Ali u naoružanju specijalnih jedinica ne ide to naoružanje.U tom smislu sam pisao.Pogledaj ROSU šta ima od automatskog oružja.Njih su uhvatili.E bas ti hvala . Ako puska moze da puca ko da je bitno jel drven ili metalni kund
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali u naoružanju specijalnih jedinica ne ide to naoružanje.U tom smislu sam pisao.Pogledaj ROSU šta ima od automatskog oružja.Njih su uhvatili.E bas ti hvala . Ako puska moze da puca ko da je bitno jel drven ili metalni kund
Imaš sa drvenim i sa preklopnim kundakom.Ni meni to nije jasno . Pre sam razmisljanja da Kurti nije za veliku Albaniju pa rusi agende i lobije dok su AV i Rama na istoj strani .
@Zoran0230 - Sta znaci drveni kundak ?
Ovo me poseti , postoji li neki program , aplikacija ili sl . kojom bi smo mogli na neki način i mi iz zadnjih redova ovo da prevedeno ?- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com