Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam da je kod vas malo veca disciplina sto se tice bacanja uginulih lesina svinja od AKS , osim bacanja gdje god stigne , pa tako i bacanje uginulih svinja od AKS u savu , nek plivaju kad vec nisu plivale ziveDosla krmeca kuga i kod nas, u obliznja sela.
Zakopaj je negde . Nemam pojma ali nemoj da im das . Ja da nesto imam tako bih uradio . Najvise zbog ovoga . Kada im pukne film i udju u grad bice kuku lele . Odakle im oruzje ? Razbicemo i siptare i nato a ovamo se setaju stranci u nasoj zemlji sa oruzjemJa nisam uplacivao lov za proslu i sad ovu sezonu, nece me cuditi ako banu jedan dan.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Кажу да их у околини Суботице има око 1000 наоружаних миграната и кажу оружије вежу канапом и дигну га у крошњу дрвета и тако га крију.Zakopaj je negde . Nemam pojma ali nemoj da im das . Ja da nesto imam tako bih uradio . Najvise zbog ovoga . Kada im pukne film i udju u grad bice kuku lele . Odakle im oruzje ? Razbicemo i siptare i nato a ovamo se setaju stranci u nasoj zemlji sa oruzjem
Nova pucnjava kod Subotice: Jedan migrant mrtav, dvojica ranjena
Policija u Subotici je sinoć po prijavi da se u šumi na periferiji Hajdukova čuju pucnji, izašla na teren i u blizini auto-puta zatekla beživotno telo državljanina Avganistana.www.021.rs
Jbg. prva pomisao . Nemam iskustva u tome ali da nesto imam sigurno bih znao vise . Mora da ima neka cakaBanat jes' ti pri sebi?
Savetuješ ga da krije pušku koja je u evidenciji...oštroumno nema šta..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Na žalost po novom zakonu krađa evidentiranog oružja od vlasnika je više krivica vlasnika nego lopova.Mogu da mu ukradu...mozda...