Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vi znate šta pričate?Ispada da 20000 članova Vagner grupe će da uđe u Moskvu i da preuzme vlast.Nemojmo da smo smešni,videćemo šta se iza brda valja.
Pa i u Rostov su usli. Grad od 1000000 stanovnika i sa sedistem znacajnih Ruskih jedinica.

Danas je jako nezahvalno biti vojnik . Vremena su izvidjanja iz satelita i nevidljivih dronova. Kad te usnime ni misja rupa ti ne pomaze.
Tako je . Danas je najbolji nacin da nekoga porazis hakerskim znanjem . Nije mi jasno kako ne oboraju satelite preko hakera . Ili su zastite od hakerskih upada ludilo i neprobojne .

@MOMOSARIC - Sta ne bi voleo da padne i da Putina obese o konopce ?
@coci064 - ne znam sta da objasnim . Malo prckam zapadnjake . Danas su vec videli krah Rusije . Izgleda da i ti spadas u tu grupu ☹️
Lazno optuzujes za obicnu diskusiju . Ja Ruse volim vise nego ti , ko o tome uopste prica . Putina ne , al ko da je to bitno , rusi ce odluciti sta ce sa njim biti .
Ti bi eto volio da on pobijedi u ukrajini al nije , i sad treba ja teba da pominjem u postovima , .e banat sta bi ovo , sta bi ono?

Poslednja izmena:
Pa mozda je Putinu to i bilo potrebno ( smena Sojgua ) . Mozemo samo da nagadjamo .
Sta mu je bilo potrebno to ne znamo. Vratimo se na "kuhara" i njegove price sa bombardovanjem nuklearnim oruzjem nekih zapadnih gradova, kad je bio pred Moskovm , mislim da su mnogi pomislili na zapadu kako se do sada nije slucajno okliznuo na bananu i pao kroz prozor ili popio "caj" :haha:

@coci
Da li znaš kako to funkcioniše?Jesi li bio negde na frontu?
Ovo je neka zajebancija,da bi negde ušao i nešto držao,moraš imati oooozbiljnu logistiku.Da ostaviš ljude koji će to da održe i da isprate dalje potrebe trupa koje idu napred.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Lazno optuzujes za obicnu diskusiju . Ja Rusi volim vise nego ti , ko o tome uopste prica . Putina ne , al ko da je to bitno , rusi ce odluciti sta ce sa njim biti .
Ti bi eto volio da on pobijedi u ukrajini al nije , i sad treba ja teba da pominjem u postovima , .e banat sta bi ovo , sta bi ono?
Ok . Dobar je Putinko . Shvatices to jednoga dana 👍

Jel vi znate šta pričate?Ispada da 20000 članova Vagner grupe će da uđe u Moskvu i da preuzme vlast.Nemojmo da smo smešni,videćemo šta se iza brda valja.
Pa kakva je bezanija bila avionima nije bilo da im je bilo svejedno , nisu mogli da uzmu vlast ali su mogli da je sruse odnosno neke da posalju da mirisu cvijece ODOZDO:)

Kolege i iz moje jedinice su ucestvovali u ovome , al iz dosta jedinica je poslano manji dio da se nebi ugrozili zadaci . Bilo je tu jos svega , al su nasi izmanipulisani . Izgleda vam poznato ?

Zanimljivo . Ovo danas je Ruska sluzba odradila za medalju .

Pitam te onako informativno,čisto da vidimo da li razmišljaš objektivno?Šta znači 20000 ljudi na celu Rusiju?.
Pogledaj s čim su Nemci krenuli na Rusiju i prošli ko bos po trnju.
Verovatno su mislili da imaju vecu podrsku u Ruskoj vojsci i u narodu. Tako je i Putin krenuo prvog dana na Kijev sa istim ubedjenjem.

Da ne stavljam snimak kako bagerom prekopavaju autoput i puteve i sad vracaju zemlju buldozerima u rupe. I jos obaranje helikopteta i slicno. Ne lici na planirano

Ispada da ne mogu Pitinu da pljuni pod prozor.Pokušaće zapad još svašta.Nisam pristalica Putina,da ne mislite.Ne volim da je neko toliko godina na vlasti ali nekad je pitanje šta je manje zlo.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh