Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjevska oklopna brigada je provela 90 dana u istočnoj Slavoniji i zbog toga su se pobunili, tražili su smenu. Znači posle 90 dana.
E njima je trebala stići zamena ali su odbili i pokupili nas i svrstali nas u vršački korpus koji nije imao samo oklopnu brigadu,

Da @baderljica ali jel si siguran da ce vlast ispostovati dogovoreno ?
Danas sam razmisljao i shvatio sam da je najbolje zanimanje biti zigolo 🤣 . Jebes sve drugo . Ovde bar imas samo jednu stvar da ebes 🤣 . Sada u kafani bila ta prica . Neka matorka sa klincem bila . Te pojedi sve ti , ja ne jedem ugljeni hidrate , te ovo te ono 🤣

Ja nisam nikog niti kritikovao,baš naprotiv.A polemika se povela posle Nedeljkovog posta-kako bi pretukao onog što prska a nije naprotestima.
Šta bi ja i svi oni koji su učestvovali u borbenim dejstvima trebalo da radimo ovima što su sedeli kući i itekako pametovali,samo što nije bilo foruma i društvenih mreža.Moj pokojni komšija je bio okoreli SPS-ovac i tog dana,kada sam se vratio je on meni pričao o dešavanjima na frontu.Sve je znao bolje od mene.Isto je rezervni starešina bio ali ga niko nije dirao.
Ti prijatelju razumeš samo ono što tebi odgovara.

I kako oni sad krivi????
Znači trebali da budu još 2 meseca da se neko ne ljuti, a?
Ja ne znam kolega da li ti ne razumeš ili ne želiš.Nisu krivi ti što su bili 90 dana nego ovi što nisu hteli da ih smenu.Zato su ljudi i odležali toliko.I ne znam da li uopšte pričamo o istom delu ratišta.Istočna Slavonija je širok pojam.

Prigo ide na zasluzeni odmor u bjelorusiju , a Putin mu u znak zahvalnosti salje namirnice da ima dok se ne snadje 😀

QOS9kR8.jpg

Немојте да заборавите да се та приватна војска бори за Русију у Либији, Сирији и Судану.
И немојте да заборавите да су Руси толико истрајни кад нешто желе да ураде да ће много тога жртвовати.
Они су Царство које планира сто година унапред.
То, ми скоројевићи са ових простора не можемо ни да замислимо.
И не пишем то као хвалоспев, мене плаши то што су они испланирали... а још више начин на који ће то спровести....

Kako god okrenes ali i dalje smo zivi robovi onim idealima dok mnogo je bilo budala (ne budala u pravom smislu reci vec ispali budale sto su ucestvovali u bolesnim ideologijama nekih nesposobnjakovica u vodjenju drzave i iskljucivo njihovih interesa) koji su na zalost ginuli ili ostali bogalji i invalidi!

Rostov na Donu 1200 km od Moskve
Voronjes 550 km
A prosli Moskvi na 200 km sta voze lamborgini
Dobro razradjen scenario, kome su rusi oprostili izdaju, trupe su odmorene i popunjene, sta je radio transportni avion koji je srusen valjda je trebao biti borbeni u akciji, sede pricaju caskaju sa generalom ruske vojske, nema poginuli sve oprosteno ja bi ipak se osigurao da sam na mestu Ukrajinaca ipak su sve trupe na istoku zbog ofanzive dok se prebace bice kasno

@MOMOSARIC
Ovo što postavljaš pokazuje da koristiš samo površne informacije sa neta..
Za Prigožina je tih 50 mil dolara u fioci smešno, jer je multimilijarder. Desetak kg zlata još smešnije jer ima nekoliko rudnika zlata i dijamanata u Africi i ko zna gde..
'Pobuna' je za tvoju informaciju uzrokovana dugom ruskog ministarstva odbrane od preko 5 milijardi dolara duga prema Vagneru..
Vidim da se toliko površno piše o svemu, možda delimično i radi toga što je cela ova situacija daleko van moći poimanja prosečnog običnog čoveka sadašnjice..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Da je to cilj bio mogli su to bez tog cirkusa . Samo predju tamo . Drugo , sruseno par aviona i helikoptera sa poginulim , raskopani putevi ,... Da je trebalo tajno neko da ide u bjelorusiju isao bi tajno ,

@MOMOSARIC
Ovo što postavljaš pokazuje da koristiš samo površne informacije sa neta..
Za Prigožina je tih 50 mil dolara u fioci smešno, jer je multimilijarder. Desetak kg zlata još smešnije jer ima nekoliko rudnika zlata i dijamanata u Africi i ko zna gde..
'Pobuna' je za tvoju informaciju uzrokovana dugom ruskog ministarstva odbrane od preko 5 milijardi dolara duga prema Vagneru..
Vidim da se toliko površno piše o svemu, možda delimično i radi toga što je cela ova situacija daleko van moći poimanja prosečnog običnog čoveka sadašnjice..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Naravno , koje druge , da pitamo putina , ili nekog drugog licno?

Momo sluzbe rade kao parna masina . Ovo je sluzbama dobro doslo i da vide ko moze biti problem iznutra . Recimo vec su ubacili krticu koja radi za njih i koja je zvala mocne ljude da trazi podrsku za skidanje Putina . Moglo je i to da se odradi . Razmisljaj sire . Verovatno je Putin posle ovaga video i u svetu ko mu je odan . Nije se sve ovo za dzaba desilo .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh