Људи слабог морала и примитивни, одмах улазе у личне квалификације и набеђивање када немају појма. Nomen est omen па од лјаксе и не очекујем ништа друго. Али по интернет имену се не расуђује ко је ко и ко је шта (ја на основу твог понашања закључујем шта си)...шта би ти „робе“ да сам написао да ми је интернет име авион...јес' ти бре нирмалан? Искривио би врат гледајући горе...(иначе лјаксе није онај ко живи на селу него има скучен ум и пљује по улици).
А сад озбиљно...како неко може да се назива Албанцем када држава Албанија још не постоји. Не знам шта је ту тешко да се одговори.
» nacija • ženski rod Veća zajednica ljudi, nastala dugim zajedničkim životom, koja ima ova obeležja: zajednički jezik, državnu teritoriju, izgrađenu svest o zajedničkom životu, zajedničko istorijsko i kulturno nasleđe, ekonomsku međuzavisnost i specifičan mentalitet (lat.)
http://staznaci.com/nacija
ПС
За вас који који сте у служби накарадне западне пропаганде и тумачења, нација се одређује када треба срушити неку државу па се прогласе непостојеће нације.
А друга ствар која се тиче кошница ти је тупава. Немам једну кошницу него негде око 250 кошница и нисам дечко. Пчеларством се бавим од 1984-те.
Било је овде на форуму када је један колега, Мађар имао неспоразум са цариником и када су се расправљали о нацији. Убеђивали се јер је цариник инсистирао да је он Србин...значи, нација се односи на државу јер му у пасошу за националнtост пише Србија (ваљда ће се јавити колега којем се то десило). Е, сад, што ви комуњаре то тумачите накарадно....шта'ш.