Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ogradjen je deo a i jako blizu su dva kuceta . Verujem da nema bas toliko hrabrosti .
Ма и ја нисам знао за лисице, док ми се пролетос кера није разболела и угинула. Јес' да није била опасна, али изгледа да је и само њен лавеж држао репате жгадије подаље.

Добро су се сетили да прскају против комараца, чак поранили него ранијих година.
28dff5f2c8fa1296c4e7ca093cd593c2.jpg
957110cfc95eff40e51e3acf675cd6b1.jpg

Најбаналније - солипсизам је оно, како се каже, кад у својим расуђивањима полазиш од себе.

Типа, шала - да када закључујеш да би сви хтели да буду геј, не полазиш од себе. ;)

Ма и ја нисам знао за лисице, док ми се пролетос кера није разболела и угинула. Јес' да није била опасна, али изгледа да је и само њен лавеж држао репате жгадије подаље.
Jel ti treba pravi pas za domacinstvo ? Znam ko ih daje sada . Terijer je u pitanju . Tu ti lisica nece ni primirisati ali ostaces bez koka zbog njega 🤣 .
Ja sam uzeo terijera pre dve godine . Posto sam imao i drugog psa mnogo starijeg , malog i debelog ovaj od kada je napunio sest meseci krenuo da ga davi . Bas sam imao problema . Nisu smeli.da budu ni sekund jedan pored drugog . I onda sam posegao za najgorim resenjem po terijera ali to je bilo jedino resenje . Secnuo mu doca jajca i posle mesec ili dva se smirio . Od tada nisam imao problema sa njima .
@Sapatnik - u ala ste vi zaostali . Kod nas prskali jos pre dve nedelje sigurno . Ali opet smo sada u problemu jer se nova tura izlegla ☹️

Ма јок. Мислим да ће нека нова керица доћи на сличан начин као и ова претходна. Њу сам нашао као штене како се крије испод контејнера за смеће у Ковачици испред Петрашевог маркета. Није имала никакве посебне вештине или склоности. Просто је била живинче која понекад лаје и мота се око ногу.

Imam dva pitanja .
Sto je ovaj forum zamro u zadnje vrijeme , slabo se pise ? Jeste li vecina vec na odmoru ili neke obaveze, ili smo ispisali sve pa nema nista zanimljivo?
Drugo pitanje , cuo par puta, ili procitao rijec "spocitovati " (sa tvrdo c naravno) , sta znaci to ?

Nije 'spocitovati' nego 'spočitovati'..
Nije mi uopšte jasno zašto ljudi ne pišu normalno..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh