Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banat, svaka čas'.. Izgleda da je gospođa zadovoljna kada pravi takve specijalitete..:osmeh:

Zemlje BRISCa ,najveca uzdanica i prijatelji Putina , sto jes jes . Nisu macji kasalj .
P.S. Oceli Putin ici na samit bricsa , dje to da propusti , ko da neodes kumu na slavu?

Kakvo oni oruzje mogu prodati rusima kad jos nisu savladali da kopiraju rakete koje je sssr pravio 50-tih godina, jedino mozda one prazne makete americkih dronova:)

М а ниси ти мутав знаш да им требају гранате за хаубице видиш која количина се употребљава ко може ту количину да произведе па ови твоји су кукали да наједну њихову руси испале десер комада па се истрошило иначе је граната је 3000 долара ево пример
Од почетка рата у Украјини, муниција је поскупела 30 одсто. Једна граната калибра 155 милиметара раније је коштала око две, а сада 3.300 евра. „Паметне” гранате попут „ескалибура” коштају око 110.000 долара док једна ХИМАРС ракета стаје 150.000 долара.

Ако се дневни утрошак од око пет хиљада граната помножимо са 3.300 евра, долазимо до сумње од 16,5 милиона евра. По дану. Истовремено, руска артиљерија на дневном нивоу испаљује до 20.000 граната калибра 152 милиметра. па ти види амери ппоизведу месечно 14000 значи ни руси немогу пуно више резерве су можда и већ потрошене

PasceKisa , ja bi rekao nemaju oni problem sa granatama , vec sa vojnicima , a najveci problem je slabo placaju.

PasceKisa , ja bi rekao nemaju oni problem sa granatama , vec sa vojnicima , a najveci problem je slabo placaju.
Te pitam jedno pitanjce . Ok je sto se kod vas vole ukrainci nego me zanima kako komentarises da se vise ne prica o koroni . Cim je taj olos Putin krenuo u akciju , korona nestala . Jel znas sta se to i kako desilo ?

Ne znam kako mislis korona nestala , prije 2 mjeseca imao koronu i dosta ljudi koje znam. A rat je sigurno vaznija stvar da se prica , sto se tice korone netko dobio imunitet netko nije.
A ovo Rusi Ukrainci mi dodje kao nekad kad se igrali kauboja i indijanaca , uvjek su bili indijanci u deficitu, slabo neko htio da bude indijanac:)

Eto zbog rata ti dobio koronu . Da nije krenuo rat doktori bi pricali kako treba primiti vakcinu . Ti bi ih poslusao i ne bi dobio koronu 🤔 . Daj budi realan , odgovor ti je katastrofa . Lokdauni , zabrane kretanja i sve ostalo sto je bilo i preko noci prestala prica .

Ne znam kako mislis korona nestala , prije 2 mjeseca imao koronu i dosta ljudi koje znam. A rat je sigurno vaznija stvar da se prica , sto se tice korone netko dobio imunitet netko nije.
A ovo Rusi Ukrainci mi dodje kao nekad kad se igrali kauboja i indijanaca , uvjek su bili indijanci u deficitu, slabo neko htio da bude indijanac:)
Izgleda da se od korone više ne umire
Kakva je to sad korona-statistička.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh