putin
Član
Дај доказ да добије толико,ил си чуо испред "Весне" у Вајској?E bravo, s sekretarijat dobije 28% od ustavno zagarntovanih novaca..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дај доказ да добије толико,ил си чуо испред "Весне" у Вајској?E bravo, s sekretarijat dobije 28% od ustavno zagarntovanih novaca..
Којих? И да ли су само у такви преко дунава или?Ко је рекао да говорим о Кикинди? Има путева који су рупа до рупе а у надлежности државе.
Видиш да је 5-6 на једног и опет само трла баба лан. Нигде ништа да се каже чињенично. Још нам се колега лала зајапурио,канда је опасно љут.Ovde će da izbije građanski rat kolko vidim.
A svi prdimo u istu tikvu.
Svi bacamo flaše kroz prozore,svi oremo lenije.
Umesto da gledamo u dvorište brojimo tudje.
I uvek minkriv tamo neko .
Svi smo skupa krivi za sve jer smo takvi kakvi smo.Ne možemo da se slozimo oko jedne stvari a kamoli...
Мени не треба доказ,нисам пао са крушке,конкретно за путеве било где кривим локалну самоуправу.Од сеоских до општинских. Рекао сам ти већ,можемо се натезати целу ноћ око тога,то неће променити чињеницу коју смо установили пре. Слабо ће ти то помоћи.Hahaha, daj dokaz da dobiju sve!
Сматрам да имаш толико година да би требао смањити параноју стварно. Не знам шта бих ти друго рекао.Zar ne mislis da gradonacelnika NS postavllja neko iz BG da predsednika skupstine Vojvodine postavlja neko iz BG da direktore svih javnih preduzeca po Vojvodini postavlja neko iz BG. Prosle godine promenjen gradonacelnik Kikinde. Nisu ga menjali Kikindjani nego stigla direktiva iz BG da se menja i naredjenje ko ga menja.
Tebi ne treba dokaz da nisi ubro tudju vocku a meni treba dokaz da je rodila ali se otkotrljao negde plod.. dobro je sve si rekao.Мени не треба доказ,нисам пао са крушке,конкретно за путеве било где кривим локалну самоуправу.Од сеоских до општинских. Рекао сам ти већ,можемо се натезати целу ноћ око тога,то неће променити чињеницу коју смо установили пре. Слабо ће ти то помоћи.
Iz ovoga se vidi ili da si blesav, ili da ne zivis ovde…Сматрам да имаш толико година да би требао смањити параноју стварно. Не знам шта бих ти друго рекао.
A šta si ti uradio po tom pitanju?Zar ne mislis da gradonacelnika NS postavllja neko iz BG da predsednika skupstine Vojvodine postavlja neko iz BG da direktore svih javnih preduzeca po Vojvodini postavlja neko iz BG. Prosle godine promenjen gradonacelnik Kikinde. Nisu ga menjali Kikindjani nego stigla direktiva iz BG da se menja i naredjenje ko ga menja.
Памет је релативна ствар,глупост је нажалост перманентна. Не требаш бити пуно паметан да би резоновао и размишљао,али да би се овако понашао,тврдио,гурао вређао,без основе,мораш бити глуп или изузетно лош човјек. Ја се искрено надам да је колега само глуп.Да би неког категорисао да је глуп мораш бити екстремно паметан. То је чињеница. Али можеш бити и безобразан па тако нешто рећи. Или надмен. Изађе на исто.
Pa ko je doveo do toga?Ех тај Београд..
А да погледамо реално ,
Једна зграда се сагради на само неколико ари,
продају се станови,
за сваки се плати порез.
Онда годишње десетине пореза за сваки стан,
Посебан порез на локале у згради.
Пун паркинг аутомобила за сваки регистрација.
Станари сваки дан у продавницу купе кромпир,купус ,лук,јабуку,сланину...
За сваки производ пдв се плати..
Фирме на сваком ћошку..
Колики је то приход за државу са површине од једне зграде и неколико ари..
А села тотално супротно
Велика пространства ,велика инфраструктура а мало становништва и уједно мали приходи за државу.
Чињенице тужне али истините..
Глупом рећи да је глуп није увреда него чињеница. А неком претити као он мени је други ствар рукавица.Ти ниси вређао, ма никако.