Kod njega nema africke kuge ?Радим у затвореном систему као што је матијевић, што је изгубио у ратарству покрио са сточарством. И још добар. Итекако добар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod njega nema africke kuge ?Радим у затвореном систему као што је матијевић, што је изгубио у ратарству покрио са сточарством. И још добар. Итекако добар.
Za stub se placalo zasebno i to lepo,sada zovu na dogovor za ziceAko stub nije u njivi ništa.
Pa ruši ga onda,jer ovaka stub moze biti dobar samo za medjuJa imam stub oduvek, ništa se ne plaća.
Ovo u mom kraju je normalno,čak ima bandera i po dvorištima na nekoliko metara od kuće.Ja imam stub oduvek, ništa se ne plaća.
Jako je bitno dal je bandera u tvom posedu ili ne jer ako je tvoj posed onda naplati ako volis EPS onda cuti. Jedino dobro moze biti ako hoce da ti iskljuce struju je to stomozes da ih nepustisOvo u mom kraju je normalno,čak ima bandera i po dvorištima na nekoliko metara od kuće.
Kod mojih prvi komšija u dvorištu na 2m od kuće stub.
Nemah takvog u pretragiJedan se zove Rihard, a drugi se nije predstavio.
Misli na Zorge-a.Nemah takvog u pretragi
Zorke je stvarno spijun a ja sam njegov segrt u tome . Ja sam Stevan Jovanov . Onaj popularni Jovanov mi dodje brat od tetke Sto pitas ?Zna li neko ime kolega iz Sakula?
Trebao si onda pitati na pumpiTreba mi mob od ovcara ty sto zivi preko benzinske pumpe uvezi bliznacad