Elektrika .Чиме се бави,електрика,одржавање пруга или транспорт?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Elektrika .Чиме се бави,електрика,одржавање пруга или транспорт?
Претпоставио сам,словенска виза.Elektrika .
Ne drzi me za rec ,ali mislim da je hrvatska . Firma jeste slovenacka , ali viza mi se cini da je hrvatska .Претпоставио сам,словенска виза.
Не, роде, најозбиљније те питам.Ne zajebavaj, molim te. Apsolutna i neograničena vlast.
Чекај док прегледа твитер или изгуглаЛуле, па ако неко ради 10-12 сати колико остали раде кад је просек 32.5 сати?
И за које паре могу тај темпо да трпе.
U Nemačkoj ako radiš legalno ne smeš da imaš više od 48h nedeljno.Maksimum je 60h ali to mora da se prikaže kroz obračun ili da se nadoknadi slobodnim danima.I to ako ti je radna nedelja 6 dana.A imaš i onih koji nemaju ni 35h ali to je za NemceЛуле, па ако неко ради 10-12 сати колико остали раде кад је просек 32.5 сати?
И за које паре могу тај темпо да трпе.
hahaha upravoNajjaci Putin kada kaze zapadnjacke vrednosti silovanja i prljavi gradovi a sve im to doslo sa migrantima sa Istoka . A jos jace sto je poslovno vezan za taj truli zapad posto su poslom vezan za zapad poseti nemacka sela gde su i dalje Nemci, cisto kao suza.
Људино ниси ти много западњака упознао очигледно. За неке од њих мигранти су громаде. Најпаметнији човјек ког познајем је Иранац,а одмах после њега Египћанин. Обојица су међу јачим људима у својим стручним сферама,а изузетно нормални млади људи. Пословно сам везан где могу да зарадим, то би требало свако са иоле мозга да схвати,а емоционално,патриотски и било како друго где здрав разум и логика каже. Да могу радио би и са Парагвајем.Najjaci Putin kada kaze zapadnjacke vrednosti silovanja i prljaci gradovi a sve im to doslo sa migrantima sa Istoka . A jos jace sto je poslovno vezan za taj truli zapad
Па објасни просек? То те и питам,дај чињенице,информације где је просек 32.5х у радној седмици?Која занимања?Остајеш недоречен,неко ће ти поверовати и можда само због тога отићи на запад да ради и дочекаће га непријатно изнанеђење?ja vam opet pisem da se radi o proseku!!!
apsolutno nikog neznam da se vratio onaj koji je iole u redu u glavi,oni koji se vrate ili su vec sredjeni tako reci sa lovovm i krecu u neki posao ili su kako mi to kazemo na severu-NETRIBASI !
pisao sam vec u jednoj od tema da sam znao da ce posle 90tih i svega opet zvalonja biti na vlasti odselio bih se momentalno,nismo mi za bolje
Seljak iz grada aj ti objasni ovima psoto ja ne umem
Nema tu šta da se objašnjava,već treba da se priča sa ljudima koji rade legalnnaj ko radi na crno je priča za sebe,a i Nemci kao Nemci imaju milion propisa.Tako recimo na službeni auto plaća radnik porez od 1% od tržišne vrednosti auta.ja vam opet pisem da se radi o proseku!!!
apsolutno nikog neznam da se vratio onaj koji je iole u redu u glavi,oni koji se vrate ili su vec sredjeni tako reci sa lovovm i krecu u neki posao ili su kako mi to kazemo na severu-NETRIBASI !
pisao sam vec u jednoj od tema da sam znao da ce posle 90tih i svega opet zvalonja biti na vlasti odselio bih se momentalno,nismo mi za bolje
Seljak iz grada aj ti objasni ovima psoto ja ne umem
Нисам ни сумњао да имаш релевантне начине информисања.https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/srbi-rade-najvise-u-evropi-12-sati-vise-od-holandjana/
posto si dosadan kao proliv
Шта ја то једно причам друго радим? Ти мислиш да можеш реалније да сагледаш слику од мене,који како кажеш видиш запад неколико пута годишње,и то туристички,него ја који плаћам све од а до ш,адвокате,књиговође,раднике,порез,осигурања,познајем људе са свих страна и могу да видим ко је какав. И опет тамо будем колико морам ради посла,и гледам да сам што мање и мање. И ти дођеш и убеђујеш мене како је. Па дал си реалан? Како са тобом онда човјек да прича?Pricamo o neskolovanim ljudima sta su doneli sa svojim nacinom zivota. Nisam na more isao jer me ne zanima (vise volim planine) ali sam na Zapadu bio dovoljno puta, nekoliko puta godisnje. O Norveskoj nemam ja sta da pricam jer bi to bio moj licni utisak, a ne istina, za Norvesku cinjenice govore sve. Isto kao sto za Belorusiju ne mogu nista da kazem lose jer nemam nikakva saznanja o toj drzavi. U svakom slucaju ono sto pricam to i radim, dok ti jedno pricas a drugo radis. O tvom nacinu komunikacije sa ljudima da ne pricam.
А просек Европе? Im EU-weiten Durchschnitt waren es 2021 knapp zwei Stunden Differenz: Männer arbeiteten im Durchschnitt 41,3 Stunden, vollzeiterwerbstätige Frauen 39,4 Stunden. Deutschland lag mit 41,1 gegenüber 39,4 Stunden im EU-Durchschnitt.20.09.2022.stara fora
putine
prosek evrope kolega magicni
ne pricam o Nemackoj koje si se ti uhvatio kao tele za sarena vrata