Sapatnik
Član
Код нас сва инсталација под земљом. Само су заслужни грађани добили измештен сат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sveti Nikola,Djurdjevdan pa sveti Jovan(u Januaru)za te slave se kod mene najviše traži prasad za klanje,pa sad dal je posno il nije neznam al kod mene prasići su za prodaju pa ko želi nek kupi ko neželi nek postiKakve veze ima 19 Decembar, tj. Sveti Nikola, sa prasićima ?
Izgleda da mu prolazi .U mom kraju se uglavnom posti Sveti Nikola ali ima i onikoji mrse a stave pored svece tanjir ribe i to je kao dovoljno da se bogu zamazu oci
Ne sporim da ne ide, tako ljudi hoce tvoje je da ides ili ne ides kao gost.I moji su do pre 30 godina slavili mrsno. Promenili smo to, radimo kako treba. Tako da, ona priča - tako sam nasledio, ne pije vodu...
Ko ne želi da posti - ne mora. Međutim, ne možeš zvati u goste nekog ko poštuje post i turiti ispred njega prase, ne ide to...