Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pričajte šta hoćete.Mi inteligentnijeg predsednika nismo imali.Jašu nas Radikali i SNS već 13 godina.A pre toga su radili iza zavese protiv interesa ovog naroda a u službi Miloševića kao opozicija.
Zanimljivo a Demokrate preletjele u SNS ko muva na gowno.....čak je i udovica Ružica za Vučića rekla da je on podsjeća na njenog Zorana.

384199399_10233210677155631_5736939184556203897_n.jpg

Nije daleko dan kada će Aco reći , kako je on predlagao " razgraničenje " na Kosovu .
I što je najgore bio je u pravu .
Doduše tvrdio je kako nije naišao na podršku u našem društvu i stvar je propala .
Pa sad on 12 godina prica o nekom kompromisno resenju ali nikada ni u jednom obracanju nije rekao sta je to kompromisno resenje za koje bi Srbija bila zadovoljna,,, i mi i dalje neznamo koje resenje Vucic ima ili je predlagao bilo kome. A to je on rekao kao nema podrsku ali za sta?

Ne znam gde bih postavio pitanje pa računam da je ovde univerzalno mesto. :)

Bio sam u katastru nekim poslom i iskoristio priliku da se raspitam oko jedne procedure koja već prilično dugo tapka u mestu (upis JMBG-a vlasnika parcele u katastar). Pitao sam zašto se toliko oteže i može li da se ubrza, i odgovorili su mi da podnesem primedbu na eKatastru, i da će to ubrzati postupak. E sad, ja sam malo pre to gledao al' ne videh nigde kako bih tu primedbu uputio, pa ako neko zna kako se to radi bio bih mu zahvalan da mi objasni.

edit: našao, može brisanje posta

Poslednja izmena:
Po tom receptu funkcioni[e skoro sva svjetska ekonomija.......slatkiši,deterdženti,kozmetika,kućanski aparati......zašto nebi i lijekovi.Ali zato kako nije ista cijena Milka čokolade u Austriji i kod nas nije isti ni kvalitet.

Da se samo doda da ce za ovaj posao biti potroseno 5 milki € a od toga EU daje 2,5 miliona € . Lepo od njih . Verovatno ih zanima da prvi saznaju jer polj. zavrsila svoje u Srbiji 🤔

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh