Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa za početak neka se ovi naši što zauzimaju fotelje vrate u svoju domovinu.

Sapatnice, da se nadovezem na ovaj tvoj poslednji post vezan za veterinare.
Ne biste verovali da vam ispricam sta sve kod nas veterinari rade i kako muckaju.
Gde ima na gazdinstvu 100-200 ovaca, na papiru obicno ima duplo ili tri puta vise a subvencije domacin deli sa veterinarima...
Pare od lecenja u 95% idu u sopstveni dzep...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Има у свим гранама сточарства тога. И кад напипају тврдо (а дође и то кад тад) буде гомила угинућа на папиру, окриве се радници за губитке или крађе.

Dok ga ne prizna ,kao ne zavisnu drzavu Srbija, mogu da ga duvaju svi i Ameri, SB UN, i EU i ovi kozojebci. A valjda se nece pronaci takva budala.
Kako ne kapirate @MOMOSARIC i ti . Nece se nikada ni glasati da budu nezavisna drzava niti to oni hoce . Ujedinice se sa Albanijom sto im je i cilj vec ceo vek . Stolica u UN im ne treba jer je tu Albanska !

Varaš se u tome. Albanci ih neće, a to nebi dopustili ni ovi nalogodavci..
Mada, imam neki blagi utisak da se globalna politička klima menja, i da bi kosovo moglo opet biti srbija..
Samo da kakva budala ne popusti kao one nesretne tadićeve žute demokrate..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Varaš se u tome. Albanci ih neće, a to nebi dopustili ni ovi nalogodavci..
Mada, imam neki blagi utisak da se globalna politička klima menja, i da bi kosovo moglo opet biti srbija..
Samo da kakva budala ne popusti kao one nesretne tadićeve žute demokrate..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Sa prvim delom boldovane rečenice se ne slažem, a drugi je 100% tačan.

Mada npr. onaj hrvatski admiral Domazet kaže da Ameri idu na stvaranje dva jaka centra na Balkanu, velike Albanije i Srbije (bez Kosova) sa RS i CG.

Kosovo je drzava sa carinom parlamentom policijom zastavom, sudstvom pravosudjem zastavom sva obeležja jedne drzave hteli mi to da prihvatimo ili ne i tu je stavljena tacka ovim sporazumom. To sto pokusavaju da stvore novu republiku Srpsku na severu Kosova to su stari Milosevicevi fazoni a od tog nema nista.Ako uporedimo sa pravom Republikom Srpskom ona nema ni blizu sta ima Kosovo. Kad dodjete na Drinu zastava je Bih, carina je Bih uniforme nose zastavu Bih, sva obeležja Bosne i Hercegovina i nikada je nece pripojiti Srbiji kao sto i Crna Gora se nece nikad vratiti u zajednicu sa Srbijom bez obzira na zelje naroda al politicari to ne zele jer ovako svako je sef u svojoj nahiji.

Bas sam zato napisao da je mjerodavno samo kad savjet bezbjednosti prizna neku drzavu . I dalje mislim da ako realno gledamo ,niti je tacno sto kaze seljak iz gr da je gotova stvar , niti sto kaze sova da je najvaznije sta mi mislimo iako su nam to zelje .
Pravno gledano zavrsnu rijec daje savjet bezbjednosti a po svemu sudeci nece priznati kosovo jos dugo ili nikad . Ako nista Rusija i Kina nebi trebale pristati a bez njih nemoze . Nebi trebale

Rusija će prva priznati pa će po tom modelu tražiti priznanje istočnih dijelova Ukrajine...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh