Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тома мона на ртс-1. Сад рече живимо у високој имфлацији и непосредној ратној опасности

Pre koji dan sam rekao da me cudi sto se Zvonko ne pominje . Ali eto i on krece a i on i Radojcic su na listi USA .
@Sapatnik - hehehe gledao sam ga . Covek ne zna jel je posao ili je dosao . I zanimljivo mi da je rekao da ne kupuje maslinovo ulje . Osecam da i ne zna sta je to jer sigurno hasa samo parizera za sva tri obroka i uzinu 🤣

Mi nismo dobili nikakvo upozorenje kada je gorela deponija. Hteli da pockramo od dima nekoliko dana.

Pod 1, eko aktivisti su najvece budale koje odaju po zemaljskoj kugli
Koncesiona naknada po toni rude kod nas je 3KM i to je glavni problem, za dzabe se prodaje prirodno bogatstvo, pare idu u dzepove onih koji su odredili tako nisku koncesionu naknadu...

Kad bi napisali ovde kolko se placa zakup hektara drzavne zemlje ovde , mnogim kolegama iz Srbije bi ispao telefon iz ruke , a nekima bi komp pao na pod , kako kome.

Vazno je detaljno sve izvagati . Pare nam trebaju ,al ako idu za plate zgubidanima ,vracanje dugova i politicke ciljeve bolje da stoje gudure Lopara takve kakve su.
Ako vam otvore taj rudnik pozdravite se sa podzemnim vodama za pice i to generacijama, nema tu nikakve racunice. Jer da ima litij je jedan od najzastupljeniji elementa na planeti , pa bi ga vadili i u bogatim zemljama.

Mozda se iznenadimo . Citao sam negdje nesto o tome ,al sad neznam tacno gdje i kako je tacno pisalo ,ali za koju godinu ,najveci proizvodjac litijuma u Evropi pa i sire bi mogla da bude ,zamisli , Njemacka . Ako to bude tako , potvrdjuje se ,sve je u nauci

Karlsrue institut tehnologije , sjecam se , uglavnom , tamo studenti i profesori vrijedno rade svoj posao , sta bi drugo kad su studenti tehnologije i profesori , a negdje drugdje vataju zjale po tiktoku , i kukaju kako nikako da nam krene

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh