Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Западњачка"?Goveda su najveći zagađivači.
Површина појасу Газа је око 360 квадратних километара, колико има и Београд, а становника око два милиона. Значи да није пренасељено Хонг Конг или нешто слично. До половине 2000-тих, људи су могли да раде и у Израелу, а после не, а у самом појасу живе од ситног занатсва, риболова и гаје по околини поврће, лимун и поморанџе. Две трећине струје им је из Израела (ови јуче искључили), имају проблем са водом. НИје да им је лкако, али није ни ситуација као у постапокалиптичним филмовима.Ovih dana se često pominje kako je teritorija Gaze najgušće naseljena teritorija na svetu pa se nešto pitam šta radi sav taj narod tamo , od čega žive , čime se bave i šta seju ?
Sta fali Srbiji? Klima umjerena ,posla ima , ljudi nisu zatvoreni toliko, zakon labav , nema odbojnosti prema strancima , kafane pune i trosi se vise nego ima pa djeluje jos boljeБудале сви се сјатили у Србију као да смо најсигурнија држава на свету, а ми гори од бурета барута у ватри. Гледам НС пун Руса и Украјинаца, Б. Топола кинези купују куће. Мислим, се нешто или ми нешто не знамо или они имају погрешне информације о Србији.
Ako je do vjerskih objekata ti si prespavao 91-95.@MOMOSARIC i ostali zapadnjaci - Gde ste sada ? Jel ce neko osuditi ovo sto se ruse verski objekti ? Vazno da su rusi fasisti dok su izraelci borci za ljudska prava
Јуче ми кумови били из Б. Тополе и каже долази Кинескиња у радњу и тражи стан плаћа 250е месечно док им, се не реновира кућа коју су купили. Он им нашао пар станова и спојио их са људима.Драле, у бачкој тополи на бечејском путу су бараке са радницима. Можда кинези планирају мало дуже да остану. У селу је екипа из нс покуповала све слободне станове и куће. Реновирали и продали украјинцима и русима. Само једна кућа нема купца а какав је продавац неће никад.
Oni su u sukobu još od Avrama koji im je zajednički predak .@DraleTD - To zbog jeftinog parizera a smejali smo se glavesinama dok su ga jeli
Aj ko zna . U sustini ko ima pravo na tu teritoriju ? Koliko znam Izrael nije trebao ni da postoji kao drzava .