Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dali je ovo skroz desno usrulja fon der lajen?
Ona verovatno, na marginama samita udara u sto i preti da će osvetiti hitlera..
Trudoo isto mlogo jak lider, makron čudo jedno, već treću godinu batina svoj narod..
Bajdena, šolca i japanca preskačem, o ovom engleskom indijcu neznam šta da mislim.
Ostale ne poznajem..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Lijevo su Italijanka i Ukrajinski premijer

Misliš da je usrulja jedna plemenita žena i da se kaje za grehe svojih sunarodnika na tlu ukrajine?
Ja bih ipak rekao da zaguljeno švapsko plemstvo(čitaj potomci ss-ovaca) pokušavaju malo oprati istoriju..

Poenta je bila , sta mi pade na pamet kad vido sliku . Ok su oni , predstavljaju demokratski izabrano vodstvo najnaprednijeg dijela zemlje . Licno meni je sve to ok , i sto rade uglavnom ok , nekome nije naravno , al onako kad ih gledam , pomisljam da mozda svijetom ipak vladaju neki drugi koji se ne slikaju .....

'Fala qu..u da si skontao da ipak vladaju neki drugi a ne demokrate u zemljama tvojih vlažnih snova.

pokretni mrtvak,kakav ovaj covek jedna noga mu u grobu i on sere neka sranja

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Poenta je bila , sta mi pade na pamet kad vido sliku . Ok su oni , predstavljaju demokratski izabrano vodstvo najnaprednijeg dijela zemlje . Licno meni je sve to ok , i sto rade uglavnom ok , nekome nije naravno , al onako kad ih gledam , pomisljam da mozda svijetom ipak vladaju neki drugi koji se ne slikaju .....
Naravno....tako isto je i u Rusiji...pisao sam već....a ti si se okamio da se sve pita Putina:p

Сад кад повучемо неку паралелу србија-америка има доста сличности у тренутном стању. Не можемо рећи дужни ко грчка ено и грци се извукли. Мора ново поређење.
Да ли је могуће да ни ми ни они не могу боље представнике власти да пронађу?

evo ga izjavio je Bajden men ako Kina sama donese odluku o necemu Amerika ce odgovoriti,kakav pajser od covek

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Оној групици са Момине фотке, чија подршка Украјини will not waver је требало дуже него деценија да се учипе да окрпе ону плекану шупетину у Чернобиљу око распалог реактора, коју монументално назваше саркофагом, али су се сви ономад моментално учипили (авај, и Србија) да помогну убогој Француској да реконструише изгорели Нотр Дам.

Скоро да ћу због којекаквих ситница и на баш ситница из протеклих тридесетак година да помислим да та екипица Украјину не види као субјект, већ објект, инструмент њиховог деловања.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh