Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@MOMOSARIC i ostali zapadnjaci - Gde ste sada ? Jel ce neko osuditi ovo sto se ruse verski objekti ? Vazno da su rusi fasisti dok su izraelci borci za ljudska prava 😡
rzwetzw63-701x400.jpg

Ovih dana se često pominje kako je teritorija Gaze najgušće naseljena teritorija na svetu pa se nešto pitam šta radi sav taj narod tamo , od čega žive , čime se bave i šta seju ?

Kad ih Jevreji satjeraju u more eto ih svakako na Balkan....sa porodicama
@Sapatnik a gdje će lansirati nuklearne udare....na pojas Gaze,50 km od svoje granice:)

Будале сви се сјатили у Србију као да смо најсигурнија држава на свету, а ми гори од бурета барута у ватри. Гледам НС пун Руса и Украјинаца, Б. Топола кинези купују куће. Мислим, се нешто или ми нешто не знамо или они имају погрешне информације о Србији.

Драле, у бачкој тополи на бечејском путу су бараке са радницима. Можда кинези планирају мало дуже да остану. У селу је екипа из нс покуповала све слободне станове и куће. Реновирали и продали украјинцима и русима. Само једна кућа нема купца а какав је продавац неће никад.

@DraleTD - To zbog jeftinog parizera a smejali smo se glavesinama dok su ga jeli 🥴
Aj ko zna . U sustini ko ima pravo na tu teritoriju ? Koliko znam Izrael nije trebao ni da postoji kao drzava .

Постоје тактичке нуклаерне главе које у густо насељеном подручју (као газа) зацементира судбину свих на том подручју.

Ovih dana se često pominje kako je teritorija Gaze najgušće naseljena teritorija na svetu pa se nešto pitam šta radi sav taj narod tamo , od čega žive , čime se bave i šta seju ?
Површина појасу Газа је око 360 квадратних километара, колико има и Београд, а становника око два милиона. Значи да није пренасељено Хонг Конг или нешто слично. До половине 2000-тих, људи су могли да раде и у Израелу, а после не, а у самом појасу живе од ситног занатсва, риболова и гаје по околини поврће, лимун и поморанџе. Две трећине струје им је из Израела (ови јуче искључили), имају проблем са водом. НИје да им је лкако, али није ни ситуација као у постапокалиптичним филмовима.

Будале сви се сјатили у Србију као да смо најсигурнија држава на свету, а ми гори од бурета барута у ватри. Гледам НС пун Руса и Украјинаца, Б. Топола кинези купују куће. Мислим, се нешто или ми нешто не знамо или они имају погрешне информације о Србији.
Sta fali Srbiji? Klima umjerena ,posla ima , ljudi nisu zatvoreni toliko, zakon labav , nema odbojnosti prema strancima , kafane pune i trosi se vise nego ima pa djeluje jos bolje

Драле, у бачкој тополи на бечејском путу су бараке са радницима. Можда кинези планирају мало дуже да остану. У селу је екипа из нс покуповала све слободне станове и куће. Реновирали и продали украјинцима и русима. Само једна кућа нема купца а какав је продавац неће никад.
Јуче ми кумови били из Б. Тополе и каже долази Кинескиња у радњу и тражи стан плаћа 250е месечно док им, се не реновира кућа коју су купили. Он им нашао пар станова и спојио их са људима.

@DraleTD - To zbog jeftinog parizera a smejali smo se glavesinama dok su ga jeli 🥴
Aj ko zna . U sustini ko ima pravo na tu teritoriju ? Koliko znam Izrael nije trebao ni da postoji kao drzava .
Oni su u sukobu još od Avrama koji im je zajednički predak .
Opisano je u Bibliji kako je došlo do raskola a zemlju zauzima jači.
Sad su židovi jači.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh