mirosti
Član
Banat, svaka čas'.. Izgleda da je gospođa zadovoljna kada pravi takve specijalitete..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam gospodja i gospodinBanat, svaka čas'.. Izgleda da je gospođa zadovoljna kada pravi takve specijalitete..
Zbog zapada spreman sam na sve kao i tiTrandza ?
Narod zbunjen jer ne postoji opoziciona stranka koja mu nije pod šapom. Zato nema ni pravca.Ovaj Vucic bas nekako napravio stete dugorocne , nekako zbunio Srbiju . Trebace vremena da se narod ujedini u nekom pravcu.
Dosli na proslavu oslobodjenja koreje, oruzije se ne spominje.Dosli Rusi po nova oruzja
Oruzje za prodaju se nalazilo u drugoj hali a tamo kamere nisu smeleDosli na proslavu oslobodjenja koreje, oruzije se ne spominje.
Te pitam jedno pitanjce . Ok je sto se kod vas vole ukrainci nego me zanima kako komentarises da se vise ne prica o koroni . Cim je taj olos Putin krenuo u akciju , korona nestala . Jel znas sta se to i kako desilo ?PasceKisa , ja bi rekao nemaju oni problem sa granatama , vec sa vojnicima , a najveci problem je slabo placaju.
Izgleda da se od korone više ne umireNe znam kako mislis korona nestala , prije 2 mjeseca imao koronu i dosta ljudi koje znam. A rat je sigurno vaznija stvar da se prica , sto se tice korone netko dobio imunitet netko nije.
A ovo Rusi Ukrainci mi dodje kao nekad kad se igrali kauboja i indijanaca , uvjek su bili indijanci u deficitu, slabo neko htio da bude indijanac