Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Erdogan je prvi reagovao i nudi pomoć Putinu !
Turci brane Moskvu .
Da ne bude kako nešto izmišljamo evo upravo o tome govore na centralnim vestima ( dnevnik 2 rts )
Kako će reagovati ostali evropski lideri a kako nas predsednik koji je svojevremeno podržao Redžepa Tajipa ?

Poslednja izmena:
Smirilo se , predsednik Belorusije je dogovorio primirje , Wagner jedinice vraćaju konvoj koji je prvobitno krenuo ka Moskvi .
Bilo kako bilo , Putin ce morati da prosiri mobilizaciju bar da zameni ove placenike kojima se vise ne moze verovati

Meni je fascinantno da im ginu ljudi koji nose zastavu Rusije. Neverovatno je da im njihovi ljudi ne znače ništa. Kijev ima struje a njihovi ljudi ginu. Dugo sam mislio da oni hoće da ovo što duže traje, ali ne mogu da objasnim žrtve na strani Rusa. Očigledno je da nemaju dovoljno tehnike za ovo, ja drugo objašnjenje nemam

Ovih dana ce se pokazati ali cini se da je "veliki sahista" morao da zrtvuje kraljicu (sojgua), tvrdolinijasima sa kuharom kao glasnogovornikom , samo kosmicko-vazdusne snage su ostale lojalne ostali u crnu zemlju pogledali a ahmat sila se zaglavio u prometnom cepu:)

Ja sam bio vojnik. Ne bi voleo da sam na mestu vojnika Ukrajine ili Rusije. Jedni brane svoju zemlju, drugi ratuju na tuđoj teritoriji na veoma čudan način. Zamislite situaciju da oko vas ginu ljudi drugari, vi ste u jedinici Rusije na teritoriji Ukrajine a neko se zeza u glavnom gradu, Kijevu. Nešto tu ne štima. Definitivno vojnik Rusije ima manju vrednost nego Američki. Po meni, neobjašnjivo

@MOMOSARIC - Sta ne bi voleo da padne i da Putina obese o konopce ?
@coci064 - ne znam sta da objasnim . Malo prckam zapadnjake . Danas su vec videli krah Rusije . Izgleda da i ti spadas u tu grupu ☹️

@MOMOSARIC - Sta ne bi voleo da padne i da Putina obese o konopce ?
@coci064 - ne znam sta da objasnim . Malo prckam zapadnjake . Danas su vec videli krah Rusije . Izgleda da i ti spadas u tu grupu ☹️
Ja navijam za Rusku pobedu, ali od pocetka tvrdim i ostajem pri tome da se Putin debelo zatrco, a za nazad nema alternativu.

Ja sam bio vojnik. Ne bi voleo da sam na mestu vojnika Ukrajine ili Rusije. Jedni brane svoju zemlju, drugi ratuju na tuđoj teritoriji na veoma čudan način. Zamislite situaciju da oko vas ginu ljudi drugari, vi ste u jedinici Rusije na teritoriji Ukrajine a neko se zeza u glavnom gradu, Kijevu. Nešto tu ne štima. Definitivno vojnik Rusije ima manju vrednost nego Američki. Po meni, neobjašnjivo
Bas se tako nesto slicno desilo u jednom momentu u ratu ovde , sa jednom najjacom brigadom kada su pokrenuli jedan protest , najvise ogorceni desavanjima u BL,BG i komandama dok su oni ginuli.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh