Član 4.
Strane polaze od pretpostavke da nijedna od njih ne može predstavljati drugu u međunarodnoj sferi ili djelovati u njeno ime. Srbija se neće protiviti članstvu Кosova u bilo kojoj međunarodnoj organizaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Član 4.
Pa ni Kosovo nije bilo uvek u Srbiji 1690 Albanci su postali većina na Kosovu,i tako je ostalo poprilično dugo.1912 recimo niko nije blagonaklono gledao na to "oslobadjanje" Kosova i povratak unutar Srbije.Današnja Evropa je recimo nudila Srbiji sever,a ostalo je po brojkama bilo Albansko.Tad se javila i ona ideja da se Albanci šalju u Tursku Anadoliju,ali jelte počeo je novi rat.Čak i 1918 kralj mason nije znao šta da radi.Čak je i jedan Ivo Andrić kao ambasador u nacističkoj Nemačkoj razradio plan,da se Albanija podeli izmedju nas i Italije,jer jelte plan da se sele u Tursku nema smisla dok postoji Albanija.Čak je postignut dogovor sa Turskom da se 400 porodica iseli u Tursku,a da umesto njih dodju Srbi,samo taj plan je imao jednu manu po nekim istoričarima prosečna Albanska porodica je tada broja 100+ članova Al ne bi to išlo tako lako jer se komunisti borci za narodna prava pobunili@MikiMiki - i da nema svega toga jel si siguran da mi znamo i poznajemo nasu istoriju ? Da pocnemo od Vojvodine gde veliki procenat gradjana ne zna da ona nikada pre 1918 g. nije bila u Srbiji . To toga da su mnogi nasi preci ratovali za Aus.-Uga. . Pogledaj slike po grobovima pa ces videti neke ljude u Aus.-Uga. uniformi . Ne znam kako je kod tebe ali kod mene toga ima . Ovaj moj deo je bila granica i ovde su ziveli isto granicari koji su cuvali Aus.-Uga. . Zbog toga su bili izuzeti od placanja poreza i dobili su zemlju na kojoj su ziveli . I sta mislis koliko ljudi zna o ovome sto sam napisao ?