Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre neki dan cuo da im je inflacija 18% na mesecnom nivou . Tako da su jos daleko od te nase inflacije . Na prvu loptu rekao bih da covek nije cist u glavi i da je sarlatan teski . Ali da sacekamo . Usli su u BRIKS a hoce da uvedu dolar . Zanimljiva stvar .
E ако си чуо,онда немам разлога да мислим другачије. (y)

Мислим да и они имају као и куба један курс за домаће а други курс за туристе. Е сад оно што је још луђе, гледам на јт, неки туриста обилази централну и јужну америку и показује опасне четврти. Изненадила ме венецуела, по медијима они су катастрофа. Али тамо друга слика.

Када је била помоћ за време короне називали су је још и хеликоптер паре (као пада новац са неба па се дели).
За ово треба смислити нови назив, нешто као киша из ведра неба или тако. Зато што не видим/разумем одакле ваде паре. За неке ствари.

Pre neki dan cuo da im je inflacija 18% na mesecnom nivou . Tako da su jos daleko od te nase inflacije . Na prvu loptu rekao bih da covek nije cist u glavi i da je sarlatan teski . Ali da sacekamo . Usli su u BRIKS a hoce da uvedu dolar . Zanimljiva stvar .

Изабрали уместо некога ко их укопова, другог да их затрпа. Човек је економиста...па би онда трабало да зна да су много пукли када су пезос везали за долар...а он сада хоће да уведе долар...што би рекао Ротшилд: дајте ми да штампам новац па нема везе ко је на власти.

Онда, ако је економиста не би требало да му је у „програму“ да не сарађује са главним трговинским партнерима...јер су бре комунисти:haha:. Само лудак може овако да говори (мада га тако зову, а када се види његов наступ онда и не треба да се говори јер се види).

Али њихов проблем...

ПС

Једино нам је остало да се вадимо што немамо само ми лудака на истом месту...

Ja prevodim traktor pa moram da menjam tablice jer imaju slovo Š.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Predsjednik Argentine Milei akcenat i kampanje i plana stvlja na ekonomiju . Eksplicitno podrzava principe liberalnog kapitalizma bez kompromisa kao najpostenijeg ,najrealnijeg i najuspjesnijeg sistema dosad . Maksimalno srezivanje drzavne i javne birokratije i potpuno iskorijenjovanje svih komunistickih i socijaldemokratskih fazona .
Jedna nekad davno ekonomska sila je sad na koljenima . Dali ce uspjeti i dali ispravno razmislja vrijeme ce pokazati

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh