Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pretpostavljam da si cuo za Beslan i onu nesretnu osnovnu skolu , to ti je vrlo blizu.
Јесте "врло близу", отприлике колико од Београда до Сарајева, Махачкала у Дагестану са муслиманском већином и Беслан у Северној Осетији, са огромном православном већином од Осетина и Руса. Никако не капирам шта је понета твог коментара на пост "Банат013" јер је никако не ловим.

Kako znas to ?
Jel se covek pored politike bavi jos necime ili je uspeo iz opozicije bez funkcije da pokrade dva stana ?
Sva 'opozicija' je dobila od šefa više nego što je tražila da bude dobra opozicija i da kontrolisano laje.
Tvoje pitanje je vrlo smešno obzirom da verovatno znaš da čak i u boskovom cacku vladaju naprdnjaci..

U početku, naravno, dok su bili siromašni i dok su organizivali preduzeće zajedničkim snagama..::super::
Sada je vuk produhovljen, brat oligarh iz senke, niko ih ne dira i ne pominje.. A teški verovatno desetinama miliona narodnih para.. Oni žive vlažni san svakog političara..

Kad čuješ vuka sad sta priča vidi se čiji je projekat bio...
Nadam se da ce jednog dana visiti na terazijama...
Kad je milosevic pricao da je strani placenik meni bilo smesno...propaganda

Da nisi možda stojao sa njim na glavnoj ulici danas?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Zvao danas Vode Vojvodine za odvodnjavanje, kazu da se plati za celu godinu, nemaju pojma da su ukinuli 3 i 4 ratu. Ili nisu? Kazu ako hoces plati ako neces ne moras

Јесте "врло близу", отприлике колико од Београда до Сарајева, Махачкала у Дагестану са муслиманском већином и Беслан у Северној Осетији, са огромном православном већином од Осетина и Руса. Никако не капирам шта је понета твог коментара на пост "Банат013" јер је никако не ловим.
Sa kojim teroristima su rusi ratovali u dagestanu , ingusetiji ,u istoj je ruski bin laden i ubijen, jel im mozda nije tamo bila logistika kad su izgubili ceceniju i dosli u osetiju.

A rekao sam da se nesto nesjecam da su ti "ahmat sila" skakali kad su 190 ruske djece bilo ubijeno , ako jesu onda su slavili, kako sad skacu za palestince.

Sva 'opozicija' je dobila od šefa više nego što je tražila da bude dobra opozicija i da kontrolisano laje.
Tvoje pitanje je vrlo smešno obzirom da verovatno znaš da čak i u boskovom cacku vladaju naprdnjaci..
Verovacu ti . Ovo sve znas iz prve ruke i od dobrog izvora 🤗
Nista onda . Sta ostaje nama u Vojvodini onda ? Posto se desnica prodala AV a levica je izdajnicka , nemamo drugoga resenja nego da glasamo za radikalnu vojvodjansku stranku ( tu ne ulaze Canak i Olenik ) 🤔

Mi macvani ce mo isto glasati vucica... obecao je fabriku baterija sa nasim litijumom, fabriku elektricnih automobila a mozda i letecih... Loznica ce postati novi Tokio... to ne treba prepustiti nesposobnim nego ostaviti ove da zavrse stvar do kraja....
Ma i to sto kazem . I mi Banacani cemo poverenje dati glavesini . Da zavrsi fabriku guma Ping Pong u Zrenjaninu i da Banat konacno prodise punim plucima 💪

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh