Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde će da izbije građanski rat kolko vidim.
A svi prdimo u istu tikvu.
Svi bacamo flaše kroz prozore,svi oremo lenije.
Umesto da gledamo u dvorište brojimo tudje.
I uvek minkriv tamo neko .
Svi smo skupa krivi za sve jer smo takvi kakvi smo.Ne možemo da se slozimo oko jedne stvari a kamoli...
Видиш да је 5-6 на једног и опет само трла баба лан. Нигде ништа да се каже чињенично. Још нам се колега лала зајапурио,канда је опасно љут.

Hahaha, daj dokaz da dobiju sve!
Мени не треба доказ,нисам пао са крушке,конкретно за путеве било где кривим локалну самоуправу.Од сеоских до општинских. Рекао сам ти већ,можемо се натезати целу ноћ око тога,то неће променити чињеницу коју смо установили пре. Слабо ће ти то помоћи.

Не вас,него тебе. Немој друге убацивати у исти кош са тобом. Неки су само неинформисани,мало тврдоглави итд. Нормална дискусија би све то довела у ред. Ал ти,ти си се већ доказао.
А и људи виде, кад се са глупим расправљаш спушта те на његов ниво да буде на домаћем терену па неће да се мешају,него шаљу пп. мени генерално није проблем рећи глупом да је глуп, јер ипак,то није срамота. Чињенице су увјек биле главна ствар која се не обара,а ја од тебе не видех ниједну.Па рекох кад већ хоћеш да ме убациш на твој терен да ти бар објасним како стоје ствари.

Zar ne mislis da gradonacelnika NS postavllja neko iz BG da predsednika skupstine Vojvodine postavlja neko iz BG da direktore svih javnih preduzeca po Vojvodini postavlja neko iz BG. Prosle godine promenjen gradonacelnik Kikinde. Nisu ga menjali Kikindjani nego stigla direktiva iz BG da se menja i naredjenje ko ga menja.

Да би неког категорисао да је глуп мораш бити екстремно паметан. То је чињеница. Али можеш бити и безобразан па тако нешто рећи. Или надмен. Изађе на исто.

Zar ne mislis da gradonacelnika NS postavllja neko iz BG da predsednika skupstine Vojvodine postavlja neko iz BG da direktore svih javnih preduzeca po Vojvodini postavlja neko iz BG. Prosle godine promenjen gradonacelnik Kikinde. Nisu ga menjali Kikindjani nego stigla direktiva iz BG da se menja i naredjenje ko ga menja.
Сматрам да имаш толико година да би требао смањити параноју стварно. Не знам шта бих ти друго рекао.

Мени не треба доказ,нисам пао са крушке,конкретно за путеве било где кривим локалну самоуправу.Од сеоских до општинских. Рекао сам ти већ,можемо се натезати целу ноћ око тога,то неће променити чињеницу коју смо установили пре. Слабо ће ти то помоћи.
Tebi ne treba dokaz da nisi ubro tudju vocku a meni treba dokaz da je rodila ali se otkotrljao negde plod.. dobro je sve si rekao.

Ех тај Београд..

А да погледамо реално ,

Једна зграда се сагради на само неколико ари,
продају се станови,
за сваки се плати порез.
Онда годишње десетине пореза за сваку стамбену јединицу,
Посебан порез на локале у згради.
Пун паркинг аутомобила за сваки регистрација.

Станари сваки дан у продавницу купе кромпир,купус ,лук,јабуку,сланину...
За сваки производ пдв се плати..

Фирме на сваком ћошку..

Колики је то приход за државу са површине од једне зграде и неколико ари..

А села тотално супротно
Велика пространства ,велика инфраструктура а мало становништва и уједно мали приходи за државу.

Чињенице тужне али истините..

A šta si ti uradio po tom pitanju?

Да би неког категорисао да је глуп мораш бити екстремно паметан. То је чињеница. Али можеш бити и безобразан па тако нешто рећи. Или надмен. Изађе на исто.
Памет је релативна ствар,глупост је нажалост перманентна. Не требаш бити пуно паметан да би резоновао и размишљао,али да би се овако понашао,тврдио,гурао вређао,без основе,мораш бити глуп или изузетно лош човјек. Ја се искрено надам да је колега само глуп.

Ех тај Београд..

А да погледамо реално ,

Једна зграда се сагради на само неколико ари,
продају се станови,
за сваки се плати порез.
Онда годишње десетине пореза за сваки стан,
Посебан порез на локале у згради.
Пун паркинг аутомобила за сваки регистрација.

Станари сваки дан у продавницу купе кромпир,купус ,лук,јабуку,сланину...
За сваки производ пдв се плати..

Фирме на сваком ћошку..

Колики је то приход за државу са површине од једне зграде и неколико ари..

А села тотално супротно
Велика пространства ,велика инфраструктура а мало становништва и уједно мали приходи за државу.

Чињенице тужне али истините..
Pa ko je doveo do toga?
Znas li da je registracija auta kad smo vec kod nje skuplja u mojoj opstini nego u bilo kojoj u BG?

Ти ниси вређао, ма никако.
Глупом рећи да је глуп није увреда него чињеница. А неком претити као он мени је други ствар рукавица.
Него мани се ти њега,одговори ти на оно што си ти започео?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh