Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

По правилу, веома снажно осећање више вредности које једна особа непрестано и наглашено манифестује указује да она има комплекс више вредности испод којег се скрива комплекс ниже вредности.

Nije mi jasno kako to da uglavnom oni koji nikad nisu izasli iz svog sela , a kamoli presli granicu najbolje znaju koliko se zaradjuje u inostranstvu i kako se zivi tamo .Znaci imaju detaljnu racunicu i koliko im se ustvari ne isplati i kakva kola voze i gde ih iznajmljuju i sve ostalo ,a oni sami kako bi rekao moj kum ni govno u dupetu nemaju . Stvarno smo komedija od naroda .

Nije mi jasno kako to da uglavnom oni koji nikad nisu izasli iz svog sela , a kamoli presli granicu najbolje znaju koliko se zaradjuje u inostranstvu i kako se zivi tamo .Znaci imaju detaljnu racunicu i koliko im se ustvari ne isplati i kakva kola voze i gde ih iznajmljuju i sve ostalo ,a oni sami kako bi rekao moj kum ni govno u dupetu nemaju . Stvarno smo komedija od naroda .
upravo to

ovi sto su izasli i videli otisli i sjebali pare sto su ovde zaradili na provod i katu i onnda opet nije dobro

ima i ovih koji idu u ove "jeftine" zemlje,koje su navodno(i jesu) van zapada pa im tamo sa nasom zaradom normalno dobro a te drzave inace u kurcu

Одавде је неколико њих отишло у русију пре 4-5 година преко грађевинске фирме. Отишао прво један, па повео још једног и тако даље. Води градилиште на једном од гасних поља. Један се вратио и како каже није навикао на такав ред и слаб интернет. И да, строго забрањено женити рускиње, украјинке, молдавке и сличне. Ожене се и огуле их до коже. Још ако добију дете алиментација иде у небо. Имао сам и тамо понуду, човек дошао објаснио шта се тражи, колико се ради, лекарски обавезан код њих и још што шта.

upravo to

ovi sto su izasli i videli otisli i sjebali pare sto su ovde zaradili na provod i katu i onnda opet nije dobro

ima i ovih koji idu u ove "jeftine" zemlje,koje su navodno(i jesu) van zapada pa im tamo sa nasom zaradom normalno dobro a te drzave inace u kurcu
Zato ti sedis kuci, ratujes za tastaturom po ceo dan sa nekim ljudima koji ti nista ne znace , a tebi to ipak pricinjava zadovoljstvo, pustas tikete za po 20 kinte i lepo ti je .

Zato ti sedis kuci, ratujes za tastaturom po ceo dan sa nekim ljudima koji ti nista ne znace , a tebi to ipak pricinjava zadovoljstvo, pustas tikete za po 20 kinte i lepo ti je .
nikakvo zadovoljstvo vec fora kad vidim glupost u pisanju pa odgovorim

od kladionice se lagano plati struja od preko 10k naprimer al to je sad druga tema

postoje neki koji ni sa 200k mesecno nece biti zadovoljni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh