MOMOSARIC
Član
E, sad bi svi da budu gej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма и ја нисам знао за лисице, док ми се пролетос кера није разболела и угинула. Јес' да није била опасна, али изгледа да је и само њен лавеж држао репате жгадије подаље.Ogradjen je deo a i jako blizu su dva kuceta . Verujem da nema bas toliko hrabrosti .
Момо, поштеди нас тог свог солипсизма.E, sad bi svi da budu gej.
Soli.. sta ?Момо, поштеди нас тог свог солипсизма.
Jel ti treba pravi pas za domacinstvo ? Znam ko ih daje sada . Terijer je u pitanju . Tu ti lisica nece ni primirisati ali ostaces bez koka zbog njega .Ма и ја нисам знао за лисице, док ми се пролетос кера није разболела и угинула. Јес' да није била опасна, али изгледа да је и само њен лавеж држао репате жгадије подаље.
Vau i toga ima . Mada su kod mene prolazila i ona kola sto prskaju pored aviona . Opasna smo mi osptina . Jest da nas ima 10.000 u vrh glave ali napredno sve radimoПре неколико недеља су прскали против крпеља колико сам разумео.
Pa kada ti neko спочитаваA sta znaci spočitovati ?
To je jedna od 2000 rijeci prepisane iz ruskog rijecnika, u hr zovu ih slavizmi , a neki na vorumu zovu i novohrvatskiNikad cuo u zivotu do ove godine , a odjednom,par puta , mora da je nova kovanica. Hvala na pojasnjenju . Laku noc