SeljakizGrada
Član
To ti je za virtuelni kazino Ja ne zalazim dalje od tiketa za 100dinPa dobro al konkretno sta znaci tih 200km , kolko uplatim , kolko mi racunaju da sam idigrao ili kako vec?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je za virtuelni kazino Ja ne zalazim dalje od tiketa za 100dinPa dobro al konkretno sta znaci tih 200km , kolko uplatim , kolko mi racunaju da sam idigrao ili kako vec?
Kako za virtuelni kazino kad kaze da je za sportsku ,pise moras odigrati 5 parova , itd ...To ti je za virtuelni kazino Ja ne zalazim dalje od tiketa za 100din
Ne taman posla , samo pisite ,...@MOMOSARIC - vrhunski si promenio temu
Velika je briga oko KiM . Nas par nesto napisalo i to je to do sledeceg sastanka . Tako da lepo kaze Vesna Pesic - AV potpisuj . Smorila je narod tema KiM !
Pa nece bas biti . Prihvatili su sporazum i zato ce sporazim EU objaviti veceras .Ne taman posla , samo pisite ,...
Rekose da nema sta konkretno da se potpise nego okvir za dalje pregovore...
" Pošto su obijica lidera pristala da nisu potrebni novi pregovori, tekst sporazuma biće objavljen, rekao je Borel. "Vučić priča kako će se još pregovarati o Sporazumu a Borelj kaže da su se dogovorili da više neme potrebe da se pregovara. Nešto mi se čini da ću više da verujem Borelju.
Samo da sutra ne bude..... bolje rat nego pakt." Pošto su obijica lidera pristala da nisu potrebni novi pregovori, tekst sporazuma biće objavljen, rekao je Borel. "
Zeznuto skroz . Problem je sto niko od nas ne zna desavanja u visokim krugovima za razliku od par politicara . Tako da ja vec duze vreme ne pricam sta bi trebalo jer samo lupamo . Ali jedino pravilno razmisljanje je neko jebeno pravo i Ustav zemlje . Uzgled da su nasi dedovi bili mlitavci , Vojvodina bi danas bila u nekoj drugoj drzavi .Samo da sutra ne bude..... bolje rat nego pakt.
Pa nece on da potpise jer nema ovlascenja . Tu uskace brat Brnaba i AV u istoriji ostaje neukaljan . Ali dobro , jos nije potpisano . Sada krece ulica .Ako ovo potpise nek jede govna
Srećom,nismo se toliko približiliResen Kosovo sledeca je Republika Srpska