Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неки кретен монтирао слику као да је лавица на њој у околини Берлина у шуми а уствари била дивља свиња.30 сати полиција са хеликоптерима и дроновима и не знам колико хиљада полицајаца са оклопним возилима и снајперима тражили лава у шумама Берлина. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Шта је ово смешно, па код нас су исто само црног пантера јурили и тражили од Апатина до Врбаса. А у ствари цела ситуација се дешавала када су се емигранти наоружани до зуба кретали нашим атарима, па да се људи не би сусрели са њима измислили црног пантера.

Шта је ово смешно, па код нас су исто само црног пантера јурили и тражили од Апатина до Врбаса. А у ствари цела ситуација се дешавала када су се емигранти наоружани до зуба кретали нашим атарима, па да се људи не би сусрели са њима измислили црног пантера.
Смешно је зато што су они стварно тражили лава тј лавицу. Нису тражили имигранте или било шта нити је власт измислила. Дигли су ненормалне количине људства и технике на 2 дана ради дивље свиње. Којих ту иначе има на хиљаде.

Jebo amere i ruse

Nego neznam ima li ova tema pa pisem ovde

Uzgaja neko ovo???

Carolina Riper

Ove godine na 4 biljke samo 2 ploda,neznam sta se desilo,da li ove vrucine pa se nije oplodila il neka druga caka
HWtPC4j.jpg
Jel možeš da jedeš to ?

Виц можда није лош али је по вама комунистима Владимир Дедијер историчар. Чак је био професор историје на Филозофском факултету али без потребног образовања (никада није дипломирао историју). Свака част другови комуњаре.
Evo biografije tvog vajnog "istoričara"

Onda proguglaj šta je istorija i šta se smatra za istoriju. Znači na osnovu nečeg zapisanog, a ne izmišljenog.

Možda je ovo previše za tebe, lakše je reći "ti si komunjara".

To se jede u malim kolicinama...za kulen dusu dalo naprimer
Само ако ћеш да уништи кулен и да га бациш. Ја имам ајвар од бутоло јолакије то не може да се проба, а не да се једе. Ове отровне паприке служе само за такмичење и неког да зезнеш.

Ja koliko sam skapirao služe sa razne sosove i umake u malim količinama..
Za redovnu konzumaciju meni naša feferonka puna kapa,ili dobro ljuta salatarka...čili sam jednom probao i kad nisam umro ,ostao bez daha...ovu luletovu mogu samo da gledam kako raste u saksiji...😀

Pa ne pravis valjda ajvar od ljutih paprika:unsure:

To se stavi izuzetno malo cisto da zaljutis,kulen ako nije ljut-nije kulen

У суботици има да наручиш у салати ту љуту папричицу, познаница је појела. Није умрла али је наредни дан провела на вц шољи. И сам једем љуте папричице кад нема домаћих добре су и ове.
94e09f9ca34d07e4e5da1302b6c5cbec.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh