Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
26.6 je prvi put potvrdjena u p.podgajcima ASK bilo je nekoliko uginuca , sad treba vratiti vrijeme inkubacije i to je pocetak ASK u posavini , mislim 6.7 u SB zupaniji podvrdjena kod domacih svinja isto zaraza.

Nemaju krila i nisu divlje, nego su uvezene .
Sa naznakom da idu u izolovanu klaonicu i na termicku obradu, ali se par jakih mudonja opredijelilo za tov i ................ posljedice ce vidimo.
Pocetak slinavke i sapa prije 15 godina u britaniji , uzrok meso iz argentine , kako je krenulo neka budala drzao nehumano svinje i hranio sa pomijama i tim konzerviranim mesom iz argentine , tamo ta bolest stalno vlada.
Kostalo ih je 20 milijardi funti , eutanazirali su krave svinje itd u nekoliko regija.

Tog na kraju osudili, nesme do kraja zivota da drzi nikakve zivotinje cak ni kucne ljubimce, pse macke, kanarince itd ako bude drzao ide u zatvor i to na duze vrijeme.

Kad pricamo o tome , al kasno je vec, neki dan , prije 10ak dana , obilazio neke njive , kukuruz , gdje bio led , di nije itd , i nasa zemlja , bas visi na rijeci Vrbas , a blizu i usca u Savu , imamo tu oko 4ha nase zemlje , da kazem moje , i odvojeno jos mali dio 0.3ha bas na obali , i tu vidim u sredini trecina od toga polomljeno , lezi na zemlji , pojedeno , ostalo tekunovi , otocine ,komuse ,oklasci , ... kako ko kaze , od mladog kuruza , .. nisu dabrovi , oni rade drugacije , nego divljaci . Stavicu i slike. Kod komsije ni dirnuli,. Kako , ako oni prenose , kako oni ne izumru ? Dodjem kasnije , juce , nije se steta povecala . Mozda su se preselili , ili su se razboljeli i crkli ?

Момо, има тема чат у свињарству. Тамо сам написао и описао шта и како. И грабик да прочита, овако само теорије завере и подвале излазе у први план.

Ko od paora prezivi do sledece godine treba uci u ginisovu knjigu . Ova godina je ocigledno satiranje svega zdravoga sto je ostalo u nasoj zemlji . Ali vazno da je opozicija istrosila energiju naroda 😡

Da se samo ispravim . Levo orijentisana opozicija . Valjda ce ova desno opozicija poceti nesto da radi ili misle da cute dok oluja ne prodje 😡

Није, узима се узорак и може већ после 40 дана од дезинфекције да држи свиње. И опет пишем а и онај доктор је рекао не може цело село већ дворишта у којима је утврђено присуство вируса

Момо, има тема чат у свињарству. Тамо сам написао и описао шта и како. И грабик да прочита, овако само теорије завере и подвале излазе у први план.
Znam , al nebi ulazio za par postova , tamo smrdi opasno , pa da se ne presvlacim sad .🤣🤣

Ja sam dobio resenje u kom pise da ne smem da ponovo ubacim svinje sve dok se ne ukine ugrozeno podrucje

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Шта ти је богата држава...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh