Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo sto mirosti kaze isto ima logike .
Ali nekako u startu krecete od toga da je putin nesto ekstra pametan i vizionar , i vuce uvjek pametne poteze . Ja ga uopste nevidim tako , naprotiv , dzaba gledam sire nevidim neke pametno isplanirane kockice iza svakog dogadjaja , ...

Sledeci je Igor Girkin,koji poziva direktno Putina da da ostavku.
(njega mislim da sam licno vidio u ratu ovde ,nisam siguran al rekli su da je on i jos jedan Rus , al nebitno )

Informacije koje se spremaju i izdaju javnosti obično nemaju mnogo veze sa onim što se stvarno dešava a pogotovo planira.
U nekoj hipotetički sličnoj situaciji na zapadu ili Americi, ovo sa prigožinom bi bilo još gore ..
Setite se samo onih protesta za vreme trampa, kada su huligani u danu bukvalno rasturili američke institucije u vashington dc-u. Onaj kriminalac se snima dok pretura po radnom stolu nensi pelosi..
Tako da, sve je relativno (moj alberte)..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ukratko
KzY1wbL.jpg

Sta bi po vama znacilo zauzimanje Kijeva ? Zelenski bi prebegao negde kao onda nas kralj . I ako dodje do toga jer bi Rusija tu oblast pripojila sebi preko referenduma ili bi odradila izbore gde bi dosao neki proruski politicar ?

Ameri roknu bliznakinje i 4-5 aviona navodno kidnapovali neki muslimani(gde im ne izgore pasosi u avioni koji udari u zgradu),zrtvuju 5-6hilj ljudi da bi napali irak i uveli nove mere u drzavi

Ovde rusi pukli 2 helikoptera i iskopali bagerom iz zajebancije neka 2 puta i eto raspada se sve 🤣🤣🤣

Prvo pokazali su dal mogu da zauzmu kijev . To je bio pocetni plan . Zasto mislis da bi sad uspjeli ? Taktiku su malo mijenjali , moral upitan , oprema nista bolja .
Nego , jel vi stvarno mislite da su Rusi jaci trenutno u tom ratu ? U redu navijanje , ali realno ?
Trebalo bi pozeliti da stane izgibija jadne vojske i sirotinja ,ane kijev ?

Naravno da nisu . Braca rusi , iskreno kazem , da me ne pod..te stalno , i ne pravite negativca , al njihova vojska takva kakva je i doktrina i vrhuska i oprema , oni su realno nivo neke od clanica nato , recimo sa turskom tesko , sa poljskom bi bilo tijesno , sa ukrajinom uz indirektnu pomoc nato vidimo kako ide ..
Osim nuki ... to jos nismo vidjeli nedaj boze

Mene bas boli ona stvar ko je jaci i ko bolje napreduje....rat se odrzava dugo sto bi rekli ni tamo ni vamo,nekome to odgovara a mozda upravo suprotno da nikome nije odgovaralo
Mozda je ovo potez bio da se malo trgne situacija,usli smo u nepoznato sta ce sada biti a sve se desilo u bukvalno 12h vremenskog perioda gde navodno niko nije znao sta se desava
Oni bukvalno nisu koristili avijaciju uopste u ovom ratu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh