Пристојан живот, па да живиш од плате не да радиш три посла као стока да би преживео. Да са платом за коју радиш односно у нашој земљи рмбачиш, да платиш комуналије, да ти остане да нешто и уштеди, а не да крпиш крај са крајем да себи и породици пријуштиш одлазак на годишњи бар две недеље. Да не гледаш у календар када ће следећа плата. Да можеш да пријуштиш неки просечан ауто да не сипаш гориво за две црвене већ лепо кад је плата наточи га пуног. А ово све не можеш са просечном платим од 50000 динара. Ја радим два посла, пре подне у фирми за воланом, а поподне на њиву да би породици приуштио какв такав нормалан живот. Супруга не ради имамо 4 деце и неко мора са њима да ради ако хоћемо да израсту у праве и нормалне људе. Е сада ако ви мислите да са 100000дин све ово може да се приушти и да се живи пристојно свака вам част. Па само књиге за 7 разред су 17000 дин, а где је обућа, одећа ужина детету. Ја их имам три школараца најстарија креће у НС средњу треба у ученике спремити, треба за дом све узети што захтевају, обући је дати јој џепарац и сваки месец платити дом. А ово двоје кући да не причам и њима треба. Мислим да без 1000 евра месечног примања нема пристојног живота за четворо члану плродицу. Још онај ко плаћа кирију том треба и више.