Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al zato životinja ne može na Guglu da pročita teoriju zavere i nema pravo izbora :D

У вези ове ваше приче... Вајка се човек како му је пропао живот због једне грешке: "Лепо завршим гимназију, факултет у року, одмах после дипломирања добијем добар посао на лепом месту, али ето понесла ме младост и ухватили ме на радном месту са пацијенткињом, изгубим лиценцу и доплому... ...и пет година ветеринарског оде у ветар. :)

Novokomponovani veterinari urade analizu krvi i vide šta fali životinji.Oni stari uglavnom nabeđeni su upropastili 60% stočarstva između ostalog svojim ponašanjem, lošim dijagnostikovanjem i lečenjem...

Нисам ветеринар али ај да одговорим, без села нема гробља.
Замисли када уђеш у прасилиште од 400+ крмача, да испратиш терапије и откријеш на време проблем. Треба искуство, односно гробље. Мада има онога што пишете, стварно не знам шта је са ветеринарима и избегавање постављања дијагнозе и преписивања терапија... А да знам, ови новокомпоновани а и старији би 100 000 + динара плату, службени ауто и плаћен телефон. И да продаје лекове. Сада је нова индустрија постала лечење кућних љубимаца. Све се пореметило.

Kod mene na intervencije dolazi ekipa iz okoline Loznice!Mladi momci, rade operacije, lečenje steriliteta i sve što treba.Njima nije teško da zapucaju 100 i kusur km u jednom pravcu ne bi li radili svoj posao a našima je teško da dođu papire da ti napišu!Veterinar iz stanice koja vodi program mera za naš kraj pre 09 neće da ti se javi na telefon, možeš da dubiš na trepavicama.

Знам за такве ситуације писали су ми људи у вези свињарства, буквално као да се труде да пропаднеш. Код крава и коња је баш специфична терапија и треба велико знање и искуство. Е сад кад долазе ветеринари на туђи терен наравно да ће бити загуљен.

Imam veterinara (tehničara) koji dođe kada god ga pozovemo u svako doba dana i noći,praznicima,sem 19 decembra.Sarađujemo dugi niz godina.

U cg se ili pregurupisalo ili se totalno tek sad zakomplikovalo
Sta ce biti kasnije to je pitanje.
Ako sad ta stranka evropa sad ojaca i preuzme vecinu to bi bilodobro za pomirenje naroda tamo , a kako ce se dalje ponasati demokratska i ovi pro bg df , sa obzirom da su sad fakticki i jedni i drugi gubitnici a pokusace da prikazu kao svoju pobjedu ? Najbolje da narod iskoristi i da se pomiri .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh