Izvinjavam se doktore
Kompleks inferiornosti — Википедија
sr.m.wikipedia.org
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bome... Na ovome svemu ce uspjeh biti opstati na svojoj zemlji sa minimalnom zaradom. Arende ce se bataliti kroz gldinu dvije najkasnijeJa bi nam jos manje platio. Ma trazio bi da mi plate da im otkupim robu.
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Izvinjavam se doktore
Kompleks inferiornosti — Википедија
sr.m.wikipedia.org
Za ovo je portebno bar 3 ovakve godine sa cenamaArende ce se bataliti kroz gldinu dvije najkasnije
Bome kod nas u 2024. Predvidjam prvo odustajanje a, u 2025. Ako, ovako nastavi 80% ljudi odustaje od njeako cijene arende ne padne bar 35 do 40%Za ovo je portebno bar 3 ovakve godine sa cenama
To je to, racunajuci i 2023 bas tako bi i bilo... Al dobicemo ponovo infuziju nade kako bi produzili ovo agonijuBome kod nas u 2024. Predvidjam prvo odustajanje a, u 2025. Ako, ovako nastavi 80% ljudi odustaje od njeako cijene arende ne padne bar 35 do 40%
Bas sada uzimaju? Jel onda sada dizu cene zakupa kod vas?Koliko ja vidim neki koji nisu radili zemlju počinju da rade i uzimaju pod zakup tako da...
Sada, ne znam koliko je plaćeno, uopšte cena zakupa ima tendenciju rasta.Bas sada uzimaju? Jel onda sada dizu cene zakupa kod vas?
Hrabro za sada al aki se i dogodine ponovi isto onda neznam cemu vodi sveSada, ne znam koliko je plaćeno, uopšte cena zakupa ima tendenciju rasta.
upravo toNije mi jasno kako to da uglavnom oni koji nikad nisu izasli iz svog sela , a kamoli presli granicu najbolje znaju koliko se zaradjuje u inostranstvu i kako se zivi tamo .Znaci imaju detaljnu racunicu i koliko im se ustvari ne isplati i kakva kola voze i gde ih iznajmljuju i sve ostalo ,a oni sami kako bi rekao moj kum ni govno u dupetu nemaju . Stvarno smo komedija od naroda .
Zato ti sedis kuci, ratujes za tastaturom po ceo dan sa nekim ljudima koji ti nista ne znace , a tebi to ipak pricinjava zadovoljstvo, pustas tikete za po 20 kinte i lepo ti je .upravo to
ovi sto su izasli i videli otisli i sjebali pare sto su ovde zaradili na provod i katu i onnda opet nije dobro
ima i ovih koji idu u ove "jeftine" zemlje,koje su navodno(i jesu) van zapada pa im tamo sa nasom zaradom normalno dobro a te drzave inace u kurcu
nikakvo zadovoljstvo vec fora kad vidim glupost u pisanju pa odgovorimZato ti sedis kuci, ratujes za tastaturom po ceo dan sa nekim ljudima koji ti nista ne znace , a tebi to ipak pricinjava zadovoljstvo, pustas tikete za po 20 kinte i lepo ti je .
Lep zivot za jednog petnaestogodisnjaka .nikakvo zadovoljstvo vec fora kad vidim glupost u pisanju pa odgovorim
od kladionice se lagano plati struja od preko 10k naprimer al to je sad druga tema