Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Objesiti covjeka zato sto ima razlicite poglede od tebe ?
Da su samo različiti pogledi u pitanju zaista bi bilo previše.
Ali se dobro sećam davne '94, nađoh se nešto u zemunu, kad ono parkiran bmw 850i.. Čiji je, kad ono neko reče: ćuti vukov je..
91 galamio i zaklinjao se u patriotizam, a već 94 vozi auto u današnjoj vrednosti nekoliko stotina hiljada evara.. Malo previše zarade za patriotsku retoriku koju je sprovodio i radi koje si ti tada sa svojim ćaćom visio po rovovima..
Kako mu je bata kupio swislion, fabriku alata trebinje, one silne vinograde i vinarije itd..
Mislim, nismo mala deca..

Poslednja izmena:
Ali se dobro sećam davne '94, nađoh se nešto u zemunu, kad ono parkiran bmw 850i.. Čiji je, kad ono neko reče: ćuti vukov je..
91 galamio i zaklinjao se u patriotizam, a već 94 vozi auto u današnjoj vrednosti nekoliko stotina hiljada evara.. Malo previše zarade za patriotsku retoriku koju je sprovodio i radi koje si ti tada sa svojim ćaćim visio po rovovima..
Kako mu je bata kupio swislio, fabriku alata trebinje, one silne vinograde i vinarije itd..
Mislim nismo mala deca..
Receno je , zbog onog sto covjek prica da bi trebao visjeti

91 galamio i zaklinjao se u patriotizam, a već 94 vozi auto u današnjoj vrednosti nekoliko stotina hiljada evara.. Malo previše zarade za patriotsku retoriku koju je sprovodio i radi koje si ti tada sa svojim ćaćim visio po rovovima..
Kako mu je bata kupio swislio, fabriku alata trebinje, one silne vinograde i vinarije itd..
Mislim nismo mala deca..
Roman Nož prodat u milionskom tiražu ,Molitva takođe nek je od svake knjige imao samo marku zarade.
Sa bratom nije bio u dobrim odnosima zbog politike odavno....

jel im mozda nije tamo bila logistika kad su izgubili ceceniju i dosli u osetiju.
Аха, била "дудајевцима" и "басајевцима" логистика у Јужној Осетији, међу Осетинима. Да, да, врло вероватна варијанта.

Добро, зар ниси могао да убодеш неки други регион Русије са муслиманском већином и да устврдиш то у вези логистике, него баш Јужну Осетију?

A rekao sam da se nesto nesjecam da su ti "ahmat sila" skakali kad su 190 ruske djece bilo ubijeno , ako jesu onda su slavili, kako sad skacu za palestince.
"...Ако јесу, онда су славили..." Знаш ли да је 2003. године у Чеченији одржан референдум у коме је огромном већином гласова усвојен нови устав Чеченије којим се она враћа у правни простор Русије? Јесте, лако је могуће да ти исти људи данас славе погибију скоро 190 школске деце, следеће године изађу на референдум и гласају за останак у Русији.

А види тог чуда - двадесет година касније, Чечени, Дагестанци, Ингуши, Авари, Даргинци и сви остали кавкасци, кољу се за рачун Русије само тако.

Аха, била "дудајевцима" и "басајевцима" логистика у Јужној Осетији, међу Осетинима. Да, да, врло вероватна варијанта.

Добро, зар ниси могао да убодеш неки други регион Русије са муслиманском већином и да устврдиш то у вези логистике, него баш Јужну Осетију?

"...Ако јесу, онда су славили..." Знаш ли да је 2003. године у Чеченији одржан референдум у коме је огромном већином гласова усвојен нови устав Чеченије којим се она враћа у правни простор Русије? Јесте, лако је могуће да ти исти људи данас славе погибију скоро 190 школске деце, следеће године изађу на референдум и гласају за останак у Русији.

А види тог чуда - двадесет година касније, Чечени, Дагестанци, Ингуши, Авари, Даргинци и сви остали кавкасци, кољу се за рачун Русије само тако.
Nemoj samo reci kakve to sad ima veze , al odgovori na zadnje tvoje recenice se kriju u pitanju : zasto ne izglasaju ostanak il povratak gradjani Estonije, Litvanije , i Latvije ?

Auu Zorge moje divljenje čim se ti baviš i sa kojim informacijama raspolažeš..
Proglasiće te @Banat013 kontraobaveštajcem svetske kategorije.. Mada, nije ti nick džaba taj koji je..
Nisi daleko od toga za Zorgea . Znam coveka i pola sela ga se boji . Prelazi ulicu kada ga vide 🤣
Salim se ali stvarno ima mnogo informacija u glavi 👏

Poljoinfo nije bio dostupan neko vreme, pa je ovo test da vidim da li radi sistem za pisanje poruka.

Nemoj samo reci kakve to sad ima veze , al odgovori na zadnje tvoje recenice se kriju u pitanju : zasto ne izglasaju ostanak il povratak gradjani Estonije, Litvanije , i Latvije ?
Tо ме питаш после прочитаних мојих речи да је у Чеченији 2003. био референдум који су они, како се то популарно каже, реафирмисали свој статус унутар Руске Федерације или оне друге тврдње, да су сви ти кавкаски народи оружјем боре за интересе своје државе - Русије?

Какогод, мислим да би у оба случаја могао да се напише исти одговор.

Естонија, Литванија и Летонија су у доба СССР-а били три засебне републике, од петнаест постојећих, од којих је једна била и Русија, илити скраћено РСФСР - Руска Совјетска Федеративна Социјалистичка Република. Поента је на одредници федеративна. Дакле, било је петнаест република СССР-а и истовремено Русија (РСФСР) унутар себе је имала преко двадесет република (где су и те републике на Кавказу - Чеченија, Ингушетија, Дагестан, Кабардино-Балкарија, Карачево-Черкесија).

У тој некадашњој руској совјетској и данашњој руској федерацији, од двадесет и кусур република, (и још више засебних области и округа), једна је Чеченска Република. Е они су могли да на свом референдуму усвоје предлог устава који потврђује да је њихова република јесте део Руске Федерације.

На страну симпатије и антипатије, али Естонија, Литванија и Летонија нису могли да изгласају останак или повратак у Русију јер никада нису биле ни део РСФСР, ни потоње Руске Федерације.

Ал' је занимљиво и то да ни они тако ситни и баштинитељи европских вредности, за деценију и по од остваривања независности, до пријема у ЕУ, нису имали никакву иницијативу о некаквом међусобном зближавању.

Nisi daleko od toga za Zorgea . Znam coveka i pola sela ga se boji . Prelazi ulicu kada ga vide 🤣
Salim se ali stvarno ima mnogo informacija u glavi 👏
"Пола села га се боји"??? Е, згруваћу те моторбециклом, када те сретнем следећи пут. :)

А шта си очекив'о, да ми у толикој главуџи стоји само једна развучена жица од увета до увета?

Da , upravo napisah jednu u Vremenskim prilikama...
Sinoć je blokirao, negde iza ponoći...
Šta bi' ?

Kao u onom vicu - kako korisnik Windowsa popravlja automobil.

Izađe napolje i ponovo uđe.

Tako je i ovde bilo, restartovali samo server i proradilo je forum, sad šta je bio problem ne zna se tačno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh