Ali u naoružanju specijalnih jedinica ne ide to naoružanje.U tom smislu sam pisao.Pogledaj ROSU šta ima od automatskog oružja.Njih su uhvatili.E bas ti hvala. Ako puska moze da puca ko da je bitno jel drven ili metalni kund
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali u naoružanju specijalnih jedinica ne ide to naoružanje.U tom smislu sam pisao.Pogledaj ROSU šta ima od automatskog oružja.Njih su uhvatili.E bas ti hvala. Ako puska moze da puca ko da je bitno jel drven ili metalni kund
Imaš sa drvenim i sa preklopnim kundakom.Ni meni to nije jasno . Pre sam razmisljanja da Kurti nije za veliku Albaniju pa rusi agende i lobije dok su AV i Rama na istoj strani .
@Zoran0230 - Sta znaci drveni kundak ?
Ovo me poseti , postoji li neki program , aplikacija ili sl . kojom bi smo mogli na neki način i mi iz zadnjih redova ovo da prevedeno ?- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com