Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poceli i oni da pricaju konacno srpski jezikSve sam ih razumeo.
Ja učio ruski.A razumem dosta-ono što je Rus zaboravio.Pa ok vi stariji niste imali english po skolama,danas svako dete prica engleski bar 70%,i svi mi mladji ga koristimo svakodnevno.
Ovde na videu pricaju ako se odlucis da prodas tvoju kucu ,vlada odlucuje kome ces prodati i po kojoj ceni kao,nisam gledao duze od minut vremena sa pocetka.
Evo sad vidim u videu dole desno imate opciju subtitles (CC),vidite jel ima neki od jezika ex yu.
Ja ucio Engleski , Francuski i Spanski i nijedan nisam naucio . Jos tada se videlo da me zapad ne zanimaJa učio ruski.A razumem dosta-ono što je Rus zaboravio.
E svašta , jedino što je rekao je da će vojska Srbije izvršiti svako naređenje predsednika Vučića !General Mojsilović , valjda načelnik gereral-shtaba se obraća naciji uživo .
Chudno , to je obično bilo rezervisano za Vučića ?
Poostravamo situaciju ?
Videćeš spisak kandidata.Po redu i po listi uvek jedni isti.Da ne da Bog.Kad vrhovni komadant pozove, prvo članovi se ne odazvali eventualnoj mobilizaciji
Sada vidim . Meni nije jasno nista . Sta hoce Prigozin i zasto je Wagner grupa protiv Putina sada ?Puč u Rusiji!?