MOMOSARIC
Član
Kad jedan covjek odredjuje bukvalno sve u drzavi nema mnogo primjera . Ima u evropi rusija bjelorusija srbija i rs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momo u vecini demokratskih zemalja za sve se pita jedan covek samo se nevidi a kod nas je isto samo se vidi, u prevodu nije šija nego je vrat...Kad jedan covjek odredjuje bukvalno sve u drzavi nema mnogo primjera . Ima u evropi rusija bjelorusija srbija i rs.
A ti znas iz pouzdanih izvora da Putin sve odredjuje . Ne lupaj . I ovaj nas se pita koliko ja o nuklearnoj fizici . Samo nas se predstavlja da je mnogo bitan faktor .Nije demokratija na zapadu mnogo bolja , al nemi nidje da jedan covjek bude i vlada i ministar i medij
.
..
To je samo pobuna jednog dela armije.Daleko je to od puča.Sada vidim . Meni nije jasno nista . Sta hoce Prigozin i zasto je Wagner grupa protiv Putina sada ?
Najbolje bi bilo da smenu diktatora i rusiju podele na 30 samostalnih demokratskih drzava... dovesti strane eksperte da dignu zaostalu privredu i ekonomiju...Valjda ce se Rusi rijesiti diktatora a dace bog i mi .
Zanimljivo bi bilo pisati al presiroke teme .....Pa dobro, u kojoj zapadnoj(demokratskoj) zemlji se pojedinac pita za bilo šta?
Šta ćemo sa Kinom, jel' tu demokratija ili diktatura? A progres najveći mogući..
Ako moram al ukratko , nije bas totalna diktatura ali razlika sto se pogodio pametan i odgovoran covjek i pametan disciplinovan narod .... a nebi tamo zivio nikadPa dobro, u kojoj zapadnoj(demokratskoj) zemlji se pojedinac pita za bilo šta?
Šta ćemo sa Kinom, jel' tu demokratija ili diktatura? A progres najveći mogući..
Pa šta imaš 'pisati', jel misliš da se pojedinac pita ili ne?Zanimljivo bi bilo pisati al presiroke teme .....
U rusiji, srbiji i rs da.Pa šta imaš 'pisati', jel misliš da se pojedinac pita ili ne?