Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sad nisam pao ,

Senegal , Zanzibar i Juzna Afrika dosli da mire Ukrajinu i Rusiju . . .

Jbte , ako im uspe mogli bi da se pozabave i nasim problemima ( kosovo i republika srpska )

Ne znam kako mi je do sada promakla ova vest o Africkim pomiriteljima ali hvala im bar sto

me veceras silno nasmejase .:ROFLMAO:

Неће нико али ће пооштрити мере према власницима легалног ватреног оружија.
Како сада председник не изађе и, не каже одакле им оружије, данас међусобно пушкарају, а сутра ће пуцати по нашем народу.

Па ово би требало да буде сад на свим медијима, уживо укључења и акција полиције. А та иста полиција саветује да се не излази из куће!!! Али изгледа нико није свестан од њих шта ће бити када народ откаже послушност полицији. То нико не мисли, за све постоји граница.

То је страшно једноставно полиција неће да изађе чак измишљају пантере, и **greška само да би народ избегао сусрет са емигрантима. Код нас их има у, шуми и полиција неће да изађе јер морају, онда да се зезају са писањем извештаја и провере нн лица.

Milos Obilic i ostali velikani se prevrcu u grobovima 🤣
Screenshot-2023-06-17-20-59-05-495-com-android-chrome.jpg

**greška gaće žvaće. Ne samo kod glavonje, kompletno ceo kadar menja ploču...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ovo me poseti , postoji li neki program , aplikacija ili sl . kojom bi smo mogli na neki način i mi iz zadnjih redova ovo da prevedeno ?
Imam Google translate ali on u ovakvoj situaciji baš ne pomaže ?

Poslednja izmena:
Још косим са ручном косом. Да одржавам кондицију и традицију. Нисам поставио видео због врх косачице него услова у којима раде. Још транспорт хеликоптером. И колико то сено вреди/кошта? Колико тај радник/падобранац буде плаћен? Сад упоредите са нама. Никад више тримера и косачица разних врста и више стоји непокошених ливада него пре 20/30/40 година (да не пишем државно уређење).
Поента овога је тренутни систем и план производње у којем се не скоро не исплати рад, још треба нека донација. Од примарно сточарске земље смо стигли до ратарске. А то је очигледно неодржив систем само је питање докле ће.

Činjenica je da što bogatija država toliko više 'bezvrednih' stvari im se isplati.
Makar to u CH je preko granica normalne ekonomije.
Ali održana pokrajina im donese tolike pare kroz turizam, dasi mogu priuštit, time da je pitanje koliki promil od komplet agrara se tamo tako radi.

Да ли швајцарска увози храну? Нешто што је основна потреба за производњу хране и смањење зависности од других не би смело да се гледа кроз вредност новца. Као што сте рекли они то испеглају са другим стварима али то сено не баце. Ни млеко ни још х ствари.
Али чим се је ли сиђе са алпа постављене су неке друге вредности. Има негде да се купи зашто да радимо. Па са којим новцем, одакле више!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh