geci
Član
Treba mi neka preporuka za dobar restoran ili carda na putu zrenjanin-vrsac
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel mozes da pojasnis kako se zivi i treba da izgleda pristojan zivot ( samo finansijski , za ostale nebuloze u drzivi se slazem ) ?А код нас све ово што се дешава је нормално? Да радиш два и, више послова да би прехрани породицу, школовао децу имао бар колико толико пристојан живот? Ево уводе закон да клинци од 18 год могу да возе камионе да буду професионалци. Кажу фали нам возача, то није тачно него, неће господа да тим шоферима дају људске плате па да остану у земљи. Шта ће ти клинци са 18 год да знају како се вози тегљач како се у одређеним ситуацијама за воланом понети. Тек нам следе црни дани, ставити децу да управљају са возилом од 50-60 тона је равно самоубиству. Ја би сутра напустио државу и отишао преко негде са децом да их спасим ове беде и јавашлука. Син хоће пољопривредну средњу у Футогу да упише, ја који не могу да замислим живот без трактора и пољопривреде сам против тога. Јесам поносан што хоће да наследи породичан посао али му не желим ову муку и патњу.
Jes, a koliko je izgubio do sada....
Kod nas su pojedeni otisli u krasni, poceli da placaju 300 evra lanac za sledecu godinu i to grabe...Bas sada uzimaju? Jel onda sada dizu cene zakupa kod vas?
Пристојан живот, па да живиш од плате не да радиш три посла као стока да би преживео. Да са платом за коју радиш односно у нашој земљи рмбачиш, да платиш комуналије, да ти остане да нешто и уштеди, а не да крпиш крај са крајем да себи и породици пријуштиш одлазак на годишњи бар две недеље. Да не гледаш у календар када ће следећа плата. Да можеш да пријуштиш неки просечан ауто да не сипаш гориво за две црвене већ лепо кад је плата наточи га пуног. А ово све не можеш са просечном платим од 50000 динара. Ја радим два посла, пре подне у фирми за воланом, а поподне на њиву да би породици приуштио какв такав нормалан живот. Супруга не ради имамо 4 деце и неко мора са њима да ради ако хоћемо да израсту у праве и нормалне људе. Е сада ако ви мислите да са 100000дин све ово може да се приушти и да се живи пристојно свака вам част. Па само књиге за 7 разред су 17000 дин, а где је обућа, одећа ужина детету. Ја их имам три школараца најстарија креће у НС средњу треба у ученике спремити, треба за дом све узети што захтевају, обући је дати јој џепарац и сваки месец платити дом. А ово двоје кући да не причам и њима треба. Мислим да без 1000 евра месечног примања нема пристојног живота за четворо члану плродицу. Још онај ко плаћа кирију том треба и више.Jel mozes da pojasnis kako se zivi i treba da izgleda pristojan zivot ( samo finansijski , za ostale nebuloze u drzivi se slazem ) ?
Svaka pohvala od mene ako ti to nesto znaci . Bio si iskren i vrlo jasan i to cu postovati u buducnosti . Ti imas prava da pises o zivotu i zivljenju njega . Na naslednicima jos jedan dubok naklonПристојан живот, па да живиш од плате не да радиш три посла као стока да би преживео. Да са платом за коју радиш односно у нашој земљи рмбачиш, да платиш комуналије, да ти остане да нешто и уштеди, а не да крпиш крај са крајем да себи и породици пријуштиш одлазак на годишњи бар две недеље. Да не гледаш у календар када ће следећа плата. Да можеш да пријуштиш неки просечан ауто да не сипаш гориво за две црвене већ лепо кад је плата наточи га пуног. А ово све не можеш са просечном платим од 50000 динара. Ја радим два посла, пре подне у фирми за воланом, а поподне на њиву да би породици приуштио какв такав нормалан живот. Супруга не ради имамо 4 деце и неко мора са њима да ради ако хоћемо да израсту у праве и нормалне људе. Е сада ако ви мислите да са 100000дин све ово може да се приушти и да се живи пристојно свака вам част. Па само књиге за 7 разред су 17000 дин, а где је обућа, одећа ужина детету. Ја их имам три школараца најстарија креће у НС средњу треба у ученике спремити, треба за дом све узети што захтевају, обући је дати јој џепарац и сваки месец платити дом. А ово двоје кући да не причам и њима треба. Мислим да без 1000 евра месечног примања нема пристојног живота за четворо члану плродицу. Још онај ко плаћа кирију том треба и више.
Na toj cijeni to je promasena investicija.Sta tek reci za cenu zemlje, ispod 10000 nisam cuo da je neko nesto skoro kupio. Evo sad bas prelistao i oglase i ima par mali parcela od 1-2 jutra, a traze od 12500-15000 evra po jutru.