Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne prija ti jedna ili nikako ? 😃
Rakija izjutra a i uopste zestinu slabo pijem...uglavnom gutljaj rakije kad osetim da me hvata prehlada ili pecka grlo...i pomaze dosta i to je uglavnom sva moja upotreba rakije...
S pivom je druga pesma...ali samo leti zimi jako retko...
Kad sam se momcio leti pivo zimi bambus nisam bio bas savestan kao Matić 😂😂😂

Овде неко не говори истину па шта пијете зими кад има гомила прослава зима и јесен се највише попије

Мој покојни деда се увек крстио због мене каже не пије, а пече врхунску ракију. И увек ме наговарао да се напијем да видим какав сам када сам пијан. Реко боље немој, и то је у четвртак вече фамилија закључили да је боље да не пијем. Ево још не могу комад стакла да извадим из левог кажипрста. Синовац добио ћерку и мене погоди песма почнем рукама чаше да ломим и сада имам комад стакла у прсту, а не иде ми се код доктора рачунам да ће као и трн за који дан испасти само. Од сокова само домаће пијем јер ми кока кола сјебала јетру као најгорем алкосу, ако нема домаћих онда само воду и то у великим количинама.

А ово за трн... Имам један у прсту од багрема па већ 5-6 година, изгледа као да је брадавица, није сметало до пре који дан - да ли ми је пукао капилар или шта већ углавном ми је прст отекао и помодрио. Изгледа да ћу ићи да ми ваде тај трн.

Ja sam u vojsci prilikom pada sa drvene bandere šakama stisnuo stub (da se ne bih razbio), i završio sa desetinama trnova u šakama. Posle mi je veterinar vadio te trnove. :haha:

Veterinari su dobri doktori. Životinja ništa ne govori a on ipak zna u čemu je problem.
Ovima doktorima za ljude ispričaš sve šta osjećaš a on pita od čega je bolovala baba i ostala rodbina, doduše ova bliskija, ali opet promaši dijagnozu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh