Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ајд да није тако и ја сам био тамо према нама су били увек расисти за њих си био глупи прљави лењи јужњак мало озбиљности
I ja sam bio godinu dana u vojsci u Mariboru. Išao sam u grad kada god sam hteo, išao sam u Ljubljabu, išao da radim regrutaciju po okolnim mestina, vadio krv vojnim penzionerkama i td. Imao sam savršen odnos jer sam se kulturno ponašao, a ne kao vojnik primitivac koji je popio jedno pivo i ponaša se bahato i bezobrazno. Posle 18 časova nedeljom i radnim danima nema građana na ulici, samo pripiti vojnici se deru pri povratnku u kasarnu, građanin pogleda kroz prozor i kaže ,,vojak". Svakom sam prvo rekao ,,dobar dan" i zamolio šta mi je trebalo. Puštali su nas i u objekte koji su bili zatvoreni, lepa reč zlatna vrata otvara. Penzionerke su mi donosile kolače. Svi su bili ljubazni i uslužni jer sam se ja kulturno ponašao. A, ne kao kada upadne horda primitivnih, bahatih, pripitih, bezobraznih, glasnih vojnika. Zaposleni kažu ,,ne vem" i mole Boga da ovi izađu. U autobus sam uvek ulazio na prva vrata kao svi građani, nisam se kao većina vojnik gurao na srednja i zadnja dok građani izlaze iz autobusa. Bio sam u mnogim selima, narod kao svaki drugi, ima cicija, a ima i galantnih. Odlazio sam i posle vojske.

Hrvati se sa tobom nikad neće složiti.Oni su zapeli,država pa država a tih 120000 je koleteralna šteta.I mržnja do dana današnjeg nije prestala.Njima je JNA bila okupator.
Tako i onjmi misle da mi mislimo jer im mediji pune glavu i botovi pišu. Naravno da je sada drugačije u odnosu na kraj osamdesetih o kojima sam ja pisao !!! Propaganda je učinila svoje i desetine hiljada ubijenih. Sve se to ne bi desilo da su se sklonili izdajice i separatisti !!!

Poslednja izmena:
Jebo amere i ruse

Nego neznam ima li ova tema pa pisem ovde

Uzgaja neko ovo???

Carolina Riper

Ove godine na 4 biljke samo 2 ploda,neznam sta se desilo,da li ove vrucine pa se nije oplodila il neka druga caka
HWtPC4j.jpg
Da li si vršio ručnu oplodnju ?

Неки кретен монтирао слику као да је лавица на њој у околини Берлина у шуми а уствари била дивља свиња.30 сати полиција са хеликоптерима и дроновима и не знам колико хиљада полицајаца са оклопним возилима и снајперима тражили лава у шумама Берлина. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Шта је ово смешно, па код нас су исто само црног пантера јурили и тражили од Апатина до Врбаса. А у ствари цела ситуација се дешавала када су се емигранти наоружани до зуба кретали нашим атарима, па да се људи не би сусрели са њима измислили црног пантера.

Шта је ово смешно, па код нас су исто само црног пантера јурили и тражили од Апатина до Врбаса. А у ствари цела ситуација се дешавала када су се емигранти наоружани до зуба кретали нашим атарима, па да се људи не би сусрели са њима измислили црног пантера.
Смешно је зато што су они стварно тражили лава тј лавицу. Нису тражили имигранте или било шта нити је власт измислила. Дигли су ненормалне количине људства и технике на 2 дана ради дивље свиње. Којих ту иначе има на хиљаде.

Виц можда није лош али је по вама комунистима Владимир Дедијер историчар. Чак је био професор историје на Филозофском факултету али без потребног образовања (никада није дипломирао историју). Свака част другови комуњаре.
Evo biografije tvog vajnog "istoričara"

Onda proguglaj šta je istorija i šta se smatra za istoriju. Znači na osnovu nečeg zapisanog, a ne izmišljenog.

Možda je ovo previše za tebe, lakše je reći "ti si komunjara".

Evo biografije tvog vajnog "istoričara"

Onda proguglaj šta je istorija i šta se smatra za istoriju. Znači na osnovu nečeg zapisanog, a ne izmišljenog.

Možda je ovo previše za tebe, lakše je reći "ti si komunjara".
Stvarno pišete nešto, a nemate pojma šta pišete. Da li je po tebi Srbija sve ono što govori Vučić i ono što PIŠE u režimskim novinama, a piše ?
Prvo, autohtonisti se pozivaju na pisane istorijske artefakte, ne falsifikovane zapise. A zvanična istorija se poziva na literaturu koja je stara ne više od 150 godina. Ma nemam nameru da diskutujem sa autošovinistima, sa onima koji veruju da su Šiptari gradili manastire, da govorimo 6 jezika i td. Blokirajte me ali mi ne pišite gluposti da ja moram čitati. Uništavaju nam okupatori, spaljuju, kradu vekovima sve pisano okupatori, pomažu im domaći lopovi i izdajice. I onda se neko nađe pametan da pita gde su zapisi. Iz Beograda je odneto 1941-ve 40 (četrdeset) vagona zapisa, ko zna koliko kamiona, mnogo više od toga spaljeno. Svaki dan se krade i prodaje. Ma, gade mi se komunisti=autošovinisti.

To se jede u malim kolicinama...za kulen dusu dalo naprimer
Само ако ћеш да уништи кулен и да га бациш. Ја имам ајвар од бутоло јолакије то не може да се проба, а не да се једе. Ове отровне паприке служе само за такмичење и неког да зезнеш.

Ja koliko sam skapirao služe sa razne sosove i umake u malim količinama..
Za redovnu konzumaciju meni naša feferonka puna kapa,ili dobro ljuta salatarka...čili sam jednom probao i kad nisam umro ,ostao bez daha...ovu luletovu mogu samo da gledam kako raste u saksiji...😀

Pa ne pravis valjda ajvar od ljutih paprika:unsure:

To se stavi izuzetno malo cisto da zaljutis,kulen ako nije ljut-nije kulen

У суботици има да наручиш у салати ту љуту папричицу, познаница је појела. Није умрла али је наредни дан провела на вц шољи. И сам једем љуте папричице кад нема домаћих добре су и ове.
94e09f9ca34d07e4e5da1302b6c5cbec.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh