Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lako je švajcarcima da se zajebavaju kada imaju sve svetske pare u svojim bankama. Ovaj Breilmeier košta od 25-40 h€, sat helikoptera verovatno bar 1000€, i ostale zajebancije, ispada sa kilogram sena košta oko 500€, prema naših 0,1-0,5€.
Ovaj video je u stvari deo reklamne kampanje Breilmeier-a, ali postoje ljudi koji zaista ovako i rade.
Otkupna cena mleka u Ch je viša od kupovne u radnji, i nikome ne pada na pamet da kupi uvozno jeftinije mleko jer svoju državu smatra svojom a ne tuđom kao kod nas.
Dalje, oni svoje satove prave i čuvajući stoku, a kod nas čobanica plete vunene čarape(bar nekada bilo:osmeh:) Sat koštsa ko hiljadu čarapa.
Najbolje mašine za obradu metala se prave u Ch, a pritom ih oni ne koriste(čitaj, ne zagađuju okolinu).
Još dalje, njihova garda za debele pare čuva vatikan oduvek ..
Tako da, šta reći? Ništa, ljudi znaju znanje i to je to..

Ali sat kupis jednom pa si miran 10 godina, a za to vreme pokidas carapa ihahaj. :) :) Samo sto bi oni i od carapa napravili brend.

Pa ok vi stariji niste imali english po skolama,danas svako dete prica engleski bar 70%,i svi mi mladji ga koristimo svakodnevno.
Ovde na videu pricaju ako se odlucis da prodas tvoju kucu ,vlada odlucuje kome ces prodati i po kojoj ceni kao,nisam gledao duze od minut vremena sa pocetka.
Evo sad vidim u videu dole desno imate opciju subtitles (CC),vidite jel ima neki od jezika ex yu.

Pa ok vi stariji niste imali english po skolama,danas svako dete prica engleski bar 70%,i svi mi mladji ga koristimo svakodnevno.
Ovde na videu pricaju ako se odlucis da prodas tvoju kucu ,vlada odlucuje kome ces prodati i po kojoj ceni kao,nisam gledao duze od minut vremena sa pocetka.
Evo sad vidim u videu dole desno imate opciju subtitles (CC),vidite jel ima neki od jezika ex yu.
Ja učio ruski.A razumem dosta-ono što je Rus zaboravio.

General Mojsilović , valjda načelnik gereral-shtaba se obraća naciji uživo .
Chudno , to je obično bilo rezervisano za Vučića ?
Poostravamo situaciju ?

General Mojsilović , valjda načelnik gereral-shtaba se obraća naciji uživo .
Chudno , to je obično bilo rezervisano za Vučića ?
Poostravamo situaciju ?
E svašta , jedino što je rekao je da će vojska Srbije izvršiti svako naređenje predsednika Vučića !
Dal to plaši nas rezerviste ili Kurtija i njegove vojno-policijske snage ?
Inače , obraćanje javnosti je bilo vojnički kratko a mi smo navikli na dugotrajne tirade od strane političara .

Sta ocekivati Kad je kreno na Kijev , osladilo mu se olako sto je preuzeo Krim , a kad je skonto da mu armija nije ni blizu tako efikasna ko sto su mu govorili , platio placenike i one islamiste , sta je ocekivao od njih .
Valjda ce se Rusi rijesiti diktatora a dace bog i mi .

Na svijetu ne postoji demokratski otpor svjetskoj diktaturi i globalizmu bez određenog oblika državne diktature.Možemo slijepo vjerovati u demokratiju i njene vrijednosti ali je ona podložna stranim uticajima te kao takva je idealan alat strancima u rasparčavanju i preuzimanju u svoje ruke svega vrijednog u jednoj državi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh