Darko Dren
Član
Rašo, jutro je pametnije od večeri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde neko nešto greši,tamo se može preživeti od svog rada.A ovde vrlo tešksim ako nisi u stranci ili kombinaciji.I da se ode na zapad ili istok,vecina ce biti sluga sistema i nece raditi iz zadovoljstva vec da se prezivi jer je taj sistem jednostavno takav,radis da bi preziveo.
Јеси ли ти у странци или комбинацији?Ovde neko nešto greši,tamo se može preživeti od svog rada.A ovde vrlo tešksim ako nisi u stranci ili kombinaciji.
Ne batice puno radim,dva posla.Radim u PRIVATNOJ firmi i radim poljoprivredu.Al zato trpi porodica.Јеси ли ти у странци или комбинацији?
Pa onda menjaj taj klosarski zivot umesto sto krades Bogu dane .I ti si iz svega izvukao da je meni lepo?
Zanimljivo
Kolega promasio si temu totalno...pogledaj samo sta sam pisao i tvoje odgovore na mojePa onda menjaj taj klosarski zivot umesto sto krades Bogu dane .
Al radi 3 posla i ovde se vodi kao poljoprivrednik a ustvari glavna zarada mu sa drugog posla,sa kojim pokriva zemljoradnju(poslednje 3godine)....to je sad dugo i puno za objasnjavatiVredan čovek koji je optimista snadje se i u pustinji.
Ti i ja nikako ne mozemo biti kolege .Kolega promasio si temu totalno...pogledaj samo sta sam pisao i tvoje odgovore na moje
Ako i dalje ne kontas jbg
Hvala bogu da je takoTi i ja nikako ne mozemo biti kolege .
Zavisi ko koliko ceni svoj posao i novac i to je sve sto mogu da kazem.Vredan čovek koji je optimista snadje se i u pustinji.
Ne zahvaljuj se drugome sto si klosar , vec samom sebi .Hvala bogu da je tako