Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Forumi su jedan veliki ventil za mnoge . Lepo je sto ipak nismo los narod jer se pise kulturno i retko ima vredjanja . Za to nam kapa dole . Takodje forumi znace da neka svoja razmisljanja zacementiras kada vidis da postoje ljudi koji slicno tebi razmisljaju . Lepo je to znati da nisi jedini sa cudnim i drugacijim razmisljanjem u odnosu na vecinu 💪

Znaš li ko pretežno ide u pečalbu,misleći da se bolje zarađuje.Pa i ovde kada bi radio dva posla ne bi manje zarađivao.Ima ih koji su otišli i rade po 12 sati a nikad da se pokrpe.Samo kada dođu kod nas onda izigravaju šeikove sa renta karom i ostalim čarima zapada.
Prazne priče, onih koji su otišli misleći da će i u Nemačkoj da ne rade, a zarade :D

Onaj ko u Nemačkoj radi 12 sati može da te kupi kako stojiš :D

Lep zivot za jednog petnaestogodisnjaka .
moje domacinstvo sa 3 frizidera,2 zamrzivaca 4 televizora,dva velika ventilatora(jedan u svinjcu,drugi kada se drze tj imaju u turi tovni pilici kao sad sto je slucaj struja je oko 12-13k

na 5 klika misem preko interneta na dan,za mesec dana lagano to otplatim vise nego lep zivot za i 50godisnajka

sto se tice kladionice da ne duzim,mnogi ocekuju danas da uplate tiket i sutra milioneri
a fora je da na dan imas plus pa makar i 100din
da ne pricam o vecim uplatama kao juce kad uzmes 10-15k za glupost tj nase klubove koji su blagi ocaj

moje domacinstvo sa 3 frizidera,2 zamrzivaca 4 televizora,dva velika ventilatora(jedan u svinjcu,drugi kada se drze tj imaju u turi tovni pilici kao sad sto je slucaj struja je oko 12-13k

na 5 klika misem preko interneta na dan,za mesec dana lagano to otplatim vise nego lep zivot za i 50godisnajka

sto se tice kladionice da ne duzim,mnogi ocekuju danas da uplate tiket i sutra milioneri
a fora je da na dan imas plus pa makar i 100din
da ne pricam o vecim uplatama kao juce kad uzmes 10-15k za glupost tj nase klubove koji su blagi ocaj
Koliko vidim ti si uspeo u zivotu . Ako je tebi lepo , pozdravljam . Kao sto rekoh , decak od 15. god. i ne moze da pozeli vise . Ziveli .

Код нас на послу је сад добио 250 000 динара. Не можемо да живимо од њега... Игра преко налога и мобилног.

Ма не беже људи само због зараде, већ је свима пун ку.рац оваквог стања у држави. Јбт неко може да ради шта хоће, бахатости на свакоме ћошку, безакоње као на дивљем западу. И свако ко мисли о својој и будућности своје деце жели да она одрастају у некој нормалној средини, што овде више није могуће. Једна од главних ствари је пристојан живот, а не као робови радиш као стока да би ти претекло за неки годишњи од 2 недеље. Маса људи ради два и више послова, па какав је то живот јбт не видиш децу као човек. Дроге и оружија на улицама више него икада, клинци, се рокају као да је живот игрица на компу. Сваки дан све горе и горе.

Komunalije su oko 10000rubalja za jednu porodicu.Ja imam skoro 9000 za vodu.

Ма не беже људи само због зараде, већ је свима пун ку.рац оваквог стања у држави. Јбт неко може да ради шта хоће, бахатости на свакоме ћошку, безакоње као на дивљем западу. И свако ко мисли о својој и будућности своје деце жели да она одрастају у некој нормалној средини, што овде више није могуће. Једна од главних ствари је пристојан живот, а не као робови радиш као стока да би ти претекло за неки годишњи од 2 недеље. Маса људи ради два и више послова, па какав је то живот јбт не видиш децу као човек. Дроге и оружија на улицама више него икада, клинци, се рокају као да је живот игрица на компу. Сваки дан све горе и горе.
E vidiš lepo primećene sve mane i anomalije ovog društva ali uvek postoji ono ali ,a to je kod nas što ćemo za to sve uvek okriviti nekog drugog (bar 90% nas) jer nam se tako servira i ispira mozak 30 tak godina i niko nije spreman da stane pred ogledalo i pogleda sam sebi u oči.

Ne znam koje mesto odabrati ...
Iz mafijaske drzave da odem negde gde cu biti roditelj 1 i sl.
I nije mi neko resenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh