Људи млатите празну сламу, немојте дозволити да две будале(Пеет и Тртмрт) поведу сваку расправу на форуму,тј овај тртмрт је био као умро ал ето га вратио се да дави опет.
Ко хоће да иде он ће отићи,видеће и одлучиће сам шта ће и како ће.Онај ко мисли да је негде друго сигурније,боље за децу и сл,он мора да оде сам да би видео,тренутно је слеп и луд и не верује па колико год да му објашњаваш. Да бар зна језик државе где би отишао па да мало прелиста портале и новине па да му се мало очи отворе.
Финансијска страна је свакоме другачија има људи који живе као мишеви ал се не би вратили кући из 1. срамоте 2. јер немају где ни да се врате. Мало људи је спремно да мења живот толико пута,није то само доћи и отићи,то су процедуре у пм. Познајем много који су се вратили,познајем и оне који желе да се врате али не могу, а познајем и оне који су се снашли и обогатили али радили дан и ноћ. Исто тако познајем такве људе и код нас.
Нити је трава зеленија преко нити је живот лепши нити можеш да живиш као што живиш код куће.Е сад приоритети су код сваког другачији.
И пазите ко вам тупи где је боље и где је горе,нпр тај исти Пеет је ћутао као курва кад је добија о субвенције на машине које је пријавио на снају,приколице и дрљачу,тај период није га било нигде,ћутао као заливен,чим је прошло држава неваља.Е сад хоћемо западни систем а да овамо муљажа,колико он има газдинстава пријављених? Значи да би ми били као Аустрија морамо такве да хапсимо,и морају сви да га пријаве од првог комшије па све до инспекција. Е пошто ми нисмо такви и Перо ће да лаје и лаје и даље, биће нам како је и било и ћао.
Да тако лаје на аустријском форуму 90 посто чланова би га пријавило полицији. Размислите о томе.