Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@MOMOSARIC i ostali zapadnjaci - Gde ste sada ? Jel ce neko osuditi ovo sto se ruse verski objekti ? Vazno da su rusi fasisti dok su izraelci borci za ljudska prava 😡
rzwetzw63-701x400.jpg
Zamoljavam te da mene licno ne povezujes i ne pitas javno za nekakve zlocine i slicno da komentarisem , sa kojima nemam veze , pogotovo jer se potpisujem imenom a ne nadimkom.
Drugo , za mene je veca steta jedan ubijeni tinejdzer na muzickom festivalu , od njih 250 dosad nadjenih tijela , od tih zidina . Vjerski objekat , u kome se poziva na rat ,a ne na pomirinje , isto tako je slican vojni cilj kao komanda neke teroristicke organizacije

I to sto kazes 👍
Zanimljiv pogledan na trenutnu situaciju :

Znam ja ko je Dejan Lucic ali nije lose nekada ga poslusati . Jel mozda ti znas kako je BIA Izraela iznenadjena pa im ovi usli paraglajderima ?

Jel mozda ti znas kako je BIA Izraela iznenadjena pa im ovi usli paraglajderima ?
hamasovci nisu koristili mobilne telefone (niti ikakvu tehnologiju tipa tableti, kompjuteri...) u planiranju operacija, uveli klasicne kurire i samo papir, preko telefona su se zaje*avali.
a neki kazu da su koristili samo huawei telefone, mada ja licno sumnjam da se oni ne mogu prisluskivati.
kad znas da si prisluskivan i pracen onda mozes svasta da poturis neprijatelju.
posto si obozavalac rusa, trebalo da si upoznat sa tim da putin u komunikaciji koristi samo PAPIR, nista drugo, cak ni obican telefon, sve se moze prisluskivati...
uostalom procitaj ovo

Red, commanded by retired Marine Corps Lieutenant General Paul K. Van Riper, adopted an asymmetric strategy, in particular, simulating using old methods to evade Blue's sophisticated electronic surveillance network. Van Riper simulated using motorcycle messengers to transmit orders to front-line troops and World-War-II-style light signals to launch airplanes without radio communications in the model.

tehnologija (na koju se izrael arogantno oslanja) nije svemoguca ako je protivnik imalo inteligentan
p.s. egipt je pre nedelju dana upozorio izrael da se nesto veliko sprema u gazi (nisu znali sta, samo govorkanja) ali im izraelci nisu poverovali jer su se previse oslanjali na prisluskivanje i pracenje ( e sad ako bi verovao u teorije zavera, onda bi rekao da je netanjahu namerno ostavio da se desi pokolj, jer mu se klimala vlast a sad ima svu izraelsku podrsku za genocid nad palestincima)

ako razumes nemacki (ili ukljuci automatsko prevodjenje, ono CC) pogledaj
dobar dokumentarac o ogranicenosti "hitech" novih ratnih tehnologija, ima dva dela.

Poslednja izmena:
Za teritoriju i lokaciju jevrejske drzave , ako cemo posteno , trebalo im je dati jednu Njemacku pokrajinu da se tu skrase , to bi bilo kolko tolko fer .
Koliko znam nakon 2ww cionisti su se dvoumili između naseljavanja jednog dijela Argentine ili današnjeg Izraela.....neka njemačka pokrajina nije bila u opticaju:)

Била је идеја део европе, нека савезна држава у америци и мадагаскар. Ово последње мислим да је хитлер или неко њему близак хтео преостале јевреје тамо сместити. Мадакаскар тада био француска колонија.
А онда су се сетили (бритацци) како да зауздају арапе, или барем покушају. Дали земљу и погодите чије наоружање? Да, скоро све заплењено немачко оружје са њихове стране. Ту су још и остале државе помагале на овај или онај начин. А пошто је то била земља у окружењу арапа, огромне паре извучене за шверц хране и оружја док израелци нису стали на своје ноге. Ту су огромне паре провучене само ето заборави се споменути. Као захвалност томе сахрањивани су на светој земљи ма где умрли. Зато када чујете да је неко ко нема везе сахрањен тамо највероватније је учествовао (тајно) у стварању јеврејске државе.

Poslednja izmena:
hamasovci nisu koristili mobilne telefone (niti ikakvu tehnologiju tipa tableti, kompjuteri...) u planiranju operacija, uveli klasicne kurire i samo papir, preko telefona su se zaje*avali.
a neki kazu da su koristili samo huawei telefone, mada ja licno sumnjam da se oni ne mogu prisluskivati.
kad znas da si prisluskivan i pracen onda mozes svasta da poturis neprijatelju.
posto si obozavalac rusa, trebalo da si upoznat sa tim da putin u komunikaciji koristi samo PAPIR, nista drugo, cak ni obican telefon, sve se moze prisluskivati...
uostalom procitaj ovo

tehnologija (na koju se izrael arogantno oslanja) nije svemoguca ako je protivnik imalo inteligentan
p.s. egipt je pre nedelju dana upozorio izrael da se nesto veliko sprema u gazi (nisu znali sta, samo govorkanja) ali im izraelci nisu poverovali jer su se previse oslanjali na prisluskivanje i pracenje ( e sad ako bi verovao u teorije zavera, onda bi rekao da je netanjahu namerno ostavio da se desi pokolj, jer mu se klimala vlast a sad ima svu izraelsku podrsku za genocid nad palestincima)

ako razumes nemacki (ili ukljuci automatsko prevodjenje, ono CC) pogledaj
dobar dokumentarac o ogranicenosti "hitech" novih ratnih tehnologija, ima dva dela.

Сад је питање ирана и турске докле ће ићи. Верујем да има ту силног дипломатског контакта. Него, шта би оно са другим сукобом је ли оно беше у украјини?

Одакле знаш? Чуо на вестима или предпоставка? Како се за један дан окренула медијска светла. Сад украјина у мраку. Баш кад се најављује велика офанзива са руске стране. Догађаји иду у том смеру ако ово на блиском истоку потраје да нећеш ни знати шта се дешава на истоку.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh