Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Informisan sam dovoljno , da kad su rusi bili u ofanzivi i zauzimali ozbiljnije teritorij ,ispaljivali su 2000000 (152mm) granata mjesecno a ukrainci 15 puta manje
А јеси ли информисан да Руси нису у никаквој офанзиви?

Мислим, ни мени не треба онолико дизела током лета, колико ми треба током јесени...

Mislim da je zabluda da Ukraina dobija vojnu pomoc besplatno,,, prosto Vojna industrija posebno USA je skroz nezavisna i nece da mrdne prstom dok neko ne iskesira novce nema nista na veresiju,, e sad Ukraina nema novaca pa zato Vlade USA i NATO drzava moraju da svoj novac isplacuju Vojnim industrijama da bi dobili municiju i opremu.

Ako je to patologija to sto kazes , onda je bar pola svijeta bolesno po tebi
А ти си као упознат са украјинском културом и друштвом, па због свих тих ствари симпатишеш ову постмајдановску Украјину?

Да се не лажемо - 'ебе се том самопроглашеном "цивилизованом свету" на Украјину и добра им је само због тога док је инструмент против Русије. И нема ту никаквих "метафизичких момената", већ се ради о пуком гушењу конкуренције од стране запада и остваривања контроле.

А јеси ли информисан да Руси нису у никаквој офанзиви?

Мислим, ни мени не треба онолико дизела током лета, колико ми треба током јесени...
Dovoljno sam informisan time kako je prosao gornji karabah i armenci, posljedica "zanimacije" rusije samom sobom odnosno ratom u ukraini , tako sad vidimo ekspanziju 3 i 4 razrednih sila turske koja siri svoj uticaj i francuske koja pokusava da joj gurne klip u kotac, a dalje ce pokazati vrijeme.

А ти си као упознат са украјинском културом и друштвом, па због свих тих ствари симпатишеш ову постмајдановску Украјину?

Да се не лажемо - 'ебе се том самопроглашеном "цивилизованом свету" на Украјину и добра им је само због тога док је инструмент против Русије. И нема ту никаквих "метафизичких момената", већ се ради о пуком гушењу конкуренције од стране запада и остваривања контроле.
Ko prica o meni ?

Не знамо се на овом форуму од јуче, да нисмо упознати са погледима једни других.

Trebalo bi najvise da nas zanima sta ce biti dalje . Ne mirise na dobro. Zakuvava se opasno a ujedno se pravi polarizacija na ove, kako ih zovete "zapad" , koji nisu sveci , al su taj svijet koji zivimo, poznajemo , takav je bio dosad , nesavrsen al se zivjelo , mislili smo neki da i mi tu spadamo , al vecina nemisli. Na drugoj strani je nesto normalnih izuzetaka , al svakakvog sljama kolko oces i ekstremizma sa pogledom na buducnost kakvu mi ovde nikako nismo zeljeli dal to neki priznali il ne . Svijet mora da se hitno ujedini u nekom pravcu , stane iza nekih osnovnih stavova i zaboravi na neke mitove i dogadjaje il ga nece biti vise kako smo navikli ,vrlo brzo.

@Sapatnik - znam da ti volis da svasta gledas od videa pa evo ti jedan . Bas me zanima sta mislis o ovom intervju . Po meni jako zanimljivo i lepim recima sve docarano . Kada udjes u vest pojavice ti se video na vrhu . Mogu i drugi da pogledaju , naravno . Mozda i promene neka svoja razmisljanja 🤔

Upali su na svoju istorijsku teritoriju . Ne zaboravi to a svakako da su islamski radikali ludaci i nema opravdanja kao sto i sa druge strane nema i ne sme biti opravdanja . Ali sa druge strane kako drugacije mogu da se bore protiv Golijata ?

Da li je to način da upadnu na festival i poubijaju nevine civile?
Šta bi rekao kada bi tako nešto uradili na EXIT-u?
Da li bi imao opravdanje?
Radikalni Islamisti su problem koji je prisutan i biće sve veći problem u budućnosti.
Zašto dolaze muslimani u Evropu kada imaju gde otići po Bliskom istoku?
Krije li se nešto iza toga?
Zašto Amerika nije primila izbeglice iz Avganistana,Sirije,Iraka nego ih sve gura u Evropu?
Zašto su se pobunili muslimani po Evropi kad poštuju zapadnjačke vrednosti i vide šta su pripadnici Hamasa radili po kibucima u Izraelu?
Kakva je to borba kada su spaljivali i ubijali kompletne nenaoružane porodice,roditelje sa dvoje,troje dece?
Treba li imati milosti prema takvim militantima?
I da se razumemo ne opravdavam ni ovo bombardovanje od strane Izraela.
Opet su civili ,,kolateralna" šteta.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Upali su na svoju istorijsku teritoriju . Ne zaboravi to a svakako da su islamski radikali ludaci i nema opravdanja kao sto i sa druge strane nema i ne sme biti opravdanja . Ali sa druge strane kako drugacije mogu da se bore protiv Golijata ?
Judeja je bila tamo sve sa jevrejima pre nego sto je islam i izmisljen.
Izrael je na takvom mestu da mora da radi ovako, okruzen je sa 100 miliona muslimana koji hoce da ih pobiju. Tako da slazem se sa emigrantom, surovo je ali isto tako je surovo da taj isti hamas to sve gleda i nece da preda taoce. Sa izraelske strane je takodje preko hiljadu civila ubijeno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh