Sapatnik
Član
Сад опет да учим историју...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najgore od svega je što svi okolni narodi imaju svoje Deretiće pa se stvorila tolika istorijska konfuzija da je to preraslo u grotesku.Istoričar Deretić, dobar vic.
Виц можда није лош али је по вама комунистима Владимир Дедијер историчар. Чак је био професор историје на Филозофском факултету али без потребног образовања (никада није дипломирао историју). Свака част другови комуњаре.Istoričar Deretić, dobar vic.
Meni u istoriji nista logicno nije . Gledam sta je vise logicno i tako razmisljam a kapiram da sam od istine miljama daleko . Evo ti pitanje pa mi po materijalnim dokazima kazi kako se ja , Sergej Lavrov i Hristo Stoickov - imamo OV na kraju prezimena .
Добро јутро Колумбо! Па нека јесте правник али кажем, комуњаре (којих има превише) прихватају правника који је напустио студије а ето смета им Деретић...дал' је дипломирани правник, не знам.Ni Deretić nije bio istoričar već pravnik
Sve si u pravu.Ako misliš na serijal Tajna istorija SAD od Olivera Stouna, to je sada već repriza, ali je lik odradio vrhunski i potpuno realistično bez bilo kakvih glorifikovanja koje bi neko od jednog amerikanca očekivao.
Toplo preporučujem Momi, Pitu i drugim obožavaocima amerike da odgledaju i odslušaju čisto da dobiju realističan prikaz amerike iz ugla jednog realnog amerikanca. Čisto da vide koliko tu ima demokratije a koliko najgrublje diktature.
Čovek je uradio i Rusiju sa iscrpnim intervjuima sa Putinom da ne bude bilo kakvih sumnji..