rs/vesti/a403582-presuda-za-pobunu-jso/

ПС

DSHV-e...лоло, па зато ти пљујеш државу Србију...није друго у питању. Иначе, ту дволичност сам приметио код честитања верског празника...ниси узвратио православцима честитке...
Politicki sud doneo oslobadjajucu presudu
Isti taj sud drze ti koju su pobunu i izvrsili
Ne u pravu si nije drzavni udar kada pod punom ratnom opremom blokiras medjunarodni puti prvi covek drzave premijer ide licno na navodni dogovor jer ga onaj(citsj kostunjavi) jebe od gore i nedozvoljava da tu istu gamad pocisti za saticak

Ja sam katolik,bunjevac rodjen u srbiji

To sto ti kao TI-ponosni srbin-imate lose misljenje o svakom ko nije srbin to je vec nesto sasvim drugo
Ovo kazem samo za vas nekoliko cudaka ovde

U subotu bio kod srbina na jagnjetu
Cak sto vise ove godine tako se potrefilo izgleda vise bio kod pravoslavaca na nekim zurkama nego kod katolika

kada bi svaki forumas ovde pisao cestitke za svaki praznik ili slavu na sta bi to licilo

ma nikakve

poslednju kravu 2019godine ili 20-te sad da ne lazem,poslednje june sto sam imao slomilo vrat,ima u jednoj od tema i popizdeo i sad nema krupne stoke u kosari ili staji(ko je kako zove)

tema Chat vrlo zanimljiva cim se pojavim neka frka
ko somovi na buckalicu
A ti do sad nisi video čime se ja bavim, al sam ti ipak objasnio. Iako sam ovde na forumu član duže od 12 godina, a ti si takoreći od juče.

Nisi odgovorio za adresu.
U kom selu živiš... Sa kim živiš... Od čega živiš.
Nema potrebe da se kriješ.

Дарее, али мимо тога ово што стигне овамо већина је била регистрована и са веома добром опремом. А мана је "ех, да је дизел"... Не знам да ли је неко имао контакт са возилима из норвешке и шведске. Овде је довлачио један и растурао, вероватно су и неки пазарили код њега. Било неколико вектри па то је за ово што ми возимо овде друга димензија иако је опел. Грејач антифриза, посебно резервоар где се сипа топла вода, кожа, борд компјутер и шта све не. Све 4х4.

Дарее, али мимо тога ово што стигне овамо већина је била регистрована и са веома добром опремом. А мана је "ех, да је дизел"... Не знам да ли је неко имао контакт са возилима из норвешке и шведске. Овде је довлачио један и растурао, вероватно су и неки пазарили код њега. Било неколико вектри па то је за ово што ми возимо овде друга димензија иако је опел. Грејач антифриза, посебно резервоар где се сипа топла вода, кожа, борд компјутер и шта све не. Све 4х4.
Imam dva rodjaka zive u Stokholmu. Tamo se isto vecinom furaju benzinci. Skoro je ocu dao svoje auto. Audi s4 2009 godiste sa nekih 100 hiljada kilometara. Oprema sve sto mozes zamisliti. Fabricki negdje oko 200kw plus doradjivan i mapiran na nekih 430-450ks. Kakva zvjerina tetak kaze ima strah i da ga vozi. Dobijao je tamo neke male pare za njega a nije mu se kupovalo jos jedno parking mjesto. I onda je rijesio da ga doveze ocu.

@putin - i jel tesko bilo da normalno odgovoris ? Drago mi je da malo pljunes i na vlast . Jbg. meni to znaci . Moram da znam sa kime se mogu tikve saditi u buducnosti . A ovo oko politike i da preterujem mozda si u pravu . Ali da svi cutimo kao ti vec bi nam bolesnici iz vlasti odrali kozu . Zato ne smemo da cutimo 👍

Nikad ljudi nece shvatiti koliko je ustvari politika zlo. Koliko se skolovani ljudi ponizavaju zbog nekih koji su na pijaci kupili skolu. 2012 godine ja postao punoljetan zove komsija za izbore da budem posmatrac. A inace tad sam radio svaki dan 5 dana mi beremo duvan dva kod komsije. I racunam ja tamo dnevnica 50 maraka platim radnika 25 da bere duvan a ja zaradio 25 a ne radim nista. To sam ja mislio ali kad smo dosli na izborno mjesto kaze taj neki ti ces dovoziti ljude koji ne mogu doci i pomagati im da glasaju ali bez obzira sta oni kazu ti glasas za nas. Mene muka odmah uhvatila. Zovem oca da dodje po mene kuci da idem. Kaze taj glavni neces dobiti 50 maraka rekoh ne treba uzmite vi sebi. I to je moj jedini dodir sa politikom.

Прво што не знам да ли је премијер или премијерка...па ћу говорити како она изговара...или сам слушао Мићка Љубичића па ми се помешало :haha: . Значи Оно.

Какви мишљење да имам о особи коју слабо знам. Ја ти не пратим вести и тако то...осим када сам гледао Кесића и сличне када их ложи (нажалост гледао јер ми је мука и када их видим и у шаљивим прилозима).

Особа (Оно) која се исто облизује као слинави комодо гуштер ми се ни мало не свиђа. Уз то што је тутаво-мутава, не знам ни да ли има квалификације да буде ту где јесте. Добро, и мајмуна науче да понешто одсвира на клавиру па ме не чуди што нам то (Оно) води државу (посматрам по уставу и законима, а Оно за Оног каже шефе...па 'ајд ти сада знај да ли државу води криминална група или изабрани представници).

Како рече Цвијетин Миливојевић, Оно има „последњу квалификацију“ за председника/цу владе јер је одана. То је као квалификација као да је у питању квислиншка влада.

ПС

Тако да, немој молим те, да ми угрожаваш здравље (које је јако угрожено) бављењем разним олошем. Некада нисам могао да смислим Милошевића (и његове) али сам могао да га гледам и слушам пар минута. Овог данас не могу ни да видим на једну секунду...а ти ме питаш за талог те булументе...

Poslednja izmena:
Politicki sud doneo oslobadjajucu presudu
Isti taj sud drze ti koju su pobunu i izvrsili
Ne u pravu si nije drzavni udar kada pod punom ratnom opremom blokiras medjunarodni puti prvi covek drzave premijer ide licno na navodni dogovor jer ga onaj(citsj kostunjavi) jebe od gore i nedozvoljava da tu istu gamad pocisti za saticak

Ja sam katolik,bunjevac rodjen u srbiji

To sto ti kao TI-ponosni srbin-imate lose misljenje o svakom ko nije srbin to je vec nesto sasvim drugo
Ovo kazem samo za vas nekoliko cudaka ovde

U subotu bio kod srbina na jagnjetu
Cak sto vise ove godine tako se potrefilo izgleda vise bio kod pravoslavaca na nekim zurkama nego kod katolika

kada bi svaki forumas ovde pisao cestitke za svaki praznik ili slavu na sta bi to licilo
Ти говориш о булажњењу када си попио пола пива на овој врућини и сматраш да је суд политички. Такав је био и Уставни суд у време Тадића, нпр.

Ја сматрам да је то суд ове државе и тачка...а покушај да се на одлуку судова жалиш у Европском суду па ако је све законски чисто, добићеш патку. Што се тиче протеста имаш снимке па види да ли су наоружани...или обрати пажњу на изјаву председника тог суда да Влада Републике Србије није прогласила ванредно стање...али су у глас преко новина тажили да господин Коштуница сређује њихове мафијашке „дилове“. Зезнуо „пословни партнер“ другог „пословног партнера“ па се поџавељали око тала...

Стварно те убило по киле пива по врућини па опет лупеташ...нисам ја у праву да није државни удар (ни оружана побуна) него је суд то утврдио. Осим што лупеташ и лажеш. Где им је пуна ратна опрема када је суд утврдио да је нема (а и Влада Републике Србије на челу са Ђинђићем се тако изјаснила).

Ја јесам Србин православац и српски националиста али нисам шовниста. Мој најбољи друг из средње школе је био католик из Опова. Код тих људи нисам био један дан него месецима...па и када је он био у болници ја сам био код њих месец дана, као да сам њихово дете. Лоше мишљење имам само према онима који би „војвођанску стројницу на војвођанско раме“.

Тако да, немој да с*реш.

ПС

Када би сваки форумаш писао честитке...па теби честитали божић а ти њима...патку. Јел' ти било тешко да напишеш једну реч: честитам. А трошиш толико енергије на спорт и кладионице и пишеш романе о томе. Значи, дволична фукара.

Poslednja izmena:
Velika vecina naroda ne shvata da sistem ne moze promeniti pojedinac niti moze samostalno doneti neku odluku ( politicar ) . To su price za malu decu . U ovoj zemlji pod broj jedan treba menjati TUZILASTVO . Najvece zlo i posast . Posle toga stvari ce krenuti ka boljem . Ali problem ovih danas sto su naj ikada u istoriji sto su istom tom tuzilastvu preko promene Ustava dali jos vecu snagu . Zarad toga je kupljeno novo vreme za ostanak na vlasti kao i brat koga furamo jer i sami znate da je pederski lobi medju najacima . Ja se izvinjam sto o tome pisem ali ne mogu i NECU da zatvaram oci .
Takodje je neko pomenuo promenu u politici pinka . Nisu se samo oni promenuli . Tu je i srpski telegraf i informer . Promena vlastodrsca Srbije je bila pad Angele Merkel . Tada smo radili sve u korist Nemaca . Setite se kako je u to vreme zvalonja prosipao vodu i ispustao olovku na konferencijama . Sreca po njega to je uspeo da ispegla i sada ponosna Srbija ima novog vlastodrsca - Ameriku . Celo svoje postojanje naroda sa ovog prostora je bilo sluzenju drugih . To se nikada nije promenilo samo imamo prividnu slobodu !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh