Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam jednu , gore na Manjaci , moj vrsnjak , igrali smo se kad smo bili djeca kad odem kod babe i dede maminih . Ako ti to nije staro? Ima i kamp kucicu , premjesta ju sa ovcama .

Tooooo.
Netreba mi. Kod mene nema šta da čuva a ja nemam nogu da jurim njenu ovcu.
Malo se šalimo ali kod nas nema ni takvih.
Oskudacija. :D

Koja legenda je ovaj Uroš , u jednom momentu kaže ( 9 : 06 ) " ko živ ko mrtav , ajde mi da vrdamo koliko možemo pa možda ionako izbije nuklearni rat . . . . . "

Ja mislio prica o AV . Ali sada kapiram zasto je kivan na Putinka jer ovom nasem ne dozvoljava da bude istiniski zapadnjak 🤣

Милоица, можда је парафразирао реплику из једног филма, "само нас рат може спасити" или тако некако. Имали смо један упитник и тамо се морало навести колико течног стајњака, начин складиштења са или без покривача, пропустљиви покривач. Стајњак на гомилама, у јамама, покривен непокривен и још х ствари. То је требало почети још 2019 неке одредбе да се примењују. Значи ми морамо да смањимо удео метана тако што ћеш смањити број говеда. А то ћеш да надокнадиш из еу, то је она разлика које се решавају и то иде у месну индустрију. Важно је нагласити да ово не важи за мале произвођаче. Они ће имати посебан третман, да не кажем круг пакла.
Али јевропа....

Vecina odredjuje pravila igre. Evropa i s amarika , vecina gradskog i nepoljoprivrednog stanocnistva , sta oni znaju ? Sta im kazu zeleni .
Kod nas je druga prica. Mnogo seoskog stanovnista. Ovde seljak ima da se pita kolko tolko. Glas je skup

Cek , tako bi bar trebalo da bude?

Hebe se njima za glas tamo neke 2032-ge kad stvari budu ogoljene......do tad će se ovi na vrhu nagrabiti para a boranija sa dna kace što ih je podržavala preći će u drugi tabor i klicati novom vođi koji je različit a isti

Kod nas neće biti nikakvog obeštećenja.Ne znam šta ćemo jesti u skorijoj budućnosti.To je sve izgovor oko metana i goveda da bi se neka agenda sprovela.Korona im je bila proba i to veoma uspešna.Verujem da će nas prvo gađati,nestašicom hrane a nakon toga nestašicom vode.Kod nas će se to bezbolno završiti-samo veštom manipulacijom sa žitaricama a vodu će Kanađani da reše.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel koze ne ulaze u tu agendu ? Ako dodje do toga dobro bi bilo nabaviti .
Danas se bas iznenadio . Da zavrnem slavinu i imam sta da vidim . Umalo je nisam uhvatio a ladno je zabu pojela 😀
IMG-20230629-120806-1.jpg

Nemam ja problema sa nasim domacim neotrovnim zmijama . Volim te zivotinje . E sada da imamo poskoke i ostale takve vrste ne bih mi bilo sve jedno .

'Е л' волиш и лисице? Знаш да их ове сезоне имамо по баштама у селу?

Мени су мале репате жгадије укебале неколико кокица из друге авлије.

Cuo sam i to iz vise kuca po selu . Ja moje koke ne zatvaram ( vrata od prostorije gde spavaju ) . Ogradjen je deo a i jako blizu su dva kuceta . Verujem da nema bas toliko hrabrosti .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh