Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde bogami je dobar broj poruka ko da su ih pisali narodni poslanici, mudrolija do mudrolije, veliki broj politikologa, ekonomista, generala i po potrebi selektora reprezentacije.

Evo malo humora.

mrADSF.jpg

Bio sam danas na sajmu, ne deluje mi da je lošiji nego prethodnih godina, možda za nijansu. I dosta je sveta bilo. Samo, skupoooo sve...
I da, nešto što me već godinama nervira, sramotno malo je kanti za smeće. Pola sajma sam nosio neko smeće u rukama dok nisam naišao na kantu.
Ajd' što je sajam skup, to je i za očekivati, ali skupoća je i tamo gde ne biste očekivali, npr stanična usluga na autobuskoj je 90 din. Još malo pa je papir za kartu skuplji od vožnje...

Kao što je i proizvodnja kovanica od 5din skuplja nego sto taj apoen vredi. S toga je od pre par meseci prekinuta proizbodnja kao sto je i kovanica od 20din i od 10din ugasena

Proslo vreme sajmova kao i vasara.
Sad je onlajn, pogadjas u firmama cene,uslove,cekas rang liste, cekas da stigne sa odredjenom opremom....
O vasarima i potrepstinama isto takoda se ne prica sto cesto bude skuplje nego na sajtu sa sve PDVom.

Ovde bogami je dobar broj poruka ko da su ih pisali narodni poslanici, mudrolija do mudrolije, veliki broj politikologa, ekonomista, generala i po potrebi selektora reprezentacije.
С' ким' си - таки си.

Ако ти тако олако дајеш квалификације људима који и оцењујеш оно што пишу по форум, онда прихвати и то да због тога неко може да те назове надобудним дркошем са приступом админским интерфејсу форума.

ПС - Ако приметите да се убудуће не појављујем на форуму, да знате да то није јер сам нешто заузет или изгубио интересовање за тим.

Juce odem na sajam. Taman kad sam htio da pogledam onaj lovol kombajn mali se unervozio i nisam mu prilazio. Da li ga je neko gledao? Koja je cijena ? Vidim da je kabina ogromna.

Pa sta sad ti uporedjujes?
Jel si ti pametniji sada ili pre 40godina kada jos nisi bio punoletan?
Poredis nesto u fazonu automobila koja su za mene nista drugo do prevozno sredstvo od tacke A do tacke B
To da vise nemoras da vrtis rucicu nego pritisnes dugme primer da spustis prozor i ostale gluposti su nista drugo do modernizacije zivota
Nisam bas siguran da je 80tih bilo teze kupiti 82 sa danasnjim istim brojem tipa 25h ali dobro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh