Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas dosla policija kod starca, ima lovacku pusku sa dozvolom, nije lovac, ili je predaj bez kazne sto nemas adekvatno skladištenje, ili plati kaznu za isto i pravi ga u roku od odmah, on im dao da odnesu

Јесте кажњиво али то, је твоје добро па можеш да је уништи на други начин. Чекић и по цевима удри да није за употребу односно за даљу продају.

Ja nisam uplacivao lov za proslu i sad ovu sezonu, nece me cuditi ako banu jedan dan.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Види са удружењем да уплатиш само више форуме у фазону да добијеш само ловну карту и неће те дирати. Кажи у удружењу нећеш ловити, а имаш, неке другаре код којих ћеш ићи у госте па ти треба ловна карта.

Може и то нека јака киселинчина па нека је онда такву продају преко баре. Натрпати крпе у цеви и натопите киселином што дуже да се кисели.

Ja nisam uplacivao lov za proslu i sad ovu sezonu, nece me cuditi ako banu jedan dan.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Zakopaj je negde . Nemam pojma ali nemoj da im das . Ja da nesto imam tako bih uradio . Najvise zbog ovoga . Kada im pukne film i udju u grad bice kuku lele . Odakle im oruzje ? Razbicemo i siptare i nato a ovamo se setaju stranci u nasoj zemlji sa oruzjem 😡

И попасе кривичну пријаву за неодговорно држање оружија. После тортура само такава и ако попусти онда робија. Са тиме се не треба зезати дођу преврну целу кућу у потрази за оружије, нису ни они више толико глупи.

Zakopaj je negde . Nemam pojma ali nemoj da im das . Ja da nesto imam tako bih uradio . Najvise zbog ovoga . Kada im pukne film i udju u grad bice kuku lele . Odakle im oruzje ? Razbicemo i siptare i nato a ovamo se setaju stranci u nasoj zemlji sa oruzjem 😡
Кажу да их у околини Суботице има око 1000 наоружаних миграната и кажу оружије вежу канапом и дигну га у крошњу дрвета и тако га крију.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh