Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam video peradТо су и колеге рекле, можда и најмањи број свиња до сад. И под шаторима седе само газде и конобари.
Recimo ovaca ima dupo više nego ranije. Sasvim je normalno da nebude uvek isto. Rase goveda se menjaju. I td.Slazem se sa tvojom konstatacijom, ali mora se priznati da je sajam utanjio. Manje standova, i ovo sto ima daleko manje i siromasnije. Stoke takodje manje. Malo sadrzaja za razonodu, manje standova sa bogatom degustacijom kao sto je nekad bilo.
Koliko su moj otac i njegove kolege radili hektara, a koliko sada ja radim i moje kolege. Sve se menja. Jbg, ne mogu žaliti nekoga ko se nije menjao i prilagidio. Tvrdim da je teže bilo kupiti MTZ82 pre 40-50 gidina nego sada. Tada se mnogo teže živelo, više i teže radilo. Ko je ona imao automobil ? A sada svaka kuća ima nekoliko automobila. ...86 je kupljen traktor za 4vagona zita,trebao doci sa kabinom i kompresorom-nije bilo tako,vrate pare(visak) i za to se uzme tanjiraca i paraca za njega
Dakle traktor 539 deluxe,tanjiraca i paraca za njega sa kojima i dan danas radim 4 vagona
Cena danasnjeg je oko kako sam i rekao oko 15hilj evra sto po ovim cenama(racunacu cak i 25dinara psenicu) iznosi oko 7vagona psenice ili kako mi gore kazemo zita
Da ne pricam u tehnologiji,ulaganja tj agro tehnici uzgajanja tada sorti i ove sada komplikacije zivota sa 2-3-4 prskanja istoga
Nismo mi na istim talasnim duzinama
Sve najbolje
С' ким' си - таки си.Ovde bogami je dobar broj poruka ko da su ih pisali narodni poslanici, mudrolija do mudrolije, veliki broj politikologa, ekonomista, generala i po potrebi selektora reprezentacije.
Pa sta sad ti uporedjujes?Koliko su moj otac i njegove kolege radili hektara, a koliko sada ja radim i moje kolege. Sve se menja. Jbg, ne mogu žaliti nekoga ko se nije menjao i prilagidio. Tvrdim da je teže bilo kupiti MTZ82 pre 40-50 gidina nego sada. Tada se mnogo teže živelo, više i teže radilo. Ko je ona imao automobil ? A sada svaka kuća ima nekoliko automobila. ...