Pa i u Rostov su usli. Grad od 1000000 stanovnika i sa sedistem znacajnih Ruskih jedinica.Jel vi znate šta pričate?Ispada da 20000 članova Vagner grupe će da uđe u Moskvu i da preuzme vlast.Nemojmo da smo smešni,videćemo šta se iza brda valja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i u Rostov su usli. Grad od 1000000 stanovnika i sa sedistem znacajnih Ruskih jedinica.Jel vi znate šta pričate?Ispada da 20000 članova Vagner grupe će da uđe u Moskvu i da preuzme vlast.Nemojmo da smo smešni,videćemo šta se iza brda valja.
Tako je . Danas je najbolji nacin da nekoga porazis hakerskim znanjem . Nije mi jasno kako ne oboraju satelite preko hakera . Ili su zastite od hakerskih upada ludilo i neprobojne .Danas je jako nezahvalno biti vojnik . Vremena su izvidjanja iz satelita i nevidljivih dronova. Kad te usnime ni misja rupa ti ne pomaze.
Nisu usli nego koliko sam cuo tu su povuceni sa fronta .Pa i u Rostov su usli. Grad od 1000000 stanovnika i sa sedistem znacajnih Ruskih jedinica.
Lazno optuzujes za obicnu diskusiju . Ja Ruse volim vise nego ti , ko o tome uopste prica . Putina ne , al ko da je to bitno , rusi ce odluciti sta ce sa njim biti .@MOMOSARIC - Sta ne bi voleo da padne i da Putina obese o konopce ?
@coci064 - ne znam sta da objasnim . Malo prckam zapadnjake . Danas su vec videli krah Rusije . Izgleda da i ti spadas u tu grupu
Sta mu je bilo potrebno to ne znamo. Vratimo se na "kuhara" i njegove price sa bombardovanjem nuklearnim oruzjem nekih zapadnih gradova, kad je bio pred Moskovm , mislim da su mnogi pomislili na zapadu kako se do sada nije slucajno okliznuo na bananu i pao kroz prozor ili popio "caj"Pa mozda je Putinu to i bilo potrebno ( smena Sojgua ) . Mozemo samo da nagadjamo .
I slucajno polupali 6 helikoptera i avion sa vezistimaNisu usli nego koliko sam cuo tu su povuceni sa fronta .
Ok . Dobar je Putinko . Shvatices to jednoga danaLazno optuzujes za obicnu diskusiju . Ja Rusi volim vise nego ti , ko o tome uopste prica . Putina ne , al ko da je to bitno , rusi ce odluciti sta ce sa njim biti .
Ti bi eto volio da on pobijedi u ukrajini al nije , i sad treba ja teba da pominjem u postovima , .e banat sta bi ovo , sta bi ono?
Nisam pratio danas toliko desavanja . Raduckao sam . A sada slusam muziku i opustam se . Ne slusaju mi se vesti .I slucajno polupali 6 helikoptera i avion sa vezistima
Pa kakva je bezanija bila avionima nije bilo da im je bilo svejedno , nisu mogli da uzmu vlast ali su mogli da je sruse odnosno neke da posalju da mirisu cvijece ODOZDOJel vi znate šta pričate?Ispada da 20000 članova Vagner grupe će da uđe u Moskvu i da preuzme vlast.Nemojmo da smo smešni,videćemo šta se iza brda valja.
Kada sam bio na frontu pre 30 i kusur godina toga nije bilo, tako da nemam ta iskustva samo pretpostavke i saznanja sa snimaka iz Ukrajine.@coci
Da li znaš kako to funkcioniše?Jesi li bio negde na frontu?
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Verovatno su mislili da imaju vecu podrsku u Ruskoj vojsci i u narodu. Tako je i Putin krenuo prvog dana na Kijev sa istim ubedjenjem.Pitam te onako informativno,čisto da vidimo da li razmišljaš objektivno?Šta znači 20000 ljudi na celu Rusiju?.
Pogledaj s čim su Nemci krenuli na Rusiju i prošli ko bos po trnju.
Mogu da pokusaju ali im ovaj brzo zapusi usta . Covek je toliko mocan . Nemojte zaboraviti da je preko noci pocistio najvecu posast i najgori virus u istoriji .Ispada da ne mogu Pitinu da pljuni pod prozor.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока